Libri  KU Libri


Kiadói sorozatok

Libri díszkiadások · Libri Insomnia · Pszichológia mindenkinek · ArtPop · Meditációs színezőkönyv · Hangulatok · Diétás Magyar Múzsa Könyvtár · Kaleidoszkóp könyvek · Izgalmasan és látványosan · Összes sorozat »

Könyvek 1028

Adorjáni Zsolt: Hatalom és költészet
Kontschán Jenő: Kis akarológia
Pintér Gergő: A számok rejtett építőkövei
Horváth Dezső: Az elemi részecskék csodás világa
Janda Tibor: A növények és a stressz
Jo Hemmings (szerk.): Mindent a pszichológiáról
James Bridle: Az emberi intelligencián túl
Milo Beckman: Matematika számok nélkül
Anne Eekhout: Mary
Sal Endre: Hősök és kalandorok

Karcok 38

Libri KU>!
Megjelenésre várva

„A történelem körbevesz, akár az erdő.”
László Boglárka nagyívű történelmi kalandregényében négy generáció életét kísérhetjük figyelemmel, a monarchiabeli boldog békeidőktől egészen napjainkig. A kötet lapjain így közel egy évszázad telik el, világháborúkkal, forradalommal, diktatúrával. Mindezen hatások alól nem vonhatják ki magukat a baravári kastélyban élő Bánlakyak és leszármazottaik sem.
A történet Bánlaky Pál gróffal veszi kezdetét. Az ő halálát követően a birtok a legkisebb fiához, Bálinthoz kerül. A grófot lenyűgözi az 1900-as párizsi világkiállítás, birtokát modernizálja, és az elsők között lesz automobil-tulajdonos Magyarországon. A gróf és felesége, Mária gyermekkoruk óta ismerik egymást, ám a szerelmet mindketten a házasságon kívül találják meg. A bonyodalmaknak azonban mindez csak a kezdetét jelenti…
Miközben a Bánlaky-kastélyban és -uradalomban számtalan sors fonala kapcsolódik össze, színes kor- és társadalomrajz bontakozik ki az olvasó szeme előtt, aki végül, amikor a mozaik utolsó darabja is helyére kerül, maga is megválaszolhatja a regényfolyam központi kérdését: elfuthatunk-e a sorsunk elől, vagy minden meg van írva számunkra előre?
https://www.libri.hu/konyv/.a-banlaky-orokseg.html

4 hozzászólás
Libri KU>!

OLVASS! ÍRJ! JÁTSSZ! NYERJ!
❓Úgy érzed, mindig is szívesen írtál volna könyvajánlót?
❓Kedveled a lélektani regényeket?
❓Szükséged van valamire, ami kizökkent a mostani zűrzavaros világból?
❓Szívesen megmutatnád mire vagy képes?
Akkor itt az ideje, hogy esélyt adj a kreativitásodnak!
Neked találtuk ki A szív sötétje-kihívást!
A legjobb ajánlót publikáljuk a Nyugati tér blog weboldalán, ráadásul a nyertest egy (az aktuális újdonságokból összeállított) könyvcsomaggal is meglepjük!
Ha szeretnéd, Ashley Audrain könyvét most EXTRA KEDVEZMÉNYKUPONNAL tudod beszerezni (ehhez használd a szivsotetjekihivas2021 kódot) itt:
https://jokonyvek.hu/Konyv/Ashley-Audrain-A-sziv-sotetje
A kihívás részletes leírását itt találod:
http://nyugatiter.blog/2021/04/a-sziv-sotetje-kihivas/

Libri KU>!

A Libri Kiadói Csoport és a Mai Könyv webáruház online raktárvásárt tart augusztus 24. és szeptember 6. között.

Válogass a mai-könyv.hu-n, mert ezekkel mind várunk rendhagyó online raktárvásárunkon:

50–90% kedvezménnyel a Libri Könyvkiadó, a Park Könyvkiadó, a Helikon Kiadó, a Jelenkor Kiadó , a Kalligram Kiadó és a Kolibri Kiadó több mint 600 könyvére,
ajándék könyvvel 6000 Ft-os vásárlás felett,
utolsó példányokkal és szépséghibás könyvekkel már 199 Ft-tól,
szuper olvasnivalókkal minden műfajban és minden korosztály számára, legyen szó akár ismeretterjesztő vagy szórakoztató olvasmányokról, szépirodalmi vagy gyerekirodalomról – augusztus 24. és szeptember 6. között a mai-könyv.hu-n mindent megtalálsz!

Szállítási és fizetési feltételek itt: https://www.mai-konyv.hu/szallitas-es-csomagpontok
Személyes átvétel: https://www.mai-konyv.hu/szemelyes-atvetel

Libri KU>!
Akciós könyvek

Több száz könyv verhetetlen áron – csak 6 napig!

Időpont: augusztus 27–szeptember 1. (10-18 óra között)
Helyszín: PP Center (1033 Budapest, Szentendrei út 95.)

– 50–90% kedvezmény a Libri, Park, Helikon, Jelenkor, Kolibri Kiadó könyveire
– Utolsó példányok és szépséghibás könyvek 200 Ft-tól
– Diafilmek 650 Ft-ért
– Olvasnivaló minden műfajban és minden korosztálynak
– Naponta frissülő készlet
– Minden fontosabb tematikában találsz majd olvasnivalót: a szépirodalomtól az ismeretterjesztő könyvekig, a szórakoztató irodalomtól a gyerek- és ifjúsági könyvekig terjed a választék.

További infó: https://www.facebook.com/events/407794523276023/

33 hozzászólás
Libri KU>!

