Könyvmolyképző  KU Könyvmolyképző


Kiadói sorozatok

Vörös pöttyös könyvek · Rubin pöttyös könyvek · Arany pöttyös könyvek · Zafír pöttyös könyvek · Rázós könyvek · Kristály pöttyös könyvek · Sötét örvény · Kaméleon könyvek · Rrrettentő töri · Szivárvány kör · Összes sorozat »

Könyvek 1950


Karcok 1222

Könyvmolyképző KU>!
Akciós könyvek

Vörös Pöttyös Szeretetcsomag extra meglepetéssel! <3

Újra itt a meglepetések ideje! Engedd, hogy megajándékozzunk egy klassz történettel, amely biztosan tetszeni fog, ha a szívedhez vezető út vörös pöttyös könyvekkel van tele.

Két héten át újra élesítjük szeretetcsomag akciónkat, amelyben rendelt köteted mellé, egy másik is érkezik ajándékba.

Éld át duplán az érzelmeket! Emlékszel még az első szerelemre? És a csalódásra? A tinikor minden kusza érzelmére? A nagy boldogságra és a sötét mélységre? Járd végig újra az utat, amely a felnőttkorba vezet! Kétszer is!

Mit kell tenned, hogy hozzájuss az ajándék könyvedhez?
Igényelj egy kuponkódot, használd fel időben, és a rendelésed mellé egy letehetetlen Vörös pöttyös regényt csomagolunk.

Méghozzá INGYEN, mert megérdemled. Ilyen egyszerű!
Örülünk, hogy örömet szerezhetünk neked, ezért a csomagodba – a +1 könyvön felül – egy kis EXTRA meglepetést is csomagolunk!

Egy kis üdvözletet Ketterdamból. :)

Egy ajándékot, ami Kaz, Inej Jesper, Wylan, Nyina és Matthias azaz a Hat varjú cselszövésekkel teli világából repül feléd. Egy képeslap méretű kártyát, ami jól mutat majd a polcodon, de akár el is küldheted egy könyvmoly barátodnak!

Ne hagyd ki a szuper ajándékokat és igényelj kuponkódot most!
» https://konyvmolykepzo.hu/vorospottyos…

Válogass kínálatunkból:
» https://konyvmolykepzo.hu/…

Az akció időtartama: 2021. június 21 – július 4.

1 hozzászólás
Könyvmolyképző KU>!
Könyvmolyképző

Láttad a jó hírt?
Újabb régi kedvencek érkeztek meg a nyomdába!

Többek között már újra rendelhető a Balhés Brit, a Soha de soha 3. része és az imádott Pillangók kertje is.

Kattints a linkre és böngészd át a kínálatot!
» https://konyvmolykepzo.hu/cimke/elorendelheto…

Ne feledd, még él a Vörös Pöttyös szeretetcsomag akciónk is. Kérd a kuponkódod, váltsd be fizetésnél, és ajándékba küldünk egy Vörös Pöttyöst <3
» https://konyvmolykepzo.hu/vorospottyos…

5 hozzászólás
Könyvmolyképző KU>!
Megjelenésre várva

– Már előrendelhető! –

Várható megjelenés: 2021.07.27

Az 1930-as években, a brit gyarmati uralom idején Malajziában játszódó regény ismeretlen világba repít: a szolgákéba és urakéba. Ősrégi babonák és modern idealizmus keveredik benne, testvérek közötti versengés és tiltott szerelem tartja izgalomban az olvasót.

A gyors észjárású, törekvő Ji Lin egy varrónő mellett ragadt le tanulóként, ám éjszakánként titokban egy táncteremben keresi a pénzt, hogy kiegyenlítse anyja madzsongadósságait. De miután az egyik táncpartnere véletlenül hátborzongató emléket hagy maga után, elkezdődik Ji Lin baljóslatú kalandja: a titkok és hiedelmek tükörvilágába csöppen.

