Mozaik_Kiadó  KU Mozaik


Kiadói sorozatok

Történelem · Dinósuli · Összes sorozat »

Könyvek 440

Csömör Lászlóné – Kajzinger Róbert – Sarlós Erzsébet – Szávin Márk László: Logika munkafüzet 1.
Földvári Erika – Lassúné Ruskó Renáta: Szövegértés munkafüzet harmadik és negyedik osztályosoknak
Vég Andrea: Írjunk szépen, helyesen Sünivel! 3.
Ratkóczy Gáborné – Szelczi Ivett – Urbán Mónika: Matematika gyakorló 1.
Földvári Erika: Nyelvtan gyakorló 2.
Konfár László – Pintér Klára: Középiskolába készülök – felvételi felkészítő gyakorlófeladatok, mintafeladatsorok – matematika
Földvári Erika: Fogalmazás 3. munkatankönyv
Tariné Berkes Judit: Varázsképek – Szorzás
Bernáth Magdolna – Lénárd Judit – Patonainé Kökényesi Katalin: Sokszínű magyar nyelv 6. munkafüzet
Murátiné Szél Edit: Számvázoló 1.

Karcok 2

Mozaik_Kiadó KU>!

Interaktív 3D okoskönyvek

A Click n’ Learn sorozat egyedülálló kötetei egyszerre kínálják a nyomtatott könyvek és az okoseszközök előnyeit. A 20 kötetből álló sorozat minden korosztály számára, minden tantárgyból kínál érdekességeket.

A könyveink egy-egy témáról érdekes, rövid olvasnivalót kínálnak. A gyerekek a könyv oldalairól az ott található QR-kódokkal egy kattintással léphetnek át a virtuális világ 3D-s animációiba és egy egyszerű VR-szemüveg segítségével akár körbe is sétálhatják azt a csodás világot, amelyről korábban olvastak.

A kiadványok a természettudományok, a technika, a történelem és az építészet világába vezetnek el. Segítségükkel a múlt és a jövő, a mikrovilág, az emberi test belseje és a távoli csillagok világa egyaránt bejárhatóvá válik.

További információk: https://www.mozaweb.com/hu/Shop/smartbooks

A karc írója kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét.

Mozaik_Kiadó KU>!

Tisztelt Pedagógus Kollégák! Tisztelt Szülők!

Az idén 30 éves fennállását ünneplő Mozaik Kiadó a 2020/2021-es tanévre is több száz kiadványt, valamint digitális tananyagokat kínál az iskolai oktatáshoz, otthoni gyakorláshoz, vizsgákra való felkészüléshez. Kiadványaink megrendelhetők a https://www.mozaik.info.hu/tankonyv/vasarlas oldalon, ezt az iskolák, szülők és diákok is használhatják. A kiadványok választását mintaoldalakkal és pdf-betekintővel segítjük.

A koronavírus-járvány idejére az otthoni digitális tanulás segítése érdekében ingyenessé tettük digitális rendszerünk használatát. Így most a https://www.mozaweb.hu/ oldalon ingyenesen megtekinthető nyomtatott közismereti tankönyveink digitális változata, valamint oktatási videók, látványos 3D animációk, digitális leckék, játékos oktató és gyakorló online eszközök.

A szabad, szakmai alapú tankönyvválasztás központi megszüntetése miatt az elmúlt tanévben az iskolák és a szülők sok helyen összefogtak, és egyénileg szerezték be a Mozaik taneszközeit közvetlen kiadói rendeléssel. Ezúton is köszönjük a kitartást és az anyagi áldozatot, hiszen csak így tudjuk biztosítani Önöknek a választás lehetőségét, valamint így tudjuk fenntartani a digitális rendszerünk működését.

A karc írója kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét.

Hirdetés