gabokiado  KU GABO


Könyvek 1857

Steve Berry: Az elveszett parancs
Nora Roberts: Naplemente idején
Kyra Sundance: 101 lépés
Michael Lewis: Harcos pszichológusok
Ruth Ware: A nő a tízes kabinból
Julie Garwood: A tökéletes jelölt
Daryl Gregory: Mind remekül megvagyunk
Alastair Reynolds: Lassú lövedékek
Lionel Shriver: A Mandible család
Giles Kristian: A vihar szárnyai

Utolsó karc

>!
gabokiado KU
Megjelenésre várva

Hamarosan érkezik Az elveszett parancs, Steve Berry egy újabb könyve. A beleolvasónkat itt találjátok meg: https://issuu.com/gabokiado/docs/beolvaso_elveszett_parancs

A webshopunkban pedig itt rendelhetitek elő: http://www.gabo.hu/hu/tortenelmi/2393-steve-berry-az-el…

A fülszöveg:
Az Aranykör Lovagjai Amerika történelmének legnagyobb és legveszélyesebb titkos társasága volt. Milliárdokat halmozott fel lopott aranyban-ezüstben, és elásta őket titkos rejtekhelyeken mindenfelé az Államokban. A kincskeresők 1865 óta kutatnak az óriási vagyon után, amelyből eddig nagyon kevés került elő.

160 évvel később az Aranykör megmaradt lovagjainak két frakciója vadászik az elveszett kincsre: az egyik azért, hogy elköltse a saját céljaira, a másik azért, hogy megőrizze. Ebbe a viszályba zuhan bele Cotton Malone, az Igazságügyi Minisztérium hírszerzésének egykori ügynöke, akit sokkal szorosabb szálak fűznek a lovagokhoz, mint gondolná. A harc tengelye a Smithsonian Intézet, küllői a lovagok, a kincs, és egyik őse, Angus Cotton Malone konföderációs kém és az aranykörös talány kulcsfigurája révén maga Malone. Bonyolítják a helyzetet egy gátlástalan képviselőházi elnök és egy megkeseredett özvegy szenátorné politikai ambíciói, akik gyökeres változtatásokat tervezgetnek országos méretben. Miközben Malone és Cassiopeia Vitt szembenéz a múlttal, Danny Daniels volt elnök és Stephanie Nelle kénytelen megfelelni egy váratlan és fenyegető kihívásnak, amely talán egyikük életét követeli.

Kapcsolódó könyvek: Steve Berry: Az elveszett parancs

Steve Berry: Az elveszett parancs

Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.