Mazsola_78 P 66Kedvenc könyvek 41

Jane Austen: Büszkeség és balítélet
J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura
Daniel Keyes: Virágot Algernonnak
Gárdonyi Géza: Az én falum
Gárdonyi Géza: Az öreg tekintetes
Eric-Emmanuel Schmitt: Ibrahim úr és a Korán virágai
Fekete István: Karácsony éjjel
Sara Gruen: Vizet az elefántnak
Lois Lowry: Az emlékek őre
Gerald Durrell: Családom és egyéb állatfajták
Szabó Magda: Tündér Lala
Jean Webster: Nyakigláb Apó

Kedvenc sorozatok: Az éhezők viadala trilógia, Az emlékek őre, Az Úr Sötét Anyagai, Harry Potter, Kázmér és Huba, Nyakigláb Apó

Kedvenc szereplők: Anne Shirley, Mr. Fitzwilliam Darcy, Perselus Piton, Remus Lupin, Xemerius

Kedvenc alkotók: Agatha Christie, Agócs Írisz, Bill Watterson, Borbás Mária, Diana Wynne Jones, Fekete István, Gárdonyi Géza, J. K. Rowling, J. R. R. Tolkien, Jane Austen, Jodi Picoult, Kate Morton, L. M. Montgomery, Lázár Ervin, Ruta Sepetys, Schäffer Erzsébet, Szegedi Katalin, Torey Hayden, Tóth Krisztina, Zdeněk Miler

Kedvenc kiadók: Európa, Helikon, Magvető, Móra, Pagony

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Nádasdy Ádám: A vastagbőrű mimóza

Nádasdy Ádám: A vastagbőrű mimóza Írások melegekről, melegségről

>!
2020. szeptember 14., 07:28
>!
Magvető, Budapest, 2016
166 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789631432510
Hirdetés

Utolsó karc

Mazsola_78 P>!
Harry Potter

* Teljes a csapat *
Öröm és boldogság. :)

Budapestieknek az Örs vezér téren található Lego boltot nagyon tudom ajánlani. :)
Először a Müllerbe néztem be, de ott nem voltak (még?) figurák, csak másfélék, így a Lego boltba vettem az irányt. Egy fiatal lány és fiú voltak eladók, megérdeklődtem a lányt, lehet-e tapogatni, ha kezet fertőtlenítek előtte. Mondta, hogy persze. Én pedig nekiálltam.
Első körben kitapogattam az egyik Weasleyt, Bellatrixot meg valakit, akinek könyve volt. Irány a pénztár, fizet és bont. :D Bellatrix persze nem Bellatrix volt, hanem Dumbledore :D, a könyves az Harry, de legalább a Weasley betalált. :D Mivel az egész sorozat volt a cél, nem zavart a tévedésem. :D
Következő kör, akkor már megkérdezte a srác, kit keresek. Mondtam, hogy mindenkit, így jött segíteni nekem tapogatni. Befutott egy srác (vásárló), aki szintén keresgélt, így az eladó magunkra hagyott. A srác is nagyon rendes volt, ha hiányzót talált, akkor mondta, hogy ez Hermione, ez a seprűs pasas, ez Luna… Őket ő találta meg nekem. 3-4 figuránként fizettem, majd mikor már mindent megnéztem, ami ki volt téve, 11 figura már megvolt.
Kérdeztem az eladó lányt, hogy nem lehet esetleg feltölteni a kínálatot? Úgyhogy bontott egy teljesen újat és segített megkeresni a maradék 5 figurát. Közben mesélte, hogy tegnap valakinek egy egész sorozatot összegyűjtöttek. Végülis nekem is, csak azért én is kerestem közben. :) Utolsó ötöt is kifizetve észrevettem, hogy a bontott figurák között van egy Sally a Karácsonyi lidércnyomásból. Mint megtudtam, Jack is van egy amúgy vegyes Disney minifigura sorozatban. A srác pedig segített kikeresni nekem Sallyt is (végül a bontottat meghagytam másnak :)) és Jacket is. Hogy végül utóbbira én akadtam rá, nem az én érdemem, mert ha ő nem mondja, hogy a kerek kis lapot kell keresni (mert az vagy ő vagy Dagobert bácsi :D), soha rá nem jövök, hogy az az. Így Sally és Jack is jött velem haza.
Másfél óra kemény tapogatás eredménye a képen látható. :)) (Plusz hátsó sorokban az első sorozat, mert mint rájöttem, vennem kellett volna még egy lapot, így már nagyon zsúfoltak férnek el. De azért elférnek egymást mellett. :))

Hálás köszönet az ismeretlen, nagyon segítőkész eladónak, akik nélkül ez nem jöhetett volna létre. :))))

Ui.: Valaki tudja, hogy lehet Lily kezébe tenni a kis Harry-t? Nekem nem sikerült. :( Update: sikerült. :) Úgy, ahogy Fawkes is Dumbledore kezére megy. :))

20 hozzászólás