Galaktika  KU Metropolis Media


Könyvek 663

Bianca Bellová: Tó
Mund Katalin (szerk.): Galaktika 346.
Mund Katalin (szerk.): Galaktika 346 XL
Jasmin B. Frelih: Fél/be
Yoon Ha Lee: Vezércsel
Alekszej Kalugin: Végzetes álmok
Burger István (szerk.): Galaktika 345 XL
Burger István (szerk.): Galaktika 345.
Burger István (szerk.): Galaktika 344.
Burger István (szerk.): Galaktika 344 XL

Utolsó karc

>!
Galaktika KU
Várható megjelenések és előrendelhető könyvek! – Metropolis Media

Előrendelhető Bianca Bellová – Tó című Európa UnióIrodalmi díjnyertes szépirodalmi regénye!

link: https://galaktikabolt.hu/termek/to/

Boros. Egy isten háta mögötti halászfalu egy kiszáradóban lévő tó partján. Csak néhány viskó, tengődő emberek, a halfeldolgozó üzem és az orosz lakótelep. A helybéliek úgy vélik, az élet azért romlott meg, mert a Tó szelleme haragszik. De mi köze ehhez a kamaszfiúnak, Naminak, akit Mamó és Papó nevelt, s aki elől mindenki titkolni igyekszik, kik is valójában a szülei? Tényleg ő volna minden balszerencse okozója? Miatta dühös a Tó szelleme? Nami elindul a városba, hogy kinyomozza a létezését körüllengő rejtélyt. Vándorlása során szembesül a felnőttkor nehézségeivel és misztériumával, de ahhoz, hogy megértse a legnagyobb titkot, vissza kell térnie oda, ahonnan elindult, át kell kelnie a tavon, és le kell süllyednie a mélyére.

A tó társadalomkritikus, disztópikus fejlődésregény. A szerző szuggesztív, szinte filmszerű képekben ábrázolja Nami sorsát, s nem riad vissza a naturalisztikus leírásoktól sem. Erős olvasmány, mely nem ereszt egykönnyen.

A kritikusok George Orwell 1984 című regényéhez hasonlítják.

Bianca Bellova regénye 2017-ben elnyerte az Európai Unió Irodalmi Díját, valamint Csehországban a Magnesia Litera-díjat az év könyve kategóriában. Több mint 20 nyelvre fordították le.

Figyelem! A kötet 30% kedvezménnyel előrendelhető! Várható megjelenési dátuma 2019. február eleje. Amennyiben más termékkel együtt kerül kosárba, a postázással megvárjuk a könyv megjelenését.

Kapcsolódó alkotók: Bianca Bellová


Utolsó blogbejegyzés

>!
Galaktika KU

A lenyűgöző Föld

Újabb csodálatos Time Lapse videót készítettek a Nemzetközi Űrállomáson dolgozó űrhajósok. Az élményt még sikerült tovább fokozniuk, a hat perces alkotás 4K UHD felbontásban mutatja meg a bolygónkat a föld körüli pályáról. A videó java része Time Lapse, vagyis gyorsított felvétel, de vannak benne valós sebességű részletek is. A film zenéjét Hans Zimmer szerezte. A 400 kilométeres magasság átlagos érték, az űrállomás a felvételek során 330-435 kilométer magas pályán keringett. Naponta…


Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.