Jerico 88
Kedvenc könyvek 15

David Gemmell: Legendás Druss első krónikája
Jonathan Hickman: X-Men – Xavier világa / X hatványai
Neil Gaiman: Csillagpor
Michael Moorcock: Corum kardjai
Terry Pratchett: Őrség! Őrség!
Robert Jackson Bennett: Csodák városa
Michael J. Sullivan: Trónbitorlók
Roger Zelazny: Amber hercegei
Adrian Tchaikovsky: Az idő gyermekei
Andy Weir: A marsi
William Gibson: Neurománc
Michael Chabon: Jiddis rendőrök szövetsége

Kedvenc sorozatok: A megtört föld, Drenai Saga, Isteni városok, Riyria-krónikák

Kedvenc kiadói sorozatok: Fumax SF Extra, Marvel Legendák

Kedvenc szereplők: Legendás Druss, Sigrud

Kedvenc alkotók: Adrian Tchaikovsky, Alastair Reynolds, Brian McClellan, David Gemmell, Kurt Vonnegut, Michael Crichton, Michael J. Sullivan, Michael Moorcock, Moskát Anita, N. K. Jemisin, Neil Gaiman, Orson Scott Card, Robert Jackson Bennett, Terry Pratchett

Kedvenc kiadók: Agave Könyvek, Fumax, Kingpin


Olvasott könyvek idén
107
Olvasott oldalak idén
31926

Aktuális olvasmányok

Jim Butcher: Apró szívesség
>!
2021. szeptember 22., 20:36
>!
Delta Vision, Budapest, 2021
608 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633953648 · Fordította: Tüzér Judit

Utolsó karc

Jerico>!
Képregény

Goobo is beadja a kulcsot, mondjuk várható volt.

„Az elmúlt időszakban rengeteget gondolkoztam, vártam, számolgattam és tépelődtem a GooBo Kiadó sorsát illetően, amiből ti csak annyit láthattatok, hogy néha "talán lesz” választ adtam a kiadványaink jövőjét illetően.
Tudom, hogy mindenki jobban szereti a biztos tényeket, mint a talánokat, ezért a héten meg kellett hoznom a végleges döntést, ami már érlelődött bennem egy ideje.
A GooBo Kiadó fő tevékenysége a kiadványszerkesztés lett, de nagyon fontos, hogy ez tudatosuljon: NEM ez vezetett a végső elhatározáshoz, hanem a kiadásba belefektetett pénz+idő+energia és azok megtérülésének aránya.
Habár az utóbbi hónapokban még magammal is próbáltam elhitetni, hogy nem kell elvágólagos döntést hozni, egyszer le kell tenni a terhet, tükörbe nézni, és elfogadni az adott helyzetet: a GooBo Kiadó a jövőben felhagy a kiadói tevékenységgel.
Ez pedig azt jelenti – beszéljünk egyenesen –, hogy MINDEN futó, vagy félbemaradt címet le kell állítanom. Ez érinti a Dragonero, a Maximum Bonelli, a Zorro és a Valiant köteteit egyaránt…
Mivel még vannak érvényes szerződéseink, a Bubi Bolt és a Szukits kínálatában benne maradnak a GooBo képregényei, főleg annak reményében, hogy lesz olyan magyar kiadó, amelyik lecsap valamelyik sorra, és továbbviszi azt (ebben főleg a Dragonero esetében bízom).
Hálás vagyok MINDEN olvasónknak és támogatónknak, mert nélkületek eddig se jutottunk volna. És habár a fenti hírek miatt most többen is biztos szomorúak vagytok, remélem, hogy a GooBo kiadványainak színvonalában nem kellett csalódnotok soha.
FONTOS viszont, hogy a GooBo ezzel nem megszűnik, egyszerűen hivatalosan is átalakul azzá, ami már több mint egy éve: kiadványszerkesztői stúdióvá.
Szóval NEM tűnünk el, hanem továbbra is közreműködünk más kiadók képregényeinek elkészítésében, és ha másként nem is, remélem, hogy ilyen formán is olvasóink közt tudhatlak majd titeket.
Üdv: Spuri
https://goobo.hu/"

52 hozzászólás