Kolibri_Kiadó  KU Kolibri


Kiadói sorozatok

POKET ifjúsági · Disney mozis könyvgyűjtemény · Népmesekincstár · Meséld újra! · Eszes Róka · Disney Hercegnők · Lukas lapozók · Roald Dahl-életműsorozat · Disney · Kolibri Klasszikusok · Összes sorozat »

Könyvek 812

Minecraft: A Kreatív mód kézikönyve
Minecraft: Harcosok kézikönyve
Disney – Micimackó: 5 perces történetek
Kai Lüftner: Ne legyél béka!
Geronimo Stilton: A rejtélyek hajója
Disney – Adventi mesekalendárium
Szia, Mikulás!
Jason Fry: Minecraft: Az utazás
Boldog karácsonyt!
Marvel: Bosszúállók – Szereplők nagykönyve

Karcok 71

Kolibri_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

A világhírű Netflix-sorozathoz kapcsolódó regény!

Maeve bátyját, Seant letartóztatták, és csak a testvéréhez fordulhat segítségért. Így hát Maeve útnak indul, de nem kell egyedül megbirkóznia a feladattal – még ha szeretne is –, hiszen az esetlen szexguru, Otis, a mindig pozitív Eric és hűséges barátnője, Aimee vele tartanak…
Seant egy buliőrült társaság lopással vádolja, és minden bizonyíték ellene szól. Vajon sikerül Maeve-nek és a barátainak felfejteni az elnyomott félelemek, eltitkolt szerelmek és homályos motivációk összekuszálódott szálait?

Rendeljétek elő a könyvet:
https://bookline.hu/product/home.action…

Kapcsolódó könyvek: Katy Birchall: Szexoktatás

Katy Birchall: Szexoktatás
Kolibri_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

#mitörténtandievel

Öt évvel ezelőtt Andie Bellt, a Little Kilton-i gimnázium diákját megölte a barátja. A rendőrség így tudja. A városban mindenki így tudja. A gyilkosság emléke azóta kísérti a kisváros lakóit, bár az élet látszólag nyugodt mederben folyik tovább. Pippa, a gimnázium egyik végzős diákja elhatározza, hogy egy iskolai projekt keretében előveszi az ügyet, és kideríti, mi történt valójában. Ő sosem hitte el, hogy Sal Singh a gyilkos. De ha nem ő az, akkor ki? És vajon meddig fogja tétlenül nézni, hogy Pippa egyre közelebb kerül a megdöbbentő igazsághoz?
Kegyetlen társasjáték, ahol egy kisváros a játéktábla, és fogalmad sincs, ki nevet a végén…

A könyv előjegyezhető 20% kedvezménnyel:
https://bookline.hu/product/home.action…

Kapcsolódó könyvek: Holly Jackson: Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz

Holly Jackson: Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz
1 hozzászólás
Kolibri_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

JÖN! JÖN! JÖN!
Szereted a Trónok harcát? Odavoltál A tükörjáró-sorozatért? Intrika, hatalmi harcok, rejtélyek jöhetnek minden mennyiségben? Akkor ez a könyv pont neked való!

A Ladann folyó völgyében egy ideje béke uralkodik, ám a felszín alatt évtizedes ellentétek, hatalomvágy és bosszúszomj szövi át a mindennapokat.
A déli falvakban rejtélyes halálesetek történnek, a híres és gazdag hajóépítő város folyómedréből pedig eltűnik a víz. Az egy évszázada száműzött őslakosok – a hurrogónok – titokzatos építkezései is egyre nagyobb aggodalommal töltik el az uralkodót.
Vajon hány családot dönthet nyomorba egy királyné személyes tragédiája? És mi igaz a balladákból, amelyek makacsul őrzik a reményt, hogy a Véres Sziklák Éjszakáján nem halt meg a királyhoz hű Lasnarog család minden sarja?
A kérdések egyre csak gyűlnek, és a bizonytalanság komor fellegként borul a birodalomra…

Schmal Róza fantasy-trilógiájának első kötetében a ladanni birodalom története, nemesi családok hatalomért és szerelemért folytatott harca tárul elénk. A varázslatos, képzeletbeli középkori világot aprólékosan kidolgozott birodalmi térkép, lenyűgöző városrajzok és családfák hozzák még közelebb az olvasóhoz.

