Gabye 2


Összes kitüntetés 118


Kedvenc könyvek 15

Tokaji Ferenc: Buen Camino
Carole Martinez: Összevarrt szívek
Gail Carriger: Soulless – Lélektelen
Carlos Ruiz Zafón: Angyali játszma
Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka
Neil Gaiman: Sosehol
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Charlotte Brontë: Jane Eyre
J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura
Diana Gabaldon: Outlander – Az idegen
Benedek Elek: Világszép nádszál kisasszony
Vojtěch Zamarovský: Istenek és hősök a görög-római mondavilágban

Kedvenc alkotók: Agatha Christie, Arthur Conan Doyle, Dargay Attila, Jane Austen, Lakatos István, Sven Nordqvist, Tóth Tamás Boldizsár

Kedvenc kiadók: Geographia


Aktuális olvasmányok

Caleb Carr: A sötétség angyala
Thomas Mann: A varázshegy
Angela Carter (szerk.): Angela Carter's Book of Fairy Tales
>!
2017. augusztus 23., 22:01
>!
2017. augusztus 21., 21:04

Utolsó karc

>!
Gabye
Sport = Boldogsághormon

Az idén is, immár harmadik alkalommal részt vettem az UltraBalaton (UB) nevű őrületen. Egy csomó idiótával együtt, akik mind azért futnak, hogy 220 km-t megtéve megkerüljék a tavat. „Körbefutjuk mert ott van”. Vannak nagyon elvetemültek, akik egyedül teljesítik a távot, az idei egyéni férfi győztes például 18:30:20-as időeredménnyel.
Én nem vagyok ennyire fanatikus, uh csapatban indulok. Az idén egy 8 fős különítményben vettem részt, és sikeresen célba értünk 21:02:31-es eredménnyel, ezzel a 960 csapat közül 439-ek lettünk.
De ez csak a hab a tortán, a lényeg hogy megcsináltuk. És nem számít, hogy nem alszol cirka 30 órát, hogy futsz ha jól esik, ha nem, hogy elfúj az orkán erejű szél, ha még pluszban szerencsétlen is vagy, akkor rommá ázol az éjjeli zivatarban, és ha nem lenne elég, akkor egészségügyi gondjaid is támadnak..Mert ez csak ott és éppen akkor veti fel, hogy mi a f@..t keresel itt…És utána egy percig sem kérdéses, hogy igen, jövőre megint ott leszel, hogy együtt legyél a hozzád hasonló őrültekkel, hogy összepacsizz és együtt fuss tök idegenekkel, hogy megörülj egy egy ismerősnek út közben, hogy megmérettess és büszke legyél, hogy megcsináltad amit bevállaltál.

9 hozzászólás