Magnólia_Kiadó  KU Magnólia


Könyvek 58

Mustafa Suleyman – Michael Bhaskar: A következő hullám
Kollár Betti: Kosársuli – Újra a pályán
R. F. Kuang: Sárga
Ashley Poston: Halott romantika
Jeneva Rose: Egyikünk meg fog halni
Deanna Raybourn: Bérgyilkosok veszélyes korban
Kollár Betti: A vonzás ereje
Carley Fortune: Minden elmúlt nyár
Pam Jenoff: Nő kék csillaggal
Samantha Downing: A saját érdekedben

Karcok 29

Magnólia_Kiadó KU>!

Egészen pazar elemzés jelent meg a WMN oldalán R. F. Kuang Sárga című regényéről Barna Bori tollából, érdemes csekkolnotok! :)

„Jelentem, időközben a végére is értem R. F. Kuang történetének, ami valójában több mint egyszerű látlelet: olyan fontos kérdéseket feszeget, mint a cancel culture, a toxikus családi-, és baráti kapcsolatok, a sztárkultusz, vagy a rasszizmus.”

A teljes cikkért kattints ide: https://wmn.hu/kult/61417-meddig-mennel-el-ha-csak-egy-…

A könyvet pedig itt tudod megrendelni: https://agavekonyvek.hu/konyv/thriller/sarga/

Kapcsolódó könyvek: R. F. Kuang: Sárga

R. F. Kuang: Sárga

Kapcsolódó alkotók: R. F. Kuang

Magnólia_Kiadó KU>!

A Könyves Magazin készített interjút az Egyikünk meg fog halni szerzőjével, Jeneva Rose-zal

Szó esett átalakuló könyvpiaci trendekről, műfajok közti átmenetről, írói módszerekről, COVID-helyzetről, és az olvasókkal való kapcsolattartásról is

A teljes beszélgetést itt éritek el: https://konyvesmagazin.hu/nagy/jeneva_rose_egyikunk_meg…

Ha pedig még nem olvastátok a regényt, akkor érdemes ide kattintani: https://agavekonyvek.hu/konyv/thriller/egyikunk-meg-fog-halni/

Kapcsolódó könyvek: Jeneva Rose: Egyikünk meg fog halni

Jeneva Rose: Egyikünk meg fog halni

Kapcsolódó alkotók: Jeneva Rose

Magnólia_Kiadó KU>!

Sziasztok!

Sajnos nyomdai csúszásokról kell beszámolnunk, két könyvünk megjelenése módosul:

Halott romantika: október 31. az új megjelenési dátum
Kosársuli: november 2. az új megjelenési dátum (ennél a könyvnél egy kisebb készletet meg fogunk kapni időben, és megpróbáljuk kiszolgálni belőle az előrendeléseket)

Elnézést kérünk a kellemetlenségért, sajnos ezek rajtunk teljesen kívül álló okok.

Magnólia_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Ashley Poston: Halott romantika
Előrendelhető 30% kedvezménnyel: https://agavekonyvek.hu/konyv/romantikus/halott-romantika/

Meghitt történet hazatalálásról, családról és szerelemről a Szívek szállodája stílusában.

„IMÁDTAM! Vicces, lélegzetelállító, reményteli és álomszerű.”
Ali Hazelwood

Florence Day a könyvszakma egyik legnépszerűbb romantikus szerzőjének a szellemírója, és komoly problémával küzd: egy szörnyű szakítást követően nem tud hinni többé a szerelemben. Számára a romantika halott.

Amikor új – és nem mellesleg túlságosan jóképű – szerkesztője nem hajlandó további hosszabbítást adni neki az új kézirat leadási határidejére, Florence felkészül rá, hogy búcsút intsen a karrierjének. Ráadásul nem sokkal később olyan telefonhívást kap, amire nem lehet felkészülni: haza kell térnie a szülővárosába eltemetni váratlanul elhunyt, imádott apját. Abba a közösségbe, ami soha nem értette meg őt, és ahol az évek során semmi nem változott.

