Krisza 10Kedvenc könyvek 16

J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve
J. K. Rowling: Harry Potter és a Titkok Kamrája
J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly
Kiera Cass: The Selection – A Párválasztó
Kiera Cass: The Elite – Az Elit
Kiera Cass: The One – Az Igazi
Cassandra Clare: Csontváros
Cassandra Clare: Hamuváros
Cassandra Clare: Üvegváros
Cassandra Clare: Bukott angyalok városa
Cassandra Clare: Mennyei tűz városa
Cassandra Clare: Az angyal

Kedvenc sorozatok: A Court of Thorns and Roses, A csábítás kilenc szabálya, A halál szépséges szolgálólányai, A királygyilkos krónikája, A Párválasztó, A tűz és jég dala, A Vasdruida Krónikái, A Végzet Ereklyéi, Angyali vadász, Árnyalat, Az éhezők viadala trilógia, Az örökség, Az Úr Sötét Anyagai, Bane krónikák, Bow-Street Runners, Calderon, Divergent, Donovan örökség, Dublin Street, Edenbrooke, Egy igazi amerikai lány, Éjszaka Háza, Galaxis útikalauz stopposoknak-trilógia, Gonosz fortélyok, Guild Hunter, Gyönyörű rohadék, Harry Potter, Harry Potter, Hatalom-trilógia, Hathawayek, Hollóárnyék-trilógia, Locsifecsi királynő, Maddox testvérek, Mercy Falls farkasai, Off-Campus, Outlander, Pern sárkánylovasai, Pokoli szerkezetek, Riyria-krónikák, Shifters, Sötét Vadászok / Sötét Vágyak Vadásza, Stage Dive, Szeretni bolondulásig, Temeraire, The Legends of the First Empire, The Selection, Történetek az Árnyvadász Akadémiáról, Tündérkrónikák, Tüskék és rózsák udvara, Twilight Saga, Üvegtrón, Vámpírakadémia, Vérmacskák, Wallflowers

Kedvenc alkotók: Diana Gabaldon, Sarah J. Maas

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Nalini Singh: Archangel's Viper
>!
2019. február 18., 14:21
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Krisza
Üvegtrón

Drága Zónatagok!
Engedjétek meg, hogy elmeséljem a történetem, aminek remélem, boldog lesz a vége.
Tavaly, amint lehetett, előrendeltem angolul a Kingdom of Ash-t. Szerencsésen meg is érkezett, faltam minden sorát. Egy nap azonban arra értem haza, hogy szeretett kiskutyám is osztozik az olvasás iránti szeretetemben, és hogy ezt meg is mutassa, szétrágta a könyvet, aminek még csak a félénél tartottam. Szerencsére nem totálkáros, így végig tudtam olvasni.
Mivel nekem van a legrendesebb párom a világon, karácsonyra kaptam egy új, rágatlan példányt. Viszont, a régit nincs szívem kidobni, eltemetni.
Kérem a segítségeteket, drága molyok, hogy ennek a szegény könyvnek új életet adhassunk. Mivel olvasható állapotban maradt, csak a borító és pár lap szenvedte meg a támadást és túlzó ebszeretetet, szeretném a utazó könyv formában útjára bocsátani ezt a kötetet, amihez jelentkezőkre lenne szükségem.
Kérlek Titeket, ha elolvasnátok a könyvet eredeti nyelven, és vállaljátok, hogy utazó könyvként segítitek további életét, jelentkezzetek!
Köszönettel, Krisza

Kapcsolódó könyvek: Sarah J. Maas: Kingdom of Ash

Sarah J. Maas: Kingdom of Ash
7 hozzászólás