Maxim_Kiadó  KU Maxim


Kiadói sorozatok

Dream Válogatás · Passion válogatás · Mont Blanc válogatás · Nyírd ki ezt a naplót · Delfin könyvek · Pulse Válogatás · Merian live! · Dream Travel · Érettségi témakörök vázlata · Panda könyvek · Összes sorozat »

Könyvek 817

Sara Wolf: Szívet szívért
Rob Hart: A vállalat
B. B. Alston: Amari és a sötét erők
Erik Larson: Fény és árnyék
Hana Tooke: Leleményes lelencek
Kristen Ciccarelli: A hatalom tőre
Hum Rozália – Nolda Ildikó – Scheibl György: Színes kérdések és válaszok német nyelvből – C1 szint
Matthew Norman: Last Couple Standing – Nyerő páros
Sandra Stevens: EASY Angol nyelvtanfolyam
Anh Do: Nindzsa kölyök

Karcok 1357

Maxim_Kiadó KU>!
Maxim Kiadó

Mindent tudni szeretnél Stephanie Perkins – Valaki van a házadban című regényéről? Érdekel, hogy mi a különbség a Netflix filmje és a könyv között? Csatlakozz a Dream Klubhoz és figyelj vagy oszd meg a véleményedet Szaszkó Gabriella íróval, szerkesztővel és fordítóval és Kresák Réka szerkesztővel!

Kattints az eseményért: https://www.facebook.com/events/203157541969102/

Kapcsolódó könyvek: Stephanie Perkins: Valaki van a házadban

Stephanie Perkins: Valaki van a házadban

Kapcsolódó alkotók: Stephanie Perkins

Maxim_Kiadó KU>!
Nyerj könyvet!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Megjelent Ruta Sepetys új regénye: A csend forrásai!
Tedd kívánság- és/vagy várólistára a könyvet és nyerd meg a kötet 3 példányának egyikét!

Fülszöveg:
Madrid, 1957. Spanyolország a napfény és jó borok ígéretével vonzza a turistákat és üzletembereket. Köztük van a tizennyolc éves Daniel Matheson a családjával. Apja texasi olajbáró, aki üzleti ügyeit intézi. Daniel terve, hogy ezalatt ő a fényképezőgépe objektívjén keresztül megismeri anyja szülőföldjét. A fotográfia – és a sors – ismerteti össze Anával, akinek a családja a polgárháború óta szenved a zsarnoki hatalom okozta megpróbáltatásoktól. A fényképek nyugtalanító kérdéseket hagynak Danielben, és némelyik veszélyt is jelent számára. Nehéz döntéseket kell meghoznia, hogy megvédhesse azokat, akiket szeret. Ruta Sepetys mesteri történetmesélő, és e szívszorító regénnyel ismét a történelem legsötétebb időszakainak egyikére vetít fényt. Hovatartozásról, felejthetetlen és tiltott szerelemről, a háború következményeiről, valamint a hallgatásban rejlő erőszakról szól. A sors és a félelem hátborzongató definíciója tárul fel a könyvben. A könyvet korabeli sajtójelentések, visszaemlékezések és fotók illusztrálják, a háború utáni Spanyolország igaz történetei ihlették.

Határidő: 2021.12.05. éjfél
Sorsolás: 2021.12.06.

Kapcsolódó könyvek: Ruta Sepetys: A csend forrásai

Ruta Sepetys: A csend forrásai

Kapcsolódó alkotók: Ruta Sepetys

89 hozzászólás
Maxim_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Lebilincselő, új szerelmi történet a New York Times bestseller Két lépés távolság alkotóitól.
A könyv az újrakezdés, a második esély kérdését járja körül: rátalálhatsz-e az igaz szerelemre, ha egyszer már mindent elveszítettél?