Nem csak ezzel kell azonban szembenéznie. Az apja végakarata meglehetősen furcsa a temetésre kért ezer szál vadvirággal, Elvis fellépésével és a madarakkal. De a ravatalozóház ajtajában még furcsább dolog várja: egy szellem, aki pont olyan dühítően jóképű, mint korábban, és legalább annyira értetlenül áll a helyzet előtt, mint Florence. A romantika határozottan halott… de úgy tűnik, hogy az új szerkesztője is, és befejezetlen ügyük miatt a lány kénytelen átértékelni mindazt, amit valaha a szerelmes történetekről gondolt.

Kapcsolódó könyvek: Ashley Poston: Halott romantika

Ashley Poston: Halott romantika
Magnólia_Kiadó KU>!

Közeledik a Könyvfesztivál, miközben az Agave-Magnólia újdonságai már megérkeztek a nyomdából! :)

MA ÉJFÉLIG MÉG 30% kedvezménnyel szerezhetitek be őket, mi pedig mindent megteszünk érte, hogy még a Fesztivál előtt kézhez is kapjátok ezeket a gyönyörűségeket :)

Előrendelés itt: https://agavekonyvek.hu/konyvlista/elorendelhetok

Kapcsolódó könyvek: R. F. Kuang: Bábel, avagy az erőszak szükségszerűsége · John Scalzi: Állati gonosz · Benjamin Stevenson: A családomban mindenki gyilkos · Edward Ashton: Mickey7 · Deanna Raybourn: Bérgyilkosok veszélyes korban · Jeneva Rose: Egyikünk meg fog halni

R. F. Kuang: Bábel, avagy az erőszak szükségszerűsége
John Scalzi: Állati gonosz
Benjamin Stevenson: A családomban mindenki gyilkos
Edward Ashton: Mickey7
Deanna Raybourn: Bérgyilkosok veszélyes korban
Jeneva Rose: Egyikünk meg fog halni

Kapcsolódó alkotók: John Scalzi · Deanna Raybourn · R. F. Kuang · Jeneva Rose · Edward Ashton · Benjamin Stevenson

Magnólia_Kiadó KU>!

A NYÁR SIKERKÖNYVÉNEK SZERZŐJÉVEL INTERJÚZOTT A KÖNYVES MAGAZIN

Carley Fortune a pandémia alatt írta meg első, Minden elmúlt nyár című regényét, amiben arra a kérdésre keresi a választ, hogy meddig tart a kamaszkori szerelem varázsa. A szerzővel Zoomon keresztül beszélgettünk.

A teljes beszélgetést itt olvashatjátok: https://konyvesmagazin.hu/nagy/carley_fortune_interju.html

Kapcsolódó könyvek: Carley Fortune: Minden elmúlt nyár

Carley Fortune: Minden elmúlt nyár

Kapcsolódó alkotók: Carley Fortune

Magnólia_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Jeneva Rose: Egyikünk meg fog halni

Előrendelhető 30% kedvezménnyel!
https://agavekonyvek.hu/konyv/thriller/egyikunk-meg-fog-halni/

A luxusházakkal teli kisváros királynőjét elhagyja a férje. Mi a teendő ilyenkor? Természetesen a bosszú. Csakhogy a gyűlölet a felszín alatt mindenkiben ott tombol, és hamarosan elszabadul a pokol. Ki lesz elég okos, hogy túlélje a gyilkos játszmát?

Kapcsolódó könyvek: Jeneva Rose: Egyikünk meg fog halni

Jeneva Rose: Egyikünk meg fog halni
5 hozzászólás
Magnólia_Kiadó KU>!

Két őszi újdonságunk is felkerült előrendelésbe 30%-os kedvezménnyel :)

Egyikünk meg fog halni: https://agavekonyvek.hu/konyv/krimi/szorakoztato-krimi/…

Bérgyilkosok veszélyes korban: https://agavekonyvek.hu/konyv/krimi/bergyilkosok-veszel…

Ha pedig már ott jártok, nézzetek szét az Agave Könyvek szeptemberi újdonságai közt is, ott is kiváló regényeket találhattok, mint a Könyvfesztiválra díszvendégként érkező John Scalzi legújabb regényét, vagy épp a sokszoros díjnyertes fantasy-t, R. F. Kuang Bábeljét :)

Link a teljes listához: https://agavekonyvek.hu/konyvlista/elorendelhetok

Kapcsolódó könyvek: Deanna Raybourn: Bérgyilkosok veszélyes korban · Jeneva Rose: Egyikünk meg fog halni

Deanna Raybourn: Bérgyilkosok veszélyes korban
Jeneva Rose: Egyikünk meg fog halni

Kapcsolódó alkotók: Deanna Raybourn · Jeneva Rose

Magnólia_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

A szeptemberi Könyvfesztiválon debütál Jeneva Rose, aki az utóbbi évek egyik meghatározó mystery/thriller/chick-lit szerzője, felfigyelt már rá többek közt Colleen Hoover, és idén betört a New York Times sikerlistájára is.

