Merci_Lévai 3Kedvenc könyvek 13

Benjamin Alire Sáenz: Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában
Rick Yancey: Az ötödik hullám
Rick Yancey: Végtelen tenger
Rick Yancey: Az utolsó csillag
Rachel Hawkins: Hex Hall
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Róbert Katalin: Szívből, színből, igazán
Neal Shusterman: Unwind – Bontásra ítélve
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Ez a srác
Kerstin Gier: Fellegszálló
Melina Marchetta: Jellicoe Road

Kedvenc sorozatok: Hunger Games

Kedvenc szereplők: Archer Cross, Aristotle Mendoza (Ari), Ash Fisher, Ash Lockwood, Astrid Ellison, Ben Parish (Zombi), Cassie Sullivan, Connor Lassiter, Cyrus Finch 'CyFi', Daniel Altan Wing (Day), Dante Quintana, Étienne St. Clair, Galén, Grayson Spencer, Hayden, Henry Harper, Joe Masters, Kieran Storm, Mark Watney, Németh Áron, Noah Shaw, Patrik, Peeta Mellark, Penryn Young, Rafi, Raven Stone, Risa Megan Ward, Sam Temple, Samuel K. Roth, Sophie Mercer, Travis Maddox

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Ally Carter: Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek
Julie Kagawa: The Iron King – Vaskirály
C. C. Hunter: Born At Midnight – Született éjfélkor
André Aciman: Szólíts a neveden
>!
2019. szeptember 22., 13:28
>!
Kelly, Budapest, 2010
254 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639943797 · Fordította: Stier Ágnes
>!
2019. július 29., 12:14
>!
2019. január 11., 18:20
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Merci_Lévai
AjándékoZóna

Kedves @ReniK!
Tegnap érkezett meg a postára a PIF eseményre rekord gyorsasággal megküldött csomagod, amit ma délután át is vettem, kinyitottam, és azóta nem is jutok szóhoz. Nem viccelek. Nem találom a szavakat.
Az, hogy ennyire személyreszabtad a csomagot számomra, nagyon jól esett. Az apró figyepmességek, a szép papír amivel a dobozt, és a könyvet becsomagoltad, a szalagok, a rajz. Mindent eltaláltál! A leveseket imádom, egy ideig van most belőlük tartalékom, ami szuper, mert jön a rossz idő :D A Kinder tojás és a kinder JOY is szuper, nagyon aranyos vagy hogy figyeltél a kérésemre (a tojásból már falatoztam is egy kicsit, és a játékot is kinyitottam már – soha nem növök fel – és szuper, maci fej meg maci tappancs alakú nyomda volt benne, úgyhogy még a kinder tojást is ügyesen választottad ki!)
A levendulás kristálynak isteni illata van, ne aggódj, nem lőttél félre, nagyon kedvelem a levendulát.
A kulcstartónak is nagyon örültem, kifejezetten szeretem az olyan darabokat amik egy ország vagy város szuvenírei. Egyszer mindenképpen elmegyünk majd Szentesre! ;)
Hát és a 3 sorsjeggyel is hatalmas örömet okoztál, apukámnak is! Együtt lekapartuk őket, és az egyikkel nyertünk 300 forintot :D nem robbantottunk bankot, de mi a kaparászást is élvezzük mindig szóval a nyeremény már csak hab a tortán.
Oh, hát és a könyv(ek)!! Nagyon örülök nekik, a Szívességből szerelem már régóta érdekel, most amúgyis valami könnyedre vágyom, amint lesz időm a suli mellett, nekikezdek ^^
A Mopsz-os könyvre pedig nincsenek szavak, annyira édes! Azóta azt lapozgatom, és egyre jobban vágyom egy kis mopsz-ra :D
A végére hagytam a kedvenceimet, mert bár az egész csomagot imádtam, azért van valami (vagy valamik) amik egy kicsit jobban elnyerték a szívem, és azok természetesen a Jóbarátok-os könyvjelzők! Hihetetlenül megörültem, mikor megláttam őket, annyira eszméletlenül királyak, hogy hihetetlen!! Csak nem saját gyártmány? :)
A kis leveled is extra cuki volt, a csomag is abszolút szerelem de ha nem is lenne az, a levélkéd mindenért kárpótolna, ahogy írtad is. Egyébként nem volt igazad, nagyon szépen rajzolsz!!
Sok szép csomagot kaptam már itt a molyoktól, de ez biztosan az egyik legszuperebb, legszemélyreszólóbb közülük, nagyon hálás vagyok! Nagyon szépen köszönök mindent, remélem, egyszer én is viszonozhatom :) <3

https://drive.google.com/file/d/1uHIHZAt3LR31irbDdM2NIt…
https://drive.google.com/file/d/11hdgLDcYk_hV71OwZLUIeL…

Kapcsolódó könyvek: Mopsz · Kasie West: Szívességből szerelem

Mopsz
Kasie West: Szívességből szerelem
6 hozzászólás