✅Jegyezd elő a kiadó oldalán: https://maximkiado.hu/termekek/mx1554-mindvegig

Kapcsolódó könyvek: Rachael Lippincott: Mindvégig

Rachael Lippincott: Mindvégig

Kapcsolódó alkotók: Rachael Lippincott · Mikki Daughtry

Maxim_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

A 19. századi Olaszországban járunk. Róma politikai csatározásoktól hangos, hisz a tét a város sorsa. Hogy továbbra is a francia hadsereg által megszállt Pápai Állam marad, vagy pedig az Olasz Királyság részeként, sőt fővárosaként az olaszoké lehet.
Három olyan ember sorsa fonódik össze itt, akik nagyon különbözőek, mégis hasonlítanak abban, hogy nem tudják, honnan származnak, és sosem volt a hagyományos értelemben vett családjuk: a grófnő, akit megfosztottak mindenétől, az általa örökbe fogadott árva fiú, aki a fényképeivel akarja megváltoztatni az emberek látásmódját, és a fiatal lány, aki egy cirkuszban nőtt fel, és rajongani kezd a politikáért.
Álmaik valóra válni látszanak, amikor rátalálnak a jövőjükre, a céljukra és a szerelemre. De a káprázatos Róma mindhármukat olyan kihívások elé állítja, hogy gyakran az életük is veszélybe kerül. A bűnözés, a politika és az érzelmek zűrzavarában a köztük kialakuló csodálatos kötelék az, ami mindnyájukat megmentheti.

Jegyezd elő a kiadó oldalán: https://maximkiado.hu/termekek/mx1583-az-orok-varos-balladaja

Kapcsolódó könyvek: Luca Di Fulvio: Az örök város balladája

Luca Di Fulvio: Az örök város balladája

Kapcsolódó alkotók: Luca Di Fulvio

2 hozzászólás
Maxim_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Megjelent Somaya Daud Mirag-duológiájának második része, Az oroszlánudvar!

Olvass bele Somaya Daud Mirage-duológiájának második részébe, Az oroszlánudvarba ITT: https://maximkiado.hu/uploads/media/file/0001/34/07a0b2…

Rendeld meg 30% kedvezménnyel ITT: https://maximkiado.hu/termekek/mx1529-mirage-az-oroszlanudvar

Kapcsolódó könyvek: Somaiya Daud: Mirage – Az oroszlánudvar

Somaiya Daud: Mirage – Az oroszlánudvar

Kapcsolódó alkotók: Somaiya Daud

Maxim_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

“Ruta Sepetys legutóbbi, A csend forrásai című regénye az 1950-es évek Spanyolországába viszi az olvasót. Olvasás közben, […] végig úgy éreztem, mintha én is Madrid macskaköves utcáin járnék, mintha a nap sütné a vállamat… Remélem, van útlevelük, mert nagyszerű kirándulásra indulnak Spanyolországba.”
– Danielle McNally, Features Editor, MarieClaire.com

Megjelent Ruta Sepetys legújabb könyve, A csend forrásai!

Rendeld meg a kiadó oldalán 30% kedvezménnyel és megajándékozunk egy gyönyörű könyvjelzővel: https://maximkiado.hu/termekek/mx1525-a-csend-forrasai

Kapcsolódó könyvek: Ruta Sepetys: A csend forrásai

Ruta Sepetys: A csend forrásai

Kapcsolódó alkotók: Ruta Sepetys

Maxim_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

„Egy este apám megkérdezte, nincs-e kedvem szellemarának lenni…”

