Fumax  KU Fumax


Kiadói sorozatok

Fumax SF Extra · Fumax Thriller · Fumax Irodalom · Összes sorozat »

Könyvek 404

Betwixt
Nao Fuji: Marvel Miaú
Kachou Hashimoto: Cagaster – Rovarok és emberek 4.
Marjorie Liu: Monstress: Fenevad 8. – Pokoltűz
Ian Tucker – Anastacia Ferry (szerk.): Így készült az Assassin's Creed
Peach Momoko: Demon Wars – Démon-polgárháború
Jason Aaron – Mark Waid: Original Sin – Eredendő bűn
Roy Thomas: Conan kegyetlen kardja 6.
Yuu Tanaka: Reincarnated as a Sword – Penge az új életem 1.
James S. A. Corey: Emlékek folyama

Karcok 1217

Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Két történetből került fel egy kis betekintő az április végén megjelenő manga adatlapjára a webshopunkban. A megjelenésig még extra kedvezménnyel előrendelhető ez a horror antológia kötet.
https://fumax.hu/termek/betwixt_puhatablas_horror_manga…

Kapcsolódó könyvek: Betwixt

Betwixt
Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Kiadónk fennállásának legnagyobb szabású szerződését kötöttük meg több mint két évnyi megfeszített meló, véres verejték és csillagászati összegek kicsengetése után.

Már az angol nyelvű megjelenéskor nagy kedvencünkké vált ez a sorozat, és nem sokkal utána már neki is láttunk, hogy megszerezzük, de akkor még (szerencsére) nem sejtettük, mi vár ránk, hiszen lehet, hogy akkor azonnal fel is adtuk volna.

De most már kijelenthetjük. A pletykák igazak.

Jön a SOLO LEVELING magyarul.

Miután leverte a mangák java részét, legyűrte a képregényes piacot világszinten, végre idehaza is megjelenik az utóbbi évek egyik legkiemelkedőbb képregénysorozata.

Aki a háttértörténetre kíváncsi, és még nem látta a vonatkozó videónkat, az itt megnézheti:
https://www.youtube.com/watch…

32 hozzászólás
Fumax KU>!
Író-olvasó találkozó

Most pénteken, 12-én délután/este készülünk nektek egy programmal: Gabriella Eld Holt szemek és színarany című kötetével kapcsolatban lesz egy beszélgetés, ahol A. M. Aranth aka Holló-Vaskó Péter fogja faggatni az írónőt a regénnyel kapcsolatban (is), és természetesen ti is kérdezhettek majd tőle/tőlük, illetve kellően sok idő marad majd kötetlen beszélgetésre, dedikálásra is az írónővel. :) A belépés díjtalan, mindenkit sok szeretettel várunk!

Helyszín: Fókusz Könyvesbolt (Budapest, Rákóczi út 14, 1072)
Kezdés: 15:30 (de itt leszünk zárásig, gyere bátran, amikor tudsz)

Kapcsolódó könyvek: Gabriella Eld: Holt szemek és színarany

Gabriella Eld: Holt szemek és színarany

Kapcsolódó alkotók: Holló-Vaskó Péter · Gabriella Eld

Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Közkívánatra folytatódnak a női Thor kalandjai – bár lezárult a Jason Aaron Thor-sagája a Birodalmak háborúja kötettel, de a kimaradt női Thor-sorozat első kötete érkezik, mivel nagyon szerettétek az egész sort, mi pedig titeket szeretünk annyira, hogy belefogjunk miattatok. :D Ha továbbra is szeretni fogjuk egymást, akkor öt kötetben megjelenhet a komplett széria.

Külön poén: ha megnézitek a borítón a női Thor a klasszikus férfi szuperhős pózban flexel, míg az eredeti, férfi Thor inkább a tradicionálisan női hérosz pózt prezentálja. Jópofa poén a rajzoló részéről!

A második félévben érkezhet a kötet.

Kapcsolódó könyvek: Jason Aaron – Noelle Stevenson – CM Punk: Thor: A mennydörgés istennője

Jason Aaron – Noelle Stevenson – CM Punk: Thor: A mennydörgés istennője

Kapcsolódó alkotók: Jason Aaron

6 hozzászólás
Fumax KU>!
Anime és Manga rajongók

Ismét izgalmas videóval jelentkezünk a Fumax Estate penthouse-ából. Egy olyan vonalról beszélünk, ami messze nem csak a keleti képregények rajongói számára lehet érdekes.

Manhwa/webtoon infóink:

https://www.youtube.com/watch…

6 hozzászólás
Fumax KU>!
Megjelenésre várva

A kötetzáró novellából került fel egy izgalmas beleolvasó a webshopra az Emlékek folyamából. (Keresd a termékadatlapon: https://fumax.hu/kategoria/hamarosan_megjelenik.html )

Jelenleg a Térség-sorozatból a Perszepolisz felemelkedése kifogyott mindenhonnan – néhány példány meg fog hozzánk hamarosan érkezni, így az a mennyiség jelenleg előrendelésként kapható nálunk, a későbbiekben fogunk intézni egy újranyomást. A Kalibán háborúja és a Nemezis játékai az üzletekből szintén többnyire kifogyott, nálunk még elérhetőek.

FONTOS: akciós csomagra ne számítsatok, lehetetlen úgy zsonglőrködni ezzel az immár 10 kötettel, hogy mindegyik egy adott történelmi pillanatban elérhető legyen 100% bizonyossággal.

Kapcsolódó könyvek: James S. A. Corey: Emlékek folyama

James S. A. Corey: Emlékek folyama
Fumax KU>!
Borítómánia

John Gwynne pár perce lerántotta a leplet A Véresküdtek sagája-trilógia zárókönyvének borítóképéről, és legyünk őszinték, hát ez is gyönyörű szép lett!

A napokban jött még csak a hír, hogy az író befejezte a kéziratot, angol nyelven októberben jelenik majd meg a könyv, ha minden jól megy. Mi nagyon örülünk neki, hogy elérhető közelségbe került a lezárás, ez a viking hangulatú fantasy saga nagy kedvencünk és örömmel látjuk, hogy az olvasóinknak is mennyire tetszik.

John fantasy regényeit keresd a webshopon: https://fumax.hu/gyorskereses.html…

Kapcsolódó könyvek: John Gwynne: Az istenek árnyéka · John Gwynne: Az istenek éhsége

John Gwynne: Az istenek árnyéka
John Gwynne: Az istenek éhsége

Kapcsolódó alkotók: John Gwynne

18 hozzászólás
Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Elindult az újabb előrendelési hullám az április-májusi kiadványokra! 10 vadonatúj kötet lesz és egy újranyomás (a Koronatorony). Megnézhetitek a magyar borítókat és elolvashatjátok a fülszövegeket.
A három manga az április végi MONDOConra van tervezve, úgyhogy aki tervezi, hogy ott meglátogatja a standunkat, az ne rendelje elő – a rendezvényen előrendelői áron lehet majd megvásárolni ezeket. A Reincarnated as a Sword pedig hagyományt teremt: manga kötetként Magyarországon elsőként az újságosokhoz is be fog majd kerülni.
A képregények pedig valamelyik májusi rendezvényre, vagy a Képregényfesztiválra vagy egy héttel később a Budapest Comic Conra jönnek majd – tehát az biztos, hogy legkésőbb a fesztiválra már mindegyik megjelenik. Az Original Sin – Eredendő bűn és a Conan kegyetlen kardja 6. nem kerül könyvesboltokba, csak az „alternatív” terjesztői hálózatba fog bekerülni.
Egyúttal fontos változást is be kell vezetnünk az előrendelések kezelésében: rengetegszer kértük már, hogy lehetőleg a rendelések leadása után már ne variáljátok őket (mégse személyesen, mégis küldjétek inkább, még ezt bele, azt bele, stb), mert rengeteg plusz munkával jár, és az ilyen esetek jelentős része valahogy el lesz szúrva. Egy jó ideje erről már nem témáztunk, de az előző előrendelési etapban akkora méreteket öltött, hogy képtelenek voltunk kezelni, így a továbbiakban nem tudjuk bevállalni az utólagos módosításokat. Kérjük a megértéseteket. Köszönjük!

És akkor nincs más hátra, mint előre:
https://fumax.hu/kategoria/hamarosan_megjelenik.html

Kapcsolódó könyvek: Michael J. Sullivan: A Koronatorony · James S. A. Corey: Emlékek folyama · Yuu Tanaka: Reincarnated as a Sword – Penge az új életem 1. · Roy Thomas: Conan kegyetlen kardja 6. · Jason Aaron – Mark Waid: Original Sin – Eredendő bűn · Peach Momoko: Demon Wars – Démon-polgárháború · Ian Tucker – Anastacia Ferry (szerk.): Így készült az Assassin's Creed · Marjorie Liu: Monstress: Fenevad 8. – Pokoltűz · Kachou Hashimoto: Cagaster – Rovarok és emberek 4. · Nao Fuji: Marvel Miaú · Betwixt

Michael J. Sullivan: A Koronatorony
James S. A. Corey: Emlékek folyama
Yuu Tanaka: Reincarnated as a Sword – Penge az új életem 1.
Roy Thomas: Conan kegyetlen kardja 6.
Jason Aaron – Mark Waid: Original Sin – Eredendő bűn
Peach Momoko: Demon Wars – Démon-polgárháború
Ian Tucker – Anastacia Ferry (szerk.): Így készült az Assassin's Creed
Marjorie Liu: Monstress: Fenevad 8. – Pokoltűz
Kachou Hashimoto: Cagaster – Rovarok és emberek 4.
Nao Fuji: Marvel Miaú
Betwixt
6 hozzászólás
Fumax KU>!

Egy különleges DC/Vertigo kiadvánnyal érkezünk, újra találkozhattok mindenki kedvenc Halálával! A cím senkit se tévesszen meg, ez egy igazi Sandman-történet a teljes csapattal. A fekete-fehér kötet eredetileg angolul zsebkönyv méretben jelent meg, nálunk azért jóval igényesebb kiadást kap – lesz belőle egy keménytáblás, limitált példányszámú verzió is. Ennek a megjelenésének az apropójára a régóta kifogyott és keresett Neil Gaiman-fél Death – Halál gyűjtemény is újrakiadásra kerül.
Tervezett megjelenésük: nyár, pontosabbat később.

Gaiman köteteit keresd a webshopon: https://fumax.hu/gyorskereses.html…

4 hozzászólás