Maxim_Kiadó  KU Maxim


Könyvek 630

Michelle Cuevas: Egy képzeletbeli barát kalandjai
Somorjai Ferenc: Róma
Tom Watson: Pálcikacica és a nagyváros
Cynthia Hand – Brodi Ashton – Jodi Meadows: Lady Jane
Kendall Kulper: A mágikus tolvaj
Tamara Ireland Stone: Clicked
Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám
Pauline Peters: A rubinvörös kamra
Lele Pons – Melissa de la Cruz: Éld túl a sulit!
Jennifer E. Smith: Vajon ránk talál a szerencse?

Utolsó karc

>!
Maxim_Kiadó KU
Young Adult

Sziasztok!

Megjelent Debora Geary Modern boszorkány-sorozatának legújabb kötete, a Kóborló boszorkány!

Marcus Buchanan különleges férfi: létezik egy köztes világ, amelybe különleges erők segítségével be tud lépni. Marcus egy asztrálutazó. Magányos agglegény, aki már régóta remeteéletet él fájdalmas múltja miatt. Még gyermek volt, amikor elvesztette az ikertestvérét, Evant. Egy nap különös jóslatot kap: talál majd egy csecsemőt, akit Morgannek hívnak, és neki kell majd gondját viselni. A férfi nem hisz a jóslatban, de a végzetét senki sem kerülheti el… Marcus kétségbeesetten próbálja kikerülni ezt a feladatot, de Moira és a boszorkányok mindent megtesznek, hogy a férfi újra megnyissa a szívét, és megtalálja önmagát. És miközben Marcus próbál megküzdeni a mindennapok nehézségeivel, a kis Morgan különös képességeinek kordában tartása is kihívások elé állítja, hiszen a kislány is asztrálutazó. Hatalmas és különleges energiáinak megfejtése még a tapasztalt boszorkányokat is próbára teszi. Vajon Marcus a fájdalmon át megtalálja az utat a szeretet és a gyógyulás felé? És a boszorkányközösség képes lesz kordában tartani az asztrálutazók erejét?

„Debora Geary különleges témát feszeget: egy középkorú férfi arra kényszerül, hogy egyedül neveljen egy kislányt. Amellett, hogy rengeteg mulatságos szituációba keverednek, igen megható az a féltő gondoskodás, amivel Marcus a kis Morgant óvja.”
The Book Fetish

Olvassatok bele a regénybe:
http://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/05/e1d38858…

Előrendelési akciónkban kedvezményes áron lehet a tiétek a fenti regény, valamint minden megjelent és ezután megjelenő őszi-téli újdonságunk! Kattintsatok a rendeléshez:
http://www.olvas.hu/elorendelesi-akcio


Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.