Fumax  KU Fumax


Kiadói sorozatok

Fumax SF Extra · Fumax Thriller · Összes sorozat »

Könyvek 289

John Wagner: Judge Dredd: Dredd bíró – Eredet
Geoff Johns: Batman: Három Joker
Jim Sorenson: Transformers: Képes útmutató
John Gwynne: Az istenek árnyéka
Rainbow Rowell – Sam Maggs: Fangirl: Manga 1.
Roy Thomas: Conan kegyetlen kardja 4.
Anthony Ryan: A farkas üvöltése
Fabian Nicieza: Deadpool és Kábel
Warren Ellis: Transmetropolitan – A teljes gyűjtemény 2.
Neil Gaiman – P. Craig Russell: Északi mitológia I.

Karcok 945

Fumax KU>!
Anime és Manga rajongók

Felkerült egy beleolvasó Rainbow Rowell várva várt mangájához, a Fangirl első kötetéhez! A megjelenést az október végi Őszi MondoCon 2021-re tervezzük, készüljetek – újra manga jelenik meg magyarul! Beleolvasó és kedvezményes előrendelés a webshopon:
https://fumax.hu/termek/rainbow_rowell_fangirl_1_manga_…

Kapcsolódó könyvek: Rainbow Rowell – Sam Maggs: Fangirl: Manga 1.

Rainbow Rowell – Sam Maggs: Fangirl: Manga 1.

Kapcsolódó alkotók: Rainbow Rowell

1 hozzászólás
Fumax KU>!

Olyan baleset ért minket, hogy Balázs kollégánk felregisztrálta a kiadót a TikTokra. :'D
Amúgy sem vagyunk éppenséggel karót nyelt figurák, de itt aztán – szerintünk – a leglazább tartalmainkat nézhetitek meg, előregyártottunk párat, indul a Fumaxos őrület. :) Gyertek, kövessetek és szórakozzatok velünk:
https://www.tiktok.com/@fumaxkiado

Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Felkerült egy beleolvasó a közelgő, viking ihletésű fantasynkből, John Gwynne Az istenek árnyéka című kötetéből! A könyv tempója egyre csak fokozódik a frenetikus és vérgőzös végkifejletig, jóllehet már az első két fejezet se unalmas, amiket most elolvashattok. :)
Itt találjátok a beleolvasót és a kedvezményes előrendelést is:
https://fumax.hu/termek/john_gwynne_az_istenek_arnyeka_…

Kapcsolódó könyvek: John Gwynne: Az istenek árnyéka

John Gwynne: Az istenek árnyéka

Kapcsolódó alkotók: John Gwynne

Fumax KU>!
Borítómánia

Ismét egy gyönyörű szép festményt mutathatunk meg nektek – íme a Kardok kora borítóképe! Ismét csak Marc Simonetti munkája.
Ígérni semmit nem merünk már, de a könyv maga – ha a Nyomdák Istene is úgy akarja – november végén érkezhet majd.

Kapcsolódó könyvek: Michael J. Sullivan: Mítoszok kora

Michael J. Sullivan: Mítoszok kora

Kapcsolódó alkotók: Michael J. Sullivan

4 hozzászólás
Fumax KU>!
Megjelenésre várva

A nyomdai helyzet fokozódik, és vélhetően az idei legérzékenyebb ponton csap le mindannyiunk számára.

– A papírhiány miatt a Sandman 4. legoptimistább esetben is csak karácsony előtt rövid idővel tud kijönni. De sajnos az is benne van a pakliban, hogy átcsúszhat jövőre. A könyvesbolti megjelenés így sztornó.

– A november végére tervezett kiadványaink jó része is csak december elejére fog tudni megjelenni. Itt is kérdőjelessé vált egy-két kiadvány idei megjelenése.

– A múltkori posztunkban (ha nem olvastad, tekerj le pár napot a posztjaink között) meglengetett hiány és áremelkedés kapcsán már vannak konkrétumok is: a várhatóan kialakuló könyvhiány és kényszerűen alacsonyabb példányszámok miatt a már meglevő készletek is felértékelődnek, illetve sokkal gyorsabban kifogyhatnak, a megszokott utánnyomások többségét pedig el lehet felejteni. (A Sandman 1. utánnyomást ez már nem érinti, az ugyanis úton van.) Megszokhattátok, hogy a Térség és az Assassin's Creed-sorozatok kötetei például folyamatosan kaphatók – ez a rendszeres utánnyomások miatt volt így, erre a jövőben nem lehet biztonsággal számítani.

