Médea 2Kedvenc könyvek 10

J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly
David Mitchell: Felhőatlasz
Shannon Hale: A suttogó
Victor Hugo: A nyomorultak
Kerstin Gier: Anyák maffiája
Stephen Chbosky: Egy különc srác feljegyzései
Alekszandr Szergejevics Puskin: Anyegin
Kerstin Gier: Keresztanya
Szabó Magda: Az ajtó
Friedrich Dürrenmatt: Az öreg hölgy látogatása

Kedvenc sorozatok: Az Olimposz hősei, Percy Jackson és az olimposziak

Kedvenc szereplők: Adam Ewing, Aragorn, Dávid Veronika, Havas Jon, Holden Caulfield, Minoo Falk Karimi, Neményi Arnold, Percy Jackson, Pervinka Periwinkle (Viní), Petyr Baelish (Kisujj), Rebecka Mohlin, Renly Baratheon, Robert Frobisher, Sirius Black

Kedvenc alkotók: Philip K. Dick, Radnóti Miklós, Rick Riordan

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Naomi Alderman: A hatalom
>!
2018. június 17., 17:47
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Médea
Írjunk naplót kihívás!

#2
09.10. hétfő
Reggel 7.30-kor spinning. Tök jó volt, csak a felkelés nem ment rendesen, meg körülbelül 40-et tüsszentettem az ágyban és 70 zsepit elfújtam… De majd elmúlik.
Utána egyetemen voltam, az első előadás annyira rossz volt, hogy inkább eljöttem és a második helyett elmentem az Árkádba nadrágot nézni. Az összesnek a szára vagy ilyen kreténül a bokád fölé ér, vagy szakadt vagy koptatott, vagy csipőig ér a dereka, vagy nem fekete. Szóval nem vettem nadrágot. Egy lett volna, ami tényleg tetszett, de az meg 1. 15ezer forint volt, 2. csak 34-es és 44-es volt belőle.
Késő délutánra visszamentünk a szemináriumoka P-vel. Előtte akartunk venni egy üveg vizet, mert voltunk olyan balfékek, hogy otthon felejtettük, de az automata benyelte a pénzemet. Így jár, aki műanyagot akar venni.
Médiajogon beszéltünk a jogesetmegoldó versenyről, nagyon nehéz, de kifejezetten tetszik is a téma, szóval majd meglátjuk, hogy mi lesz. :)