Lilla_Miliko 121Kedvenc könyvek 7

Dan Brown: Angyalok és démonok
Stephen King: Dolores
Stephen King: Álomcsapda
Wendelin Van Draanen: Szerintem, szerinted
Benjamin Alire Sáenz: Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában
John Green – David Levithan: Will & Will
Kisimoto Maszasi: Naruto 9.

Kedvenc sorozatok: Harry Potter, Naruto

Kedvenc kiadói sorozatok: A Pesti Szalon mesélő füzetei, Búvár Zsebkönyvek, Szivárvány kör

Kedvenc alkotók: Agatha Christie, Dean R. Koontz, Stephen King

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Sue Townsend: A 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplója
Clive Gifford: Zsonglőrködés
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék
Becca Prior: Stockholm-szindróma
>!
2019. február 23., 15:08
>!
GABO, Budapest, 1997
224 oldal · puhatáblás · ISBN: 9638009128 · Fordította: Békés Pál
>!
2019. január 24., 18:25
>!
Holló és Társa, Kaposvár, 2000
32 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639202975 · Fordította: Gombos Filoména
>!
2019. január 5., 17:26
>!
newkids, Budapest, 2017
600 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158020343
>!
2018. november 27., 15:51

Utolsó karc

>!
Lilla_Miliko
Írjunk naplót kihívás!

#40
2019.02.09-10 – Szombat – Vasárnap
Egy fárasztó hét után következett az, hogy hazamegyek. Fél 7-kor keltünk, de sikerült elnetezni kicsit az időt spoiler, úgyhogy a végén rohanni kellett. Na ez egy hatalmas, nehéz bőrönddel, egy kézivel, meg egy nagy OBI-s táskával, és még egy hátizsákkal elég nehéz. Nagyon siettünk párommal. És mivel sürgetett az idő, nem is álltunk meg, így sikeresen kiértünk időre. Sajnos kifogtam egy fülkét, amiben nem volt fűtés, úgyhogy 1 órán keresztül úgy utaztam. Aztán mivel sokan leszálltak, eggyel arrébb találtam egy melegebbet. Át is cuccoltam. Közben mangát olvastam, és mivel kabátban ültem, nem igazán jöttek be hozzám. Az utam nem lett volna rossz, ha nem ült volna be hozzám két ittas egyén, aki a b+-et a mondat végén pontként használták. Életem egyik leghosszabb húsz perce volt. Aztán találkoztam apával. Kicsit aggódom érte, mert furcsán fel vannak dagadva az ujjai. Lehet, hogy a munkájával jár, de akkor is.
Otthon ettem finom húslevest, beszélgettem anyával, felköszöntöttem. Átmentünk pár házzal arrébb egy nénihez, akivel beszélgettünk egy órát. Este néztem a kandallóban a lángokat, annyira hiányzik. Vacsi után mangáztam megint, mert azt hittem, egy Jim Carry-s film lesz a tévében, de egy olyan volt, aminek nem szeretem a főszereplőjét. Megvártam a Bagi-Nacsa Orfeumát, de nem igazán tetszett, és kb. a felénél be is aludtam.
Bár nem keltem fel, csak 2x, de rémálmaim voltak. Reggeli, anyával beszélgettünk, pakoltam befele. Hamar eltelt a délelőtt. Japán számokat hallgattam, és teljesen feldobott az egyik. Régi emlékek törtek fel. Aztán persze mehettünk a vonathoz.
Nem volt rossz utam, kiolvastam a New Mona másik felét, mivel nem volt elérhető a wifi, és nem tudtam netezni. Ebből a szempontból persze tök hasznos dolog. Páromat hazavitték kocsival, úgyhogy úgy volt, hogy majd hazataxizok, de mivel most csak egy bőröndöm volt, úgy gondoltam, hazasétálok. Jót is tett, és nem is volt taxi az állomáson, úgyhogy a sors is engem igazolt.
Este fél 7 körül értem haza. Kipakoltam, hajmosás, aztán neteztem végre kicsit. Végül lefeküdtünk, mert nagyon fáradt voltam. Gyorsan eltelt ez a hétvége is…