Irasalgor 2


Összes kitüntetés 67


Kedvenc könyvek 13

J. R. R. Tolkien: A szilmarilok
Patrick Süskind: A parfüm
Philip Pullman: A borostyán látcső
Susan Kay: A fantom
Dan Brown: Digitális erőd
Cassandra Clare: Üvegváros
Ken Follett: A katedrális
Stephen King: Az
Grant Morrison – Dave McKean: Batman: Arkham Elmegyógyintézet
Itó Projekt: </Harmónia>
Ernest Cline: Ready Player One
J. K. Rowling: Átmeneti üresedés

Kedvenc sorozatok: A Setét Torony, Harry Potter, Vaják

Kedvenc alkotók: Lev Tolsztoj, Stephen King

Hirdetés
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Irasalgor

Elvégeztem már a nagyjából éves „renszerkarbantartást” a molyos profilomon, vagyis a várólistámat kicsit gatyába rendeztem, frissítettem a polcokat, megnéztem milyen új éves megjelenések voltak idén, ami esetleg érdekelhet, valamint frissítettem a kívánságlistámat is. Sajnos, amennyire kevés könyv volt rajta eddig, úgy nőtt meg ismét vagy háromszorosára :(.

Időm meg sajnos egyre kevesebb van olvasni, sőt mondhatnám, mostanában egyáltalán nem is volt – tudom, mindenki arra csinál időt, amerre szeretne, de az egész éves tankönyvolvasás mellett örültem, ha élni volt időm, nem hogy még saját szórakozásra könyveket olvasni. Persze, éppen ezért nem kellene újakat venni, de hát csak lesz az életemben most már olyan szakasz, amikor lesz időm saját szórakozásra is olvasni, sőt írni is róla, úgy mint régen. Éppen ezért jó felkészülni belőlük, hogy mindig legyen utánpótlás, nem igaz?

Mivel hamarosan tényleg elkezdem a saját honlapomat elkészíttetni, így frissítettem már mindhárom profilomat ami ezt a motort használja, illetve frissítettem az adatlapomat is.

Stay tuned for more info in the future.