„Gyerekkoromban szerettem történeteket kitalálni és rajzokat készíteni hozzájuk. Mire felnőttem, ebből az utóbbi maradt: miután elvégeztem a Képzőművészeti Egyetem festő szakát, könyvillusztrálással kezdtem foglalkozni. Ladann-völgy első terveit kamaszkoromban, a szentendrei HÉV-en és balatoni nyarakon firkáltam a füzeteimbe, de csak akkor tértem vissza hozzájuk, amikor már a fiam volt kamasz, és nem nagyon lehetett vele másról beszélgetni, mint a Trónok harcáról. Ezek a beszélgetések felidézték, hogy milyen jó volt a saját kitalált királyságom történetét szőni. A felfedezés, hogy ezt most is megtehetem, hirtelen jött, és a mai napig örömmel tölt el.” Schmal Róza
Jegyezzétek elő a könyvet 20% kedvezménnyel:
https://bookline.hu/product/home.action…

Kapcsolódó könyvek: Schmal Róza: Nagy folyók haragja

Schmal Róza: Nagy folyók haragja
1 hozzászólás
Kolibri_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Hamarosan!

Látogass el az idők hajnalára, légy tanúja az Égiek és hadakozó teremtményeik, az Örökkévalók és Deviánsok születésének;
– kalandozz Thorral, valamint az asgardiak és olümpiai ellenfeleik panteonjával;
– hagyd, hogy elkápráztasson Doctor Strange, a Legfőbb Varázsló misztikus eredete;
– fedezd fel a Fekete Párduc és Wakanda ősi és új istenségeit;
– ünnepeld Atlantis felemelkedését és a védelmező Namort, a Torpedót!
Ezek a magasztos sagák és mitikus mesék képezik a Marvel-univerzum alapját.

Előjegyezhető 20% kedvezménnyel:
https://bookline.hu/product/home.action…

Kapcsolódó könyvek: Marvel – Mítoszok és legendák

Marvel – Mítoszok és legendák
Kolibri_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Végéhez ér egy csodálatos fantáziavilágbeli utazás: decemberben érkezik Christelle Dabos A tükörjáró-sorozatának negyedik – befejező – része.

Ophelie, Thorn és segítőik nem kisebb feladatot vállalnak magukra, mint hogy megvédjék világukat a végső pusztulástól. A szilánkok aprózódása ugyanis tovább folytatódik, és Bábelen kívül már Sarkot és Animát sem kíméli. Ahhoz, hogy megállítsák az eróziót, meg kell találniuk a Másikat. A szilánkokon átívelő hajszában a visszaverődések, múlt és jelen összejátszásai segítik őket a rejtvény megoldásában.

Exkluzív részletet olvashattok a könyvből a Nyugati tér blogon: http://nyugatiter.blog/2020/11/a-tukorjaras-vege/

Jegyezzétek elő a könyvet 20% kedvezménnyel: https://bookline.hu/product/home.action…

Kapcsolódó könyvek: Christelle Dabos: Visszaverődések viharában

Christelle Dabos: Visszaverődések viharában

Kapcsolódó alkotók: Christelle Dabos

1 hozzászólás
Kolibri_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Jön! Jön! Jön!
Hamarosan érkezik az Agymenők egyik sztárjának, Mayim Bialiknak első könyve FelNŐni címmel!
A mai világban lányként felNŐni nem egyszerű feladat. Egyensúlyozni kell a család, a barátok, a szerelem, a hobbik és az iskola között… lehet, hogy úgy gondolod, erre csak egy szuperhős lenne képes. Pedig valójában semmi másra nincs szükséged, csak egy kis információra!
Mayim Bialik tudományos tények, saját történetei és az élet során felszedett bölcsessége segítségével mesél nekünk a nővé válás folyamatáról – biológiai, pszichológiai és szociológiai szempontból.
Kötelező olvasmány minden lánynak!
Jegyezzétek elő 20% kedvezménnyel:
https://bookline.hu/product/home.action…

Kapcsolódó könyvek: Mayim Bialik: FelNŐni

Mayim Bialik: FelNŐni

Kapcsolódó alkotók: Mayim Bialik

1 hozzászólás
Kolibri_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Egyszer minden játék véget ér. Stephanie Garber Caraval-trilógiájának csodákkal és varázslattal teli világában sincs ez másképp. Azonban az emiatti szomorúság örömmel vegyes, hiszen végre fény derül a Dragna lányok sorsára: Tellának el kell döntenie, megbízik-e Legendben, vagy régi ellenségeként kezeli, Scarlettnek pedig képessé kell válnia a lehetetlenre.