Mi az Egyikünk meg fog halni című regényével indítunk, ami egy rendkívül feszes stílusú történet, mely bepillantást enged a vagyon és a hatalom álarca mögé, amikor egy csapatnyi gazdag, unatkozó nő összegyűlik egy exkluzív szépségszalonban, és egyikük holtan végzi. Előnyben lehetnek azok, akik szerették a Hatalmas kis hazugságokat és a Született feleségeket: jól megírt szereplők álnok viszálykodásainak lehetünk tanúi, akiket összeköt a hazugságok és titkok hálója.

A regény jövő héttől előrendelhető a webshopunkban. Úgy gondoljuk, hogy érdemes lesz Rose munkásságát figyelemmel követni, tehetséges szerző, aki csak most fog igazán berobbanni a köztudatba.

Kapcsolódó könyvek: Jeneva Rose: Egyikünk meg fog halni

Jeneva Rose: Egyikünk meg fog halni
Magnólia_Kiadó KU>!

R. F. Kuang: Sárga
megjelenés: november 14.

Előrendelhető 30% kedvezménnyel:
https://agavekonyvek.hu/konyv/szorakoztato-irodalom/iro…

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez az egyik leginkább várt kiadványunk idén. A Mákháború-trilógia és a Bábel szerzőjének új regénye napjaink egyik legnagyobb könyvsikere, még Stephen King is elismerő szavakkal méltatta, ráadásul Reese Witherspoon a könyvklubja nyári olvasmányának választotta. A Sárga kiváló szatíra a nemzetközi könyvkiadás sötét oldaláról, identitásról és a fehérek kiváltságairól, melyet egyhamar biztosan nem felejtünk el.

Fülszöveg:

Két írónő, June Hayward és Athena Liu sorsa két sikertörténet lehetett volna: ugyanakkor jártak a Yale-re, és ugyanabban az évben jelent meg mindkettejük első könyve. De míg Athena sikere műfajokon át ívelt, addig June műve az utánnyomásig sem jutott el. June utólag úgy véli, hogy manapság senkit nem érdekelnek a hétköznapi, fehér lányokról szóló történetek.

Amikor June szemtanúja lesz Athena furcsa balesetben bekövetkezett halálának, ösztönösen cselekszik: ellopja barátnője frissen befejezett és nagy titokban tartott kéziratát, egy merész, kísérletező stílusban megírt regényt kínai munkások elfeledett történeteiről, akik az első világháborúban a britek és franciák oldalán szolgáltak.

Mert hát mi rossz történhet, ha June átszerkeszti Athena regényét, és saját alkotásaként küldi el az ügynökének? Mi rossz történhet, ha hagyja, hogy kiadója újrapozicionálja az írói pályáját a Juniper Song álnévvel és olyan szerzői fotókkal, amelyekbe akár még bele is láthatóak nem létező ázsiai gyökerei? Hát nem érdemli meg ez a történet, hogy elmeséljék, bárki is legyen a mesélője? June legalábbis így gondolja, és a New York Times bestsellerlistája, valamint az ezzel járó anyagi siker hamarosan alá is támasztja ebben.

A lopott státusz azonban hamar veszélybe kerül. És miközben June a titkait védelmezi, felfedezi, hogy meddig hajlandó elmenni mindazért, amiért állítólag vért verejtékezve megdolgozott.

A számtalan irodalmi díjjal kitüntetett R. F. Kuang legújabb regénye időszerű és tűéles képet nyújt a modern könyvkiadás kellemetlen oldaláról. A Sárga a megjelenését követően egyből a sikerlistákon nyitott, és komoly párbeszédeket generált, ismételten jelezve, hogy szerzője a kortárs irodalom egyik legerősebb hangja.

Kapcsolódó könyvek: R. F. Kuang: Sárga

R. F. Kuang: Sárga

Kapcsolódó alkotók: R. F. Kuang

8 hozzászólás