Galaktika  KU Metropolis Media


Könyvek 634

Rob Reid: A nulladik év
Arkagyij Sztrugackij – Borisz Sztrugackij: Világvége a szomszédban
Thomas Pierce: Holtvágány
Burger István (szerk.): Galaktika 343.
Burger István (szerk.): Galaktika 343 XL
Ronil Caine: Rémteremtő
Janusz A. Zajdel: Alsó határérték
Burger István (szerk.): Galaktika 342.
Burger István (szerk.): Galaktika 342 XL
Jagadics Péter – Rajos Sándor – Simon László – Szabó Károly: A magyar katonai elhárítás története 1918–2018

Utolsó karc

>!
Galaktika KU
Ajánlók, kritikák, érdekességek – a Metropolis Media könyveiről

Rob Reid – A nulladik év című könyve előrendelhetővé vált a Galaktikabolton!

Annak érdekében, hogy lássátok, miért érdemes elolvasni nem csak a fülszöveget mutatjuk meg, olvassatok is bele!

https://www.scribd.com/document/391107595/Rob-Reid-Null…
előrendelhető: https://galaktikabolt.hu/termek/a-nulladik-ev/
Fülszöveg:
Mi van akkor, ha kiderül, hogy az idegenek nemcsak köztünk vannak, de már évtizedek óta lopják a zenénket?

Nick Carter (nem, nem az a Nick Carter) a zeneiparban dolgozik (de tényleg nem az a Nick Carter), szerzői jogi ügyvédként. Egy nap a szokásos rocker-kuncsaftoknál is különösebb látogatók állítanak be hozzá: egy iszlám fanatikusnak kinéző fickó lángvörös hajjal, valamint egy telt idomú apáca testre feszülő hacukában. Két dolgot közölnek vele. Először is azt, hogy ők valójában földönkívüliek, másodszor pedig… nos, ez egy kicsit hosszabb lesz.

Szóval a helyzet az, hogy az ő új időszámításuk szerinti Nulladik Évben érték el a földi rádióadások az ő vevőkészülékeiket, és azóta a galaxis minden népe valósággal rákattant az emberiség könnyed popzenéjére. Csakhogy egy idő után kiderült, hogy a hallgatásáért, és főleg a továbbsugárzásáért szerzői jogdíjat kellett volna fizetni. És mire idáig jutottak, matematikusaik és számítógépeik azt is kikalkulálták, hogy a jogdíjak mindenkit koldusbotra juttattak. A Föld lakói pedig egyszeriben a világegyetem urai lettek. Anélkül, hogy tudnának róla. Mivel az idegenek nem képesek a szükséges, orbitális összeget előteremteni, kidolgoztak egy alternatív megoldást az emberiség lenyugtatására: békében kéne nyugodniuk.

Nick, a paragrafusturkász egyszeriben azt kapja feladatul, hogy 48 órán belül találjon valami megoldást az ügyre, különben a Földnek befellegzett. És akkor a dalnak minden értelemben vége lesz.

Aki szereti Douglas Adamset és a csípős indiai kajákat, az mindenképp vegye meg ezt a könyvet… és mellé esetleg valami csípős indiait.

Kapcsolódó könyvek: Rob Reid: A nulladik év

Rob Reid: A nulladik év

Kapcsolódó alkotók: Rob Reid


Utolsó blogbejegyzés

>!
Galaktika KU

Pókemberes jelenetekkel pakoltak teli egy új rapszámot

A Venom című film végén már megtekinthettünk egy hosszabb kedvcsinálót a Spider-Man: Into the Spider-Verse című filmhez. Most pedig nem várt helyről jött az újabb adag a Sony formabontónak tűnő animációs próbálkozásából. Megjelent ugyanis a Post Malone – Swae Lee duó új számának, a Sunflowernek a videoklipje. Ez pedig teli van Pókemberes jelenetekkel. Az biztos, hogy érdekes kontrasztot mutat ez a chill rap kedvenc hálószövőnk feszült kalandjaival, de úgy tűnik, ezúttal a Sony megcsinálja és…


Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.