Fumax  KU Fumax


Kiadói sorozatok

Fumax SF Extra · Fumax Thriller · Összes sorozat »

Könyvek 280

Neil Gaiman – P. Craig Russell: Északi mitológia
V. E. Schwab: Visszavágó
Seanan McGuire: Cukorszín égbolt alatt
Neil Gaiman: Neil Gaiman DC univerzuma
Christos Gage – Reilly Brown – Donald Mustard: Batman / Fortnite – Zéró Pont
Mathieu Gabella – Paco Roca – Alessandro Bilotta – Benjamin von Eckartsberg – Stepan Kopriva – Tomasz Kolodziejczak – Ertan Ergil – Alberto Chimal – Carlos Estefan – Inpyo Jeon – Xu Xiaodong – Lu Xiaotong – Kirill Kutuzov – Egor Prutov – Okadaya Yuichi: Batman: A világ
Az Assassin's Creed Valhalla világa
Al Ewing: Loki: Asgard ügynöke 1. – Bízz bennem, Loki vagyok!
J. Michael Straczynski: Az Ezüst Utazó: Rekviem
Anthony Ryan: A Hollóárnyék-trilógia I-II.

Karcok 905

Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Ismét egy sikamlós, alaposan elcsúszós kiadvány, ami szintén egy évvel ezelőttre volt betervezve… Kezdjük beérni magunkat! Deadpool, a zsémbes zsoldos ezúttal a Deadpool 2. filmből is ismerős Kábellel együtt szerepel a nagy sikert aratott, közös sorozatuk első történetében.
Ezzel ez már a második Deadpool crossover kötetünk lesz a Deadpool a Megtorló ellen után (ebben a jelen kötetben pedig olyan vