masvilag 0
Kedvenc könyvek 33

Nem vagy egyedül!
K. A. Tucker: The Simple Wild – Az egyszerű Vadon
Kandi Steiner: Szeretlek, Whiskey!
Mariana Zapata: Dear Aaron – Kedves Aaron!
Zakály Viki: Szikra
Zakály Viktória: Szívritmuszavar
Zakály Viktória: Hanna örök
Saly Noémi: Törzskávéházamból zenés kávéházba
Schiffer Miklós: Köszönöm, kérem
Chiara: Pillangólány
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
E. Lockhart: A hazudósok

Kedvenc sorozatok: A Szent Johanna gimi, A Végzet Ereklyéi, Ambrózy báró esetei, Aurora-ciklus, Az éhezők viadala trilógia, Bexi, Csitt, csitt, D.A.C., Darren Shan regényes története, Enigma, Evernight, Frigg rokkája, Glens Falls, Gyémántfiú trilógia, Harry Potter, Helena-trilógia, In the Company of Killers, Mercy Falls farkasai, Morwen, Negin, Összetört glóriák, Pennington-testvérek, Perfect Chemistry, Pokoli szerkezetek, Rémálom, Sulijegyzetek, Szívritmuszavar, Tükör, Tüskék és rózsák udvara, Twilight saga, Vámpírakadémia

Kedvenc alkotók: A. O. Esther, Ashley Carrigan, Böszörményi Gyula, Leiner Laura, Szaszkó Gabriella, Zakály Viki, Zakály Viktória


Utolsó karc

masvilag>!
Levelezőtárs kerestetik!

Kedves Levelezőtárs!
Barbi vagyok 30 éves, de nem a vékony, szőke, kékszemű :) . A polcomon többnyire Young és New Adult könyvek sorakoznak, de néha előfordul más jellegű regény is. Ha munka mellett időm engedi szeretek nagyokat sétálni, közben amatőr szinten fotózni (mobillal), főleg budapesti épületek részleteit, vagy ami éppen az adott pillanatban megfog (szívesen fejleszteném magam ezen a téren).
Blogot vezetek saját írásokkal, és könyves véleményekkel. Szeretem a kávét (mindenféle formában), és néha napján animét is nézek. Nem ijedek meg egy mély tartalmas beszélgetéstől (vagy levéltől), de az üres csevegést, nem szeretem de nem is vagyok jó benne.
Mindig hallgatok valamit, ez eléggé vegyes ( pl. Rammstein, Ákos, mindenféle chill és jazz válogatás ami a neten fellelhető, sőt néha komolyzene is szól, amit őszinte leszek fogalmam sincs kitől örököltem). Kissé introvertáltnak tartom magam, ami nem azt jelenti, hogy otthon gubbasztok, csak nem leszek rögtön a legjobb barátod, de remélem ez nem ijeszt el senkit.
Sokféle filmet megnézek, de a horrorral ki lehet kergetni a világból. Egy film számomra akkor halott véglegesen ha már a zenéje sem mozdít meg bennem semmit (ha viszont megtetszik képes vagyok megkeresni és akár napokig azt hallgatni).
Az elmúlt hónapokban igyekszem közelebbi kapcsolatba kerülni saját magam megismerésével, fejlesztésével, és a biciklivel ami eddig sajnos nem volt életem része.
Nemre és korra való megkötésem nincs, hogy miről írunk egymásnak majd idővel kialakul. Ha kedvet kaptál írj bátran :) Legyen szép napod!