Exkluzív részlet a könyvből itt: http://nyugatiter.blog/2020/08/itt-a-vege-caraval-legen…

Jegyezzétek elő itt: https://bookline.hu/product/home.action…

Kapcsolódó könyvek: Stephanie Garber: Finale

Stephanie Garber: Finale

Kapcsolódó alkotók: Stephanie Garber

10 hozzászólás
Kolibri_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Folytatódik Bajzáth Mária Magyar Népmesekincstár sorozata! A hamarosan megjelenő Gingallóban óvodásoknak, kisiskolásoknak szólnak a népmesék és a fejezeteket megnyitó szólások, közmondások.

"Mesét hallgatni és mesélni öröm. A népmesék a gyerekek számára ismerős és érthető nyelven szólnak a világról, arról, hogy minden változik és megváltoztatható, hogy az élet családdal, barátokkal, növényekkel, állatokkal együtt teljes, varázslatokkal és próbákkal teli, izgalmas kaland.

A Gingalló című, magyar népmeséket egybegyűjtő kötetet jó szívvel ajánlom nagyobb óvodásoknak éppúgy, mint alsó tagozatos iskolásoknak. A tíz téma köré csoportosított történeteket közmondások és szólások kísérik, ám az eddigiektől eltérően ezeket most elrejtettük két nagy képben is. A játék által okozott felismerés örömén túl azt remélem, hogy Láng Anna szólás-mondásokat megjelenítő böngészője segít abban, hogy a népköltészeti alkotásoknak ez a különleges szelete se merüljön feledésbe, hanem beépüljön a gyerekek aktív szókincsébe."
Bajzáth Mária mesepedagógus,
a Népmesekincstár mesepedagógiai módszer kidolgozója

Rendeljétek meg itt: https://bookline.hu/product/home.action…

Kapcsolódó könyvek: Bajzáth Mária (szerk.): Pont, pont, vesszőcske · Bajzáth Mária (szerk.): Gingalló

Bajzáth Mária (szerk.): Pont, pont, vesszőcske
Bajzáth Mária (szerk.): Gingalló

Kapcsolódó alkotók: Bajzáth Mária

Kolibri_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

ELŐJEGYEZHETŐ

Ha felfrissítenéd egy picit a tudásodat a Fekete Özvegy film előtt, ez a tökéletes választás hozzá!

Kalandozz kedvedre a Marvel-moziverzum világában ezzel a főbb szereplők szerint tagolt útmutatóval, és légy részese történetüknek!
Tanulmányozd Vasember páncéljait, Űrlord egyedi sugárhajtású csizmáját, Amerika Kapitány híres egyenruháit, a Levitáció Köpenyét, melyet Strange visel. Ismerd meg a Végtelen Kövek titkait, A Tükördimenzió misztikumát, a Pym-részecskék hatását, Fekete Párduc testőrségét, a Dora Milaje-t. Fedezd fel Asgard aranyló palotáját, a SHIELD hatalmas Helibázisát, Tony Stark csúcstechnológiás otthonát, Wakanda rejtőzködő királyságát és még sok más érdekességet!

Előjegyezhető 20% kedvezménnyel:
https://bookline.hu/product/home.action…

Kapcsolódó könyvek: Marvel Studios: Képes útmutató

Marvel Studios: Képes útmutató
Kolibri_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

VÉGRE HAMAROSAN KÉZBE VEHETITEK A 3. RÉSZT!

Két év és három hónap telt el azóta, hogy Ophélie akarata ellenére visszatért Animára. Kényszerű magányában gondolkodni volt ideje elég, és elmondhatatlanul szeretne végre utánajárni mindannak, amit Faruk Könyvéből kiolvasott és Istentől megtudott. Némi segítséggel eljut Bábelre, és hamis személyazonosság alatt igyekszik megtalálni a helyét az ottani társadalomban.
De vajon az olvasótehetsége elég lesz-e ahhoz, hogy mélyebbre ásson, és közelebb kerüljön az igazsághoz? És hogy Thorn nyomára bukkanjon a bábeli zűrzavarban?

Előjegyezhető 20% kedvezménnyel:
https://bookline.hu/product/home.action…

Kapcsolódó könyvek: Christelle Dabos: Bábel emlékezete

Christelle Dabos: Bábel emlékezete