MenőKönyvek  KU Menő Könyvek


Könyvek 80

Connie Glynn: Beépített hercegnő
Scarlett Curtis: Egy feminista nem jár rózsaszínben
Catherine Rider: Csók Párizsban
Dagmar Hossfeld: Az élet, a szerelem meg miegymás
Holly Bourne: Normális vagyok?
Vicki Grant: 36 kérdés, amitől rád kattantam
Sarra Manning: Londonban bármi megtörténhet
Mészöly Ágnes: Vágod?
Kasie West: A távolság relatív
Morgan Rhodes: Lázadók tavasza

Utolsó karc

>!
MenőKönyvek KU

„Huszonöt éves koromban szexuális abúzus ért munkába menet. Valójában az, ami Lottie-val történik a sorozat második részében a könyv elején, szóról szóra megegyezik azzal, ami velem történt. Az volt számomra Minden Idők Legrosszabb Éve, és ez volt a végső csapás. Tudtam, hogy véget akarok ennek vetni. Az egésznek. Nem akartam, hogy más lányokkal is ez történjen, miközben az utcán sétálnak. Aznap találtam ki a Spinster Club-sorozatot, és vele Evie-t, Ambert és Lottie-t.”

Holly Bourne, a Spinster Club-sorozat szerzője újságíróként kezdte a karrierjét. Később hat évig dolgozott szerkesztőként, párkapcsolati tanácsadóként és egy ifjúsági jótékonysági szervezetnél, ahol fiatalok kapcsolati és mentális problémáinak megoldásában segített. Az itt szerzett tapasztalatait használta fel a díjnyertes Spinster Club-sorozat megírásához. Az írás mellett Holly elkötelezetten küzd a nők jogaiért és a mentális betegségeket övező stigmák megszüntetéséért.

A sorozat első kötetében megismerkedhetsz Evie-vel, aki szorongásos zavarral küzd, és egy új gimiben próbálja megállni a helyét, barátokat szerezni és randizni. Ismerkedj meg a Spinster Club három belevaló tagjával.

Indítsd el a saját Spinster Clubod! Itt mindent megtalálsz hozzá, és Holly Bourne személyes üzenetét is elolvashatod: http://www.coolbookz.hu/single-post/2018/12/03/Legy%252…

Kapcsolódó könyvek: Holly Bourne: Normális vagyok?

Holly Bourne: Normális vagyok?
6 hozzászólás

Utolsó blogbejegyzés

>!
MenőKönyvek KU

Legyél te is a Spinster Club tagja!

Ha azért kattintottál ide, mert saját Spinster Clubot szeretnél indítani, jó helyen jársz! Itt olyan tartalmakat találsz, amiket kedvedre posztolhatsz, megoszthatsz a barátaiddal, osztálytársaiddal és a többi Spinster Club-taggal. Így megkapod a kezdő lökést ahhoz, hogy a #girlpower és a #feminizmus téma legyen köztetek. A könyv szerzője, Holly Bourne személyesen is üzent neked: Dear my Hungarian readers, Thank you so much for supporting my books and the Spinster Club. I really believe we all…


Utolsó kihívás

>!
MenőKönyvek KU

Girl power fix könyvek

Elolvasandó könyvek száma2
Jelentkezés vége2018. december 31., 12:00
Véget ér2019. február 28., 12:00

A kihívás teljesítéséhez 2 hónap alatt 2 könyvet kell elolvasni: az Egy feminista nem jár rózsaszínben és a Spinster Club 1. – Normális vagyok? című könyveket. Annak is örülünk, ha valaki túlteljesít és más girl power-témájú könyveket is elolvas. Az olvasásokat (2018) december 31. és (2019) február 28. között kell teljesíteni! Korábbi olvasásokat elfogadunk, újraolvasás is jöhet.

Kihívás teljesítéséhez a következőket kell tenned:
– részt veszek gomb megnyomása
– elolvasni a 2 könyvet
– olvasási linket és értékelést kérünk
– ha minden megvan, küldjük a kitüntetést

Jó olvasást!

Kapcsolódó alkotók: Holly Bourne · Scarlett Curtis


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.