A tizenegy éves kínai háziszolga, Ren szintén titkol valamit; be kell váltania halott gazdájának tett utolsó ígéretét: meg kell keresnie a gazdája levágott ujját, és eltemetnie a teste mellé. Rennek negyvenkilenc napja van, hogy ezt megtegye – ha nem sikerül, a gazdája lelke örökké a földön fog bolyongani.

Ahogy könyörtelenül múlnak a napok, egy sor rejtélyes haláleset dúlja fel a környék nyugalmát, és tigrissé átváltozó emberekről kezdenek suttogni. Ji Lin és Ren egyre veszélyesebb ösvényeken halad, amelyek hol a buja ültetvényen, hol a kórház raktárában, hol meg kísérteties álomképekben keresztezik egymást.

Az Éjszakai tigris egyszerre megbabonázza és kizökkenti nyugalmából az olvasót. Egy kisfiú és egy fiatal nő felnőtté válását kíséri végig, akik egy olyan társadalomban keresik a helyüket, ami jobban szeretné, ha láthatatlanok maradnának.

Kíváncsi lettél rá? Rendeld elő MOST -21% kedvezménnyel!
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/arany-pottyos-k…

Kapcsolódó könyvek: Yangsze Choo: Éjszakai tigris

Yangsze Choo: Éjszakai tigris
Könyvmolyképző KU>!
Megjelenésre várva

– Már előrendelhető! –

Várható megjelenés: 2021.08.04

Hátborzongató, rabul ejtő kísértettörténet.
A tizenegy éves Ollie egy tragikus veszteség után csak a könyvekben talál vigaszt. Így amikor a folyónál egy őrült nővel találkozik, aki egy könyvet akar a vízbe dobni, Ollie ellopja a könyvet, és elmenekül. A kötettel borzongató történetet ismer meg egy lányról és két fivérről, akik szerelmesek voltak belé – és egy „mosolygó férfival” kötött furcsa alkuról. A baljós kísértet valóra váltja az ember legkedvesebb vágyát, azonban a legmagasabb árat kéri érte.

A történet magával ragadja Ollie-t, egészen a másnapi osztálykirándulásig a Párás Völgy tanyára, a rémisztő történetű helyi gazdaságba. Ott a könyve szereplőinek sírjába botlik. Lehet, hogy a „mosolygó férfi” története igaz? Ollie-nak nincs túl sok ideje a válaszon gondolkodni. A hazafelé vezető úton lerobban az iskolabusz, a különös buszsofőr pedig dermesztő tanácsot ad a rábízott gyerekeknek: „Jobb, ha elindultok. Ha leszáll az este, értetek is eljönnek.” A sötét valóban gyorsan ereszkedik rájuk, amikor Ollie karórája riasztó visszaszámlálásba kezd, és ezt írja ki: FUSS.

Csak Ollie és két osztálytársa engedelmeskedik a buszvezető figyelmeztetésének. Ahogy a trió elindul az erdőbe, a körülötte álló madárijesztők mintha figyelnék őket… Ollie-nak pedig felrémlik a furcsa nő különös tanácsa: „Kerüld a tágas tereket. Maradj az apróknál!” És ezzel egy jólesően borzongató, hajmeresztő kaland kezdődik el.

Kíváncsi lettél rá? Rendeld elő MOST -21% kedvezménnyel!
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/kameleon-konyve…

Kapcsolódó könyvek: Katherine Arden: Apró terek

Katherine Arden: Apró terek
1 hozzászólás
Könyvmolyképző KU>!
Megjelenésre várva

– Már előrendelhető! –

Várható megjelenés: 2021.07.13

Szeress nagyon, szeress szenvedéllyel, de szeress jól!

Száz méteren minden ezredmásodperc számít. Amikor a szerelemre vársz, ezek a töredékidők örökkévalóságnak tűnhetnek.

Az utolsó éves Lucas Prestonnak mindene megvan: az atlétikacsapat sztárja, egy ösztöndíj várományosa, saját lakással és a kilincset egymásnak adó barátnőkkel. Egy nővére, öt öccse és egy apja van, aki számít a segítségére, hogy ezek a fiúk biztosan ne öljék meg egymást.

