masvilag 0
Kedvenc könyvek 31

Nem vagy egyedül!
K. A. Tucker: The Simple Wild – Az egyszerű vadon
Kandi Steiner: Szeretlek, Whiskey!
Mariana Zapata: Dear Aaron – Kedves Aaron!
Zakály Viki: Szikra
Zakály Viktória: Szívritmuszavar
Zakály Viktória: Hanna örök
Saly Noémi: Törzskávéházamból zenés kávéházba
Schiffer Miklós: Köszönöm, kérem
Chiara: Pillangólány
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
E. Lockhart: A hazudósok

Kedvenc sorozatok: A Szent Johanna gimi, A Végzet Ereklyéi, Ambrózy báró esetei, Az éhezők viadala trilógia, Bexi, Csitt, csitt, D.A.C., Darren Shan regényes története, Enigma, Evernight, Frigg rokkája, Gyémántfiú trilógia, Harry Potter, Helena-trilógia, In the Company of Killers, Mercy Falls farkasai, Morwen, Negin, Összetört glóriák, Pennington-testvérek, Perfect Chemistry, Pokoli szerkezetek, Rémálom, Sulijegyzetek, Szívritmuszavar, Tükör, Tüskék és rózsák udvara, Twilight saga, Vámpírakadémia

Kedvenc alkotók: A. O. Esther, Ashley Carrigan, Böszörményi Gyula, Leiner Laura, Zakály Viki, Zakály Viktória


Utolsó karc

masvilag>!
Levelezőtárs kerestetik!

Kedves Levelezőtárs!
Barbi vagyok, 29 éves. A polcomon többnyire Young és New Adult könyves sorakoznak, de néha befigyel más jellegű regény is. Ha munka mellett időm engedi szeretek sétálni, közben nagyon amatőr szintet fotózni, főleg budapesti épületek részleteit, vagy ami éppen az adott pillanatban tetszik (szívesen fejleszteném magam ezen a téren). Blogot vezetek saját írásokkal, és könyves véleményekkel. Szeretem a kávét, és néha napján animét is nézek.
Mindig hallgatok valamit, ez eléggé vegyes (Tankcsapda, Rammstein, Ákos, Honeybeast, sőt néha komolyzene is szól, amit őszinte leszek fogalmam sincs kitől örököltem). Kissé introvertáltnak tartom magam, de remélem ez nem ijeszt el senkit.
Nemre és korra való megkötésem nincs, hogy miről írunk egymásnak szerintem majd idővel kialakul. Szeretem a hosszú leveleket. Ha kedvet kaptál írj bátran :) Legyen szép napod!
U.I. Borzalmas vagyok az ilyen bemutatkozós dolgokkal, szóval köszönöm, ha elolvastad :)

2 hozzászólás