jwgirl 0


Kedvenc kiadók: Watchtower Bible and Track Society of Pennsylvania

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg
Biblia
>!
2017. szeptember 25., 20:45

Biblia

>!
2017. szeptember 25., 20:44
Hirdetés

Utolsó karc

>!
jwgirl
Levelezőtárs kerestetik!

Szia/sztok!

Egyszer-kétszer már próbálkoztam azzal, hogy levelezőtársakat kerestem, akadt is jelentkező, de idővel lemorzsolódtak (vagy az ő részéről vagy az én részemről) ..
De hát újult erővel ismét nekivágok.
Igazából nincs kikötésem veled kapcsolatban= nem számít a korod, a nemed, az iskolai végzettséged, a bőrszíned vagy a társadalmi helyzeted.:D Viszont egyet elárulok, olyanok jelentkezését nagyon szívesen fogadnám, akik valamilyen ‘segítségre’ szorulnak (lelkileg, érzelmileg). Szeretek segíteni az embereknek.
Ha gondod, bajod van? Öntsd ki a lelked nekem én virtuálisan “meghallgatlak” aztán próbálok segíteni, talán én is át mentem hasonló dolgon mint most te, együtt megoldjuk.:) (jajj ez elég tv reklámosra sikeredett.:D de remélem érted, mire gondolok)
Valamint ha nincs gondod de szeretnél levelezni, akkor úgy vágj bele, hogy egyébként komoly témákról szeretek levelezni, beszélgetni (pl. az élet nagy dolgairól, mi az élet célja stb…) nem a hogy vagy, miujság, milyen napod volt…azt meghagyom másoknak, úgyis látom sok a lehetőség.:)
Ennyi lenne részemről, a nevem és a képem erősen sejtetni hogy lány vagyok.

Szóval most Te jössz. :)

Köszönöm, hogy elolvastad és hogy pár percet ‘velem’ töltöttél.