És a megmentője? Lois „Laney” Sanders, egy lány, akit tizenegy éves kora óta nagyon kedvel. A lány, aki a legjobb barátja, a bizalmasa, a bátorítója.

Tizenhat kopogás.
Nyolc másodperc.
Lucasnak ennyi időbe telt felismernie, hogy négy éve szerelmes Laney-be.
Nyolc sorsfordító másodperc.
És pontosan ennyi időbe telt őt elveszítenie.

Ragyogóan felépített, emlékezetes szerelmi történet,
hiteles és vagány férfiszemszöggel.

Kíváncsi lettél rá? Rendeld elő MOST -21% kedvezménnyel!
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/jay-mclea…

Kapcsolódó könyvek: Jay McLean: Lucas

Jay McLean: Lucas
Könyvmolyképző KU>!
Megjelenésre várva

– Már előrendelhető! –

Elit start: 2021.07.13
Várható megjelenés: 2021.08.06

A sors ismétli önmagát?

Calla Fletcher kétéves volt, amikor az édesanyja vele együtt elmenekült az alaszkai vadon és az elszigetelt vidéki életmód kihívásai elől. és elhagyta Calla apját, Wren Fletchert. Calla sosem nézett vissza, és huszonhat évesen a mozgalmas torontói életen kívül nem ismer mást. Amikor azonban az apja felveszi vele a kapcsolatot, és tudatja, hogy súlyos beteg, a lány tudja, hogy ideje megtennie a hosszú utat a határmenti elhagyatott kisvárosba, ahol született.

Calla szembenéz a mászkáló vadakkal, a különös nappali órákkal, az elképesztő bolti árakkal, és időnként még – szent ég! – a kinti pottyantós vécével is, cserébe, hogy megismerhesse az apját: a férfit, akivel a rengeteg hibája ellenére is újra törődni kezd.

Ám miközben nagy küzdelmek árán igyekszik hozzászokni a sarkközeli éghajlathoz és az otthonitól teljesen eltérő életritmushoz, Jonah – egy csendes, cinikus és büszke alaszkai pilóta, aki Calla apjának repülős vállalatát, a Vadont működteti – alig várja az elkényeztetett városi lány bukását. Meggyőződése ugyanis, hogy Calla túlságosan kényes ahhoz, hogy megbirkózzon a vadonnal.

Jonahnak feltehetőleg igaza van, de Calla eltökéli, hogy bebizonyítja a tévedését. Aztán váratlanul azon kapja magát, hogy elmélyül a kapcsolata a robosztus pilótával. Ahogy a férfi rejtett megvetése egyre halványul, barátság veszi át a helyét – vagy talán valami mélyebb is? De Calla nem azért jött Alaszkába, hogy maradjon, Jonah pedig sosem fogja otthagyni a helyet, ami az élete. Ostobaság lenne mindkettejük részéről románcba kezdeni, és ugyanarra az útra lépni, amivel Calla szülei is megpróbálkoztak – és kudarcot vallottak – évekkel korábban.

Egy egyszerű igazság, amiről kiderül, hogy nem is olyan egyszerű.

Kíváncsi lettél rá? Rendeld elő MOST -21% kedvezménnyel!
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/k-a-tucke…

Kapcsolódó könyvek: K. A. Tucker: The Simple Wild – Az egyszerű vadon

K. A. Tucker: The Simple Wild – Az egyszerű vadon
14 hozzászólás
Könyvmolyképző KU>!
Akciós könyvek

Idén is bíborvörösre festjük az eget június 18-20. között.

Lesz, akinek forr majd a vére…
… lesz, akinek egy csepp sem marad.
Sötét születésnapoknak nézünk elébe, mert nem lehet ünnep az, amikor egy vámpír a születése napját tartja. Vagy mégis?

Június 18-án a delejező tekintetű Damon Salvatore (Vámpírnaplók) évfordulója jön el, míg június 20-án a már „túl szép, hogy igaz legyen” Edward Cullené (Twilight).

A két tökéletesen izgalmas és romantikus példány között – akik új korszakot nyitottak a vámpírok történetében – azonban három napon át támadásra készen lapulnak azok a fenevadak is, akik gátlástalanul vadásznak gyanútlan áldozatokra.

Te melyik utat követed, ha eljön az éjszaka?
Vadássz nappal vagy éjszaka, mi most rengeteg történettel és akár -51% kedvezménnyel várunk fantasztikus Vámpírnapok villámakciónkban.

Ne késlekedj! Kattints a linkre a csodás kötetekért:
» https://konyvmolykepzo.hu/cimke/vampir-napok…

Ne feledd ez az akció csak 3 napig (június 20. éjfélig) tart!

Könyvmolyképző KU>!
Akciós könyvek

Bár még csak most indul a nyár tengernyi élménnyel, a szívünk egy szegletében azért nem titkoltan nagyon várjuk az ősz első napjait, hiszen idén a tervek szerint szeptember 2-5. között rendezik meg az Ünnepi Könyvhetet.

Hiszünk benne, hogy végre ismét találkozhatunk veletek, akik olvastok reggel munkába menet, kávészünetben, otthon, a kanapéra kucorodva, hajnalban a süppedős fotelben… és még ezer másik helyen és időben.

Köszönjük, hogy velünk vagytok!
Bár az időt siettetni nem lehet, azért egy picit előre ünnepelhetünk!

Csakazértis Könyvhét! akciónkban most minden könyvre 21%, és minden e-könyvre 12% kedvezménnyel kedveskedünk nektek június 14-én éjfélig!
Mert a nyár jó történetekkel az igazi!

Kattints a linkre és csapj le most a csodás kötetekre!
» https://konyvmolykepzo.hu/…

Az akció időszaka: 2021. június 10-14.

Könyvmolyképző KU>!
Könyvmolyképző

Láttad a jó hírt?
A Netflix berendelte az Árnyék és csont második évadát! *-*

Kaptunk is erről egy édes videót a szereplőktől :)
» https://youtu.be/h1H41xqecE4

Már kíváncsi vagy a folytatásra, és hogy mi történik legközelebb Alinával és Éjúrral? Akkor olvasd el az Ostrom és vihart mielőbb! Katt:
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/leigh-bar…

Kapcsolódó könyvek: Leigh Bardugo: Siege and Storm – Ostrom és vihar

Leigh Bardugo: Siege and Storm – Ostrom és vihar
Könyvmolyképző KU>!
Megjelenésre várva

– Már előrendelhető! –

Várható megjelenés: 2021.06.29

(Ha még nem olvastad az első részt, a fülszöveg spoileres lehet!)

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány.
Volt apja, hercege, barátai – akik aztán elárulták őt, ő pedig elpusztította mind.

A családja és a barátai is összetörték Adelina Amouteru szívét, s az megtelt bosszúvággyal. Fehér Farkas néven ismerik és rettegik őt, mióta a húgával elmenekült Kenettrából, hogy más ifjú kiválasztottakkal szövetkezve saját hadsereget gyűjtsön, és legyőzze az Inkvizíciót. A fehér köpenyes katonákat, akik kis híján megölték.

Adelina nem egy tiszta szívű hős. Rettegésből és gyűlöletből táplálkozó ereje kezd kicsúszni az irányítása alól. Nem bízik az újonnan megismert kiválasztottakban. Teren Santoro, az Inkvizíció vezetője pedig a halálát akarja.

Egykori barátai, Raffaele és a Tőrök útját akarják állni bosszúszomjának. Adelina kétségbeesetten kapaszkodik a benne élő jóság maradékába.
De hogyan lehetne jó az, akinek a léte, az egész élete a legmélyebb sötétségtől függ?

Újabb, lélegzetelállító kalandok a The Young Elites – Az ifjú kiválasztottak folytatásában.

Kíváncsi lettél rá? Rendeld elő MOST -21% kedvezménnyel!
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/marie-lu-…

Kapcsolódó könyvek: Marie Lu: The Rose Society – A Rózsa Társasága

Marie Lu: The Rose Society – A Rózsa Társasága