Judit_Megyeri IP 23Kedvenc könyvek 21

Nora Roberts: A tanú
Nora Roberts: A gyűjtő
Julie James: Az a gyanúm, szerelem
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
Karen Rose: Számolj tízig
Sandra Brown: Crawford háborúja
Robert Galbraith: Kakukkszó
Robert Galbraith: A selyemhernyó
Robert Galbraith: Gonosz pálya
Robert Galbraith: Halálos fehér
Erdőss Alex: Kereszttűzben
L. J. Ross: A Platánfa Kapujában

Kedvenc sorozatok: Bridget Jones naplója, Cormoran Strike, Daniel Vartanian, Halkirálynő, Hannah Swensen titokzatos esetei, Harry Potter, Robert Hunter, Romantic Suspense, Ryan főfelügyelő

Kedvenc alkotók: Chris Carter, Gregg Hurwitz, Helen Fielding, J. K. Rowling, Joanne Fluke, Julie James, Karen Rose, L. J. Ross, Leylah Attar, Loreth Anne White, Mary Higgins Clark, Nora Roberts, Robert Galbraith, Sandra Brown

Kedvenc kiadók: Fumax, GABO, Szivárványálom

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Fodor Petra: Egy pillanat bátorság
Disney – Kedvenc esti meséim
Robert Galbraith: Troubled Blood
Kristin M. Furrier: Az üveggyémánt átka
Baranyai Csaba: Lámpagyújtogatók
>!
2020. október 15., 14:11
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150087085
>!
2020. október 17., 10:49
>!
Kolibri, Budapest, 2018
302 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634372042 · Fordította: Horváth Vivien
>!
2020. szeptember 15., 12:08
>!
Sphere, London, 2020
784 oldal · ASIN: B084VPR3N2
>!
2020. szeptember 12., 19:23
>!
Underground, Hédervár, 2020
136 oldal · ISBN: 9786156191076
>!
2020. július 29., 13:19
>!
Magánkiadás, Budapest, 2018
262 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150027180
Hirdetés

Utolsó karc

Judit_Megyeri IP>!
Romantikus krimi

Az idei évem nagy felfedezettje L. J. Ross Ryan főfelügyelő sorozata. A főszereplő nyomozó telitalálat: okos, makacs, de esendő és küzd a múltjával. Ó, és gyönyörű ezüstszürke szemei vannak! :-))) A nyomozások érdekesek, és nagyon profin, nagyon aprólékosan vannak leírva. A történet Közép-Angliában játszódik, a leírások gyönyörűek, szinte érezni a szagokat, ízeket, szinte látja az ember maga előtt a tájat. A szerelem mellékszál, a hangsúly inkább a nyomozáson és a karaktereken van. Nagyon-nagyon jó szívvel ajánlom minden romantikus krimi rajongónak! És remélem, hogy a Gabo kiadó hamarosan kijön a harmadik résszel, mert már olvasnám. :-)

A SZENT SZIGET

Ryan főfelügyelő rendőrségi nyomozó kényszerszabadsága idejére a Szent szigeten keres menedéket. Ám karácsony előtt néhány nappal a béke illúziója szertefoszlik, és Ryan visszazuhan a bűnügyek sötét világába, miután egy meggyilkolt lány holttestére bukkannak a sziget középkori kolostorának romjai között.
Amikor a szülőhelyétől szabadulni akaró dr. Anna Taylor a nyomozás polgári szaktanácsadójaként mégis kénytelen visszatérni a szigetre, a feltámadó emlékek arra kényszerítik, hogy nézzen szembe nehéz gyermekkorával. Anna és Ryan közösen próbálják utolérni az orruk előtt rejtőző gyilkost, miközben újpogány szektások és kisvárosi politikusok ügyködnek a háttérben.
Gyilkosságokat és titkokat fűszerez humorral és romantikával az izgalmas krimi, amelynek helyszínét, a northumberlandi Lindisfarne festői szigetét egy csak apályban járható töltésút köti össze az angol partokkal.

A PLATÁNFA KAPUJÁBAN

Ryan főfelügyelő már elhinné, hogy sikerült lezárnia a viharos múltját, amikor a nyári napforduló hajnalán előkerülnek egy tíz éve eltűnt fiatal lány maradványai Hadrianus falából a Platánfa Kapujánál, és most Ryan kénytelen összerakni az áldozat múltját.
A szövevényes nyomozásban Ryannek szembe kell nézni a démonaival, és vállalnia kell a halálos fogócskát egy látszólag utolérhetetlen gyilkossal.
Vérontás és talányok hullámvasútján repíti az olvasót az érzelmekkel és humorral fűszerezett krimi Hadrianus falának tövében, a festői northumberlandi tájon.

Kapcsolódó könyvek: L. J. Ross: A Szent sziget · L. J. Ross: A Platánfa Kapujában

L. J. Ross: A Szent sziget
L. J. Ross: A Platánfa Kapujában

Kapcsolódó alkotók: L. J. Ross