Li-lannak, az egykor jómódú, de mára lecsúszott család leányának nem sok reménye lehet. Csakhogy a sors forgandó, és Li-lan különös ajánlatot kap a gazdag és hatalmas Lim családtól: legyen rejtélyes körülmények között elhalálozott, egyetlen fiuk szellemfelesége. Az ősidőbe visszanyúló, nagyon ritkán alkalmazott szertartással szokták engesztelni a hazajáró lelkeket. Egy ilyen házasság biztosítaná Li-lannak a gondtalan életet, de borzasztó árat kellene fizetnie érte.
Egy nyomasztó látogatás a fényűző Lim háznál felkavarja Li-lan lelki nyugalmát: nemcsak leendő szellemférje háborgatja, de saját vágyakozása is a Lim család jóképű új örököse, Tien-paj iránt. Minden éjszaka átkerül a kínai purgatórium párhuzamos világába, ahol bosszúszomjas kísértetek élnek szellemvárosokban, papírból hajtogatott, temetési ajándékok között, és szörnyetegek a hivatalnokok – no meg ott van a titokzatos Er Lang, az elragadó, bár szeszélyes védőszellem. Li-lannak meg kell tudnia a Lim család legsötétebb titkait – és az igazságot a saját családjáról –, mielőtt örökre csapdába esne a szellemvilágban.

Olvass bele ITT: https://maximkiado.hu/uploads/media/file/0001/34/21eb62…

Rendeld meg 30%-os kedvezménnyel a kiadó megújult oldalán és tiéd lesz egy ajándék könyvjelző is: https://maximkiado.hu/termekek/mx1604-szellemara

Kapcsolódó könyvek: Yangsze Choo: Szellemara

Yangsze Choo: Szellemara

Kapcsolódó alkotók: Yangsze Choo

2 hozzászólás
Maxim_Kiadó KU>!
Akciós e-könyvek

Gubózz be egy jó e-könyvvel!
Minden e-könyv 15-30% kedvezménnyel kapható 2021.11.21-én éjfélig!

Itt találod az akciós e-könyveket: https://olvas.hu/akciok/gubozz-be-egy-jo-e-konyvvel

Az akció más kedvezménnyel nem összevonható!

Maxim_Kiadó KU>!
Akciós e-könyvek

Válogass kiadónk e-könyv kínálatából 31% kedvezménnyel! Akár újdonságainkat keresed, akár a már printben nem elérhető regényeinket, most nagy kedvezménnyel szerezheted be őket!

Az akciós könyveket itt találod: https://maximkiado.hu/akciok/e-konyv-akcio-1

Az akció más kedvezménnyel vagy kuponnal nem összevonható!

Maxim_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

A második világháború viharában egy fiatal német nő kétes menedéket talál, mely közelebb van a veszély forrásához, mint azt valaha gondolta volna. Amíg a hitleri diktatúra nyújtotta kiváltságokat élvezi, megismeri a rendszer kegyetlenségét is. 1943 elején záporoznak Berlinre a szövetségesek bombái, ezért Magda Rittert szülei a bajorországi rokonaikhoz küldik, remélve, hogy így biztonságban lesz. Magdát a Berghofba, Hitler hegyi pihenőhelyére osztják be, ahol azon fiatal nők egyike lesz, akik előzetesen megkóstolják Hitler ételét, és ha kell, feláldozzák magukat, hogy a Führert megóvják a mérgezéstől. A bajor Alpokban fekvő Berghof mintha egy másik világban lenne, távol a háború kegyetlen valóságától. Magda eleinte retteg, de később fokozatosan hozzászokik veszélyes foglalkozásához, bár tudja, hogy nem szabad hangot adnia a háborúval kapcsolatos ellenérzéseinek. De miután beleszeret egy ellenálló SS-tisztbe, és egyre többet tud meg a Birodalom rémtetteiről, Magda is belekeveredik egy összeesküvésbe. A biztonságért és szabadságért folytatott küzdelem során minden leleményességére szüksége lesz, hogy bosszút állhasson.
Az előkóstoló a háború erkölcsi kérdéseit boncolgatja egy nagyszabású és erőteljes, rendkívül bátor tettekről mesélő történetben.

Jegyezd elő V. S. Alexander – Az előkóstoló című regényét a következő linken: https://maximkiado.hu/termekek/mx1537-az-elokostolo

Kapcsolódó könyvek: V. S. Alexander: Az előkóstoló

V. S. Alexander: Az előkóstoló

Kapcsolódó alkotók: V. S. Alexander