General_Press_Könyvkiadó  KU General Press


Könyvek 1851

Lucy Dillon: A fénysugár
Ann Napolitano: Ezüst madarak
Lee Child: Sohanapján
Lucinda Riley: Napnővér
Chris Carter: Egy gonosz elme
Kristan Higgins: Várva vártalak
Sabrina Jeffries: A szerelmes vikomt
Catherine Anderson: Epervidék
Mary Jo Putney: Váratlan szerelem
Monica McCarty: A Haramia

Utolsó karc

>!
General_Press_Könyvkiadó KU

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Egy szívet melengető karácsonyi történet: Debbie Macomber: Alaszkai vakáció

Josie Avery olyan remek eredménnyel végzi el a szakácsiskolát, hogy azonnal megkapja álmai állását: Anton séf legújabb seattle-i éttermében dolgozhat séfhelyettesként! Míg a vendéglő megnyit, Alaszkában vállal fél évre állást. A kisvárost egyedül komppal lehet megközelíteni, azt is csak a tél beállta előtt, utána egy maroknyi emberen kívül senki sem marad ott. Mégis áramlanak ide nyáron a turisták, hogy élvezzék a friss levegőt, a végtelen csillagos eget, horgásszanak és vadásszanak. Túravezetőjük az idősebb Jack, aki hamar Josie főztjének megszállottjává válik, és magával viszi a fogadóba a barátját, a fiatal és csendes Palmert is.
Onnantól Palmer és Josie minden szabadidejüket együtt töltik. Kirándulnak, áfonyát szednek, csillagokat bámulnak… és sokat csókolóznak. Palmer meg is kéri a lány kezét az utolsó együtt töltött estéjükön, ám őt várja Seattle, a karrierje, a családja. Bármennyire is megszerette Palmert, fel kell szállnia a hajnali legeslegutolsó kompra. Csakhogy elalszik…

Debbie Macomber ebben a csodálatos karácsonyi történetben Alaszkába repíti az olvasót, hogy megmutassa, a szerelem még a legeldugodtabb helyen is rátalálhat az emberre, még ha nem is számít rá.

Kapcsolódó könyvek: Debbie Macomber: Alaszkai vakáció

Debbie Macomber: Alaszkai vakáció

Kapcsolódó alkotók: Debbie Macomber


Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.