M.E.G.J.E.L.E.N.T.!

Egy élő legenda, a legsikeresebb hazai vitorlázó, az első magyar, aki saját kezűleg épített hajójával körülvitorlázta a Földet. Fa Nándor mindig az ár ellen hajózott – keményen dolgozó szülők negyedik gyermekeként határozta el, hogy megvalósítja álmát, és a körülmények dacára a világ legjobb vitorlázóival küzd meg az óceánokon. Ez a keményfejűség tette aztán eredményes sportolóvá, minden kudarcon túllépő hajóssá, sikeres üzletemberré – a maga urává. Saját szavaival elmesélt története követendő példa mindazoknak, akik úgy döntenek: soha nem adják fel.

Fa Nándor: Magad, uram – »bit.ly/2i8pWMM

Kapcsolódó könyvek: Fa Nándor: Magad, uram

Fa Nándor: Magad, uram

Kapcsolódó alkotók: Fa Nándor

Libri KU>!

Zakály Viki Egyszeregyének folytatásában Liza bonyolult érzelmei mellett készülő kéziratával is megküzd. Vajon kusza szerelmi életében és írói válságában is ugyanaz a személy jelenti a megoldást? Ha senki sem bujkál tovább, minden a helyére kerül.

Miután az ambiciózus újságíró-gyakornok, Hollád Liza megírta cikkét a rejtélyes Gábrielről, úgy tűnt, magában is sikerül lezárnia az Erik-történetet, és exkollégája, Barni mellett végre megtalálja a boldogságot. A látszólagos nyugalom azonban nem tart sokáig; az arrogáns új főszerkesztő, Meyer Maya oldalán az elfelejteni vágyott férfi is visszasétál az életébe. A baj csőstül jön, és Liza egyedül legjobb barátjára, Zsófira és határtalan képzelőerejére számíthat. Barni gyakorlatilag elérhetetlenné válik a számára, és egyre világosabb, hogy nem csak a fizikai távolság miatt. Ebben a helyzetben nem csoda, hogy Liza nem tud ellenállni a jóképű ismeretlen, Szabolcs közeledésének, aki sokáig rejtegeti valódi énjét a lány előtt. Mindeközben egy másik titokra is fény derül: Erik felfedi Gábriellé válásának történetét.

Online megrendelés 20% kedvezménnyel. » bit.ly/2yOYYgJ
E-könyvben » bit.ly/Egyszercsak-e-könyv

Kapcsolódó könyvek: Zakály Viki: Egyszercsak

Zakály Viki: Egyszercsak

Kapcsolódó alkotók: Zakály Viktória

Libri KU>!

A Magyar Televízió munkatársaként több mint húsz országból, köztük számos háborús övezetből tudósított. Riport- és dokumentumfilmjeit több rangos elismeréssel, köztük Prima Primissima díjjal jutalmazták.

Al Ghaoui Hesna Félj bátran című könyve megjelenése óta a Libri sikerlista előkelő helyén áll. Miért vágynak az emberek a félelem nélküli élet titkos receptjére? Miért fél mindenki a félelemtől? És vajon én már szembenéztem minden démonommal?

Megtudod a kötetből, melyet most 20% kiadói kedvezménnyel megrendelhetsz ITT-»bit.ly/Félj_bátran

Kapcsolódó könyvek: Al Ghaoui Hesna: Félj bátran

Al Ghaoui Hesna: Félj bátran

Kapcsolódó alkotók: Al Ghaoui Hesna

Libri KU>!

Megjelent Náray Tamás új regénye!
Kérd az ingyenes beleolvasót ezen a linken. » bit.ly/Zarah-beleolvasó

Zarah Winter szerető családba, fényűző körülmények és csodás műkincsek közé született, s egy tökéletes világban ennek megfelelő élet is várt volna rá. Ám hamar meg kell tanulnia, hogy az 1930-as évek Németországában mindennek épp az ellenkezője igaz. De hiába veszik el tőle a családját, az otthonát, a hazáját, sőt még a nevét is, Zarah mindvégig kitart. A legreménytelenebb helyzetekben is hű marad önmagához és szerettei emlékéhez, akikkel élete végén egy különös véletlen közelebb hozza őket egymáshoz, mint Zarah valaha is remélte volna.

Kapcsolódó könyvek: Náray Tamás: Zarah

Náray Tamás: Zarah

Kapcsolódó alkotók: Náray Tamás

Libri KU>!

A Trónok harca írójának új sorozata!

Ismerd meg George R.R. Martin izgalmas könyvsorozatát!
Wild Cards-sorozat » http://libri.libricsoport.hu/lista/wild-cards-sorozat/

A Fekete lapok című kötet a sorozat első része, a szuperhősök és szupergonoszok bemutató regénye, ezzel érdemes kezdened az utazást. :)

A Libri Könyvkiadó webshopjában most 20% kedvezménnyel be is szerezheted.

Kapcsolódó könyvek: George R. R. Martin (szerk.): Wild Cards I

George R. R. Martin (szerk.): Wild Cards I

Kapcsolódó alkotók: George R. R. Martin

Libri KU>!

ITT A VÁLASZ!
TUDTAD, hogy 300-szor hatékonyabb, ha kézzel írod le a céljaid, mint ha gépelve tennéd ugyanezt? Kezdd el papírra vetni mindazt, amit szeretnél elérni, mert MEGJELENT Allan és Barbara Pease A válasz című könyve, ami kapcsán a világhírű szerzőpáros azt ígéri, megtanít sikerre vinni álmaid.
Rendeld meg 20%-os kiadói kedvezménnyel. » bit.ly/2vl0Xen

1 hozzászólás