Joby 0Kedvenc könyvek 14

Vlagyimir Szutyejev: Vidám mesék
Varga Katalin: Én, te, ő
Wiesław Kielar: Az auschwitzi halálgyár rémtettei
Wiesław Kielar: A 290. számú auschwitzi fogoly
Thomas Harris: Hannibal
William Shakespeare: Hamlet
Bram Stoker: Drakula
Herman Wouk: Zendülés a Caine hadihajón
Badár Sándor – Horváth János: Jappán
Bertolt Brecht: Kurázsi mama és gyermekei
Voltaire: Candide vagy az optimizmus
Stephen King: Tortúra

Kedvenc alkotók: J. R. Ward, Karen Marie Moning, Thomas Harris

Kedvenc kiadók: Agave Könyvek, Cor Leonis, Könyvmolyképző

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Vavyan Fable: Sárkánykönny
Nevada Barr: Ördögkatlan
Biblia
>!
2012. október 15., 15:04
>!
Fabyen, Budapest, 1997
568 oldal · puhatáblás · ISBN: 9638535989
>!
2012. szeptember 26., 19:33
>!
Cor Leonis, Budapest, 2012
478 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789638957238 · Fordította: Illés Róbert

Biblia

>!
2012. február 1., 23:58
1 hozzászólás
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Joby

Imádom a Cor Leonis Kiadót!!

Tegnap rendelni szerettem volna Tőlük, de nem jutottam sokra, mert nem adta az oldal a „házhozszállítás” opciót, csak automatikusan a Pick Pack pontosat, ami nekem nagyon nem jó. Írtam az egyik email címűkre, és csip-csup, válaszoltak is kedvesen a problémát is elhárították. Nagy Edina válaszolgatott az emailekre.

Ezen felbuzdulva meg is rendeltem 3 könyvet, amiből az egyik Nevada Barr: Oroszlánkörmök című kötete volt, ami ugye csak előrendelés. Gyorsan át is utaltam a végösszeget (feledékeny vagyok, no, így inkább rögtön teljesíteni szoktam :D ).

Ma délelőtt csörgött a telefonom. Egy nagyon kedves és közvetlen hölgy keresett, név szerint: dr. Vágási Emőke (csak az Emőkét értettem, mert meg van fázva a hangja alapján), hogy biztosan meg szeretném – e várni az Oroszlánkörmöket és csak akkor kérem – e a másik kettőt is, mert annak a megjelenése még picit messze van és Ő sem szeretné, hogy addig ott lógna a pénzem a levegőben. Nagyon aranyos volt, hogy szólt, mert valami október rémlett nekem az új Nevada Barr könyv kapcsán, ami nagyon fals volt (nem tudom mivel keverem, annyi most a megjelenés). Abban maradtunk, hogy ha hazaérek, akkor átnézegetem a könyveiket és rendelek valamit az Oroszlánkörmök helyett, majd értesítem Őt email-ben. Fel is villanyozta a napomat, hogy ilyen aranyos volt és tényleg érdekelte az, hogy mennyit kell várnom egy könyvre, foglalkozott velem, mint vásárlóval.

Hazaértem és ígéretemhez híven elkezdtem bóklászni a webáruházuk oldalain, hogy mit is rendeljek a N. Barr könyv helyett és Emőke email címét is ki kellett derítenem, hogy meg tudjam írni Neki a változást. Egyszer csak, mintha hallucinálnék, megláttam a facebookra regisztrált nevemet a Cor Leonis oldalán.
Nyertem a könyvjelzőcsomagos játékukon! Én még soha-soha nem nyertem sehol, semmiben! Illetve az egyik jótékonysági bálon visszanyertem tombolán a saját felajánlott tárgyamat. :S
Most viszont NYERTEM!!! Ráadásul könyvjelzőt!! (Olyanom sem volt sosem, az elsőt a héten kaptam a Fumax-tól, mikor megjött a „Nem vagyok sorozatgyilkos” – om.)

Köszönöm @Cor_Leonis! :)

2 hozzászólás