Az utóbbi időben jó néhány limitált kötetünk ára már megemelkedett, ezekből minimális készletek állnak csak rendelkezésre. Ha a Sandman 4 kijön, akkor a 2-es és 3-as rész limitáltjainak ára tovább emelkedik.
Mindezekből az következik, hogy aki teheti, ne halogassa a vásárlást – később ugyanis jó eséllyel vagy drágábban, vagy sehogy sem fogja tudni beszerezni a köteteket, és ez nem csak a limitált képregényeinkre, de minden más kiadványunkra egyaránt áll. Bízzunk benne, hogy ez a kialakult helyzet csak ideiglenes és helyreáll a nyomdai alapanyagok ellátottsága, de erre a reményre a közeli jövőben nem építhet senki.
Folyamatosan tájékoztatunk benneteket a tudnivalókról és fejleményekről ezután is, úgy gondoljuk, hogy megérdemlitek. Figyeljétek aktívan a felületeinket a hírekért.

Kapcsolódó könyvek: Neil Gaiman: Sandman: Az álmok fejedelme-gyűjtemény 1. · Neil Gaiman: Sandman: Az álmok fejedelme-gyűjtemény 2. · Neil Gaiman: Sandman: Az álmok fejedelme-gyűjtemény 3.

Neil Gaiman: Sandman: Az álmok fejedelme-gyűjtemény 1.
Neil Gaiman: Sandman: Az álmok fejedelme-gyűjtemény 2.
Neil Gaiman: Sandman: Az álmok fejedelme-gyűjtemény 3.
6 hozzászólás
Fumax KU>!

Figyelem, fontos!

Biztosan ti is szembesültetek már azzal, hogy sok mindenből hiánycikk lett az elmúlt időszakban a világon. Sajnos egy ideje ez a jelenség a nyomdai papírellátást is egyre fokozódó erővel érinti: egyes nyomdák már azzal jelentkeztek nálunk, hogy a többszörösére is nőhet az amúgy is megnövekedett átfutás ideje (tehát a kiadvány nyomdába adásától a megjelenéséig szükséges idő). Most az átlag nyomdai átfutás 4 hét körül mozog, szóval ez növekedhet akár a többszörösére is, ami iszonyú csapást jelenthet a kiadóknak. A tervezhetőséget megint csak rémesen megnehezíti ez a helyzet, így könnyen előfordulhat, hogy egy adott hónapra tervezett kiadványok csupán jóval később tudnak megjelenni, akár hónapokról is beszélhetünk.

Egyelőre viszonylag jól tudtuk kezelni ezt a helyzetet, de senki sem tudhatja, mennyire fajul el ez a dolog a jövőben. Emiatt jobbnak láttuk, hogy beavassunk és előre figyelmeztessünk benneteket is erre az eshetőségre. A most előrendelhető címeinket ez még nem érinti, bár rövid csúszások itt is előfordulhatnak. Emellett fontos tudni, hogy a papír ára folyamatosan emelkedett az utóbbi időben, de a nyomdák szerint további drasztikus áremelkedés várható a hiány miatt, ami a kiadványok árában is nyilván le fog csapódni, és példányszámcsökkenést is eredményez.

8 hozzászólás
Fumax KU>!
Young Adult

Közvéleménykutatás!
Nagyban dolgozunk Rainbow Rowell könyvén, a jó kis 500+ oldalas Csak így tovább (Carry On) című köteten. Szeretnénk egy kis visszajelzést kapni, ti milyen formátumban olvasnátok szívesebben: keménytáblás vagy puhatáblás verzióban? (Kalkuláljátok bele, hogy ez kb. 1000 Ft körüli árdifferenciát jelent!)

Kapcsolódó könyvek: Rainbow Rowell: Carry On

Rainbow Rowell: Carry On

Kapcsolódó alkotók: Rainbow Rowell

67 hozzászólás
Fumax KU>!
Képregény

A videónkban elmondtuk, de ide is kiemelten kiírunk két fontos tudnivalót a Batman/Fortnite: Zéró Pont képregénnyel kapcsolatban!

1. Ha a játékban beváltható kód is érdekel és fel akarod használni, NE vásárolj használtan, másodkézből példányt a képregényből, hiába állítja az eladó, hogy a kódot nem használta fel! Még boltban is kizárólag olyan példányt vegyél meg, aminek a fóliája bontatlan és rajta van a banános matrica a fólián, ez garantálja, hogy a fólia eredeti.

2. Bármilyen problémád van a kóddal, mi nem fogunk tudni segíteni – a bontatlan példányokban található kódoknak mindenképp működnie kell, ha helyesen írtad be (és korábban senkinek nem adtál rá lehetőséget, hogy kinézze, ellopja tőled). SZÜLŐK, figyelem: azt javasoljuk, a gyerekek kezébe akkor adják csak már a képregényt, ha önök személyesen érvényesítették a kódot, vagy épp erre készülnek közösen! Plusz kódunk nekünk nincs, így ha akarnánk, se tudnánk adni pótlást se, ha bármi baj felmerül.

A videó megtekintését továbbra is javasoljuk vásárlás és kódbeváltás előtt:
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó könyvek: Christos Gage – Donald Mustard: Batman / Fortnite – Zéró Pont

Christos Gage – Donald Mustard: Batman / Fortnite – Zéró Pont
3 hozzászólás
Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Megérkezett a nyomdából a Batman/Fortnite képregény! Új videó is érkezett róla – nézzétek meg, mielőtt megpróbáljátok majd aktiválni a Batman/Fortnite képregényben található kódot! Megmutatjuk, hol találjátok a kódot és hogyan működik a beváltás. Ha még nem rendeltétek meg a kötetet, akkor is fontos információkat tartalmaz, hogy mire kell figyelni a vásárlás előtt. Jó hír, hogy az előre behirdetett hét ajándék helyett NYOLC üti a kódbeváltók markát! Az extra ajándékot is láthatjátok a videóban. És most megyünk is vissza csomagolni és postázni, hogy a rendelőink minél előbb megkaphassák a példányukat.
https://youtu.be/QE6DQjrPrfE

A webshopon bele is olvashattok akár a kötetbe: https://fumax.hu/termek/fortnite__batman_-_zero_pont_ke…

Kapcsolódó könyvek: Christos Gage – Donald Mustard: Batman / Fortnite – Zéró Pont

Christos Gage – Donald Mustard: Batman / Fortnite – Zéró Pont
1 hozzászólás
Fumax KU>!
Megjelenésre várva

A Fumax törvényt író vasökle októberben is lesújt azokra, akik felénk tévednek! Azaz felkerültek legfrissebb előrendeléseink a webshopra. :D Megnézhetitek a borítókat, elolvashatjátok a fülszövegeket a weboldalon, link alább.
Az amerikai képregények és a Transformers-kötet az október végére meghirdetett Képregénybörzére vannak időzítve, a Fangirl manga pedig az előtte egy héttel tervezett MondoConra jelenhet meg. John Gwynne fantasy regénye pedig október végén várható.
A Dredd bíró: Eredet a Dredd bíró aktái mintájára korlátozottabb példányszámban készül, könyvesboltokba nem fog kerülni, így a kedvezmény is kisebb rá (és még csökkenni fog).
Más kiadványt ezeken kívül októberre már nem tervezünk.

Rendeld elő őket itt: https://fumax.hu/kategoria/hamarosan_megjelenik.html

Kapcsolódó könyvek: Roy Thomas: Conan kegyetlen kardja 4. · Rainbow Rowell – Sam Maggs: Fangirl: Manga 1. · John Gwynne: Az istenek árnyéka · Jim Sorenson: Transformers: Képes útmutató · Geoff Johns: Batman: Három Joker · John Wagner: Judge Dredd: Dredd bíró – Eredet

Roy Thomas: Conan kegyetlen kardja 4.
Rainbow Rowell – Sam Maggs: Fangirl: Manga 1.
John Gwynne: Az istenek árnyéka
Jim Sorenson: Transformers: Képes útmutató
Geoff Johns: Batman: Három Joker
John Wagner: Judge Dredd: Dredd bíró – Eredet

Kapcsolódó alkotók: Geoff Johns · Rainbow Rowell · John Gwynne

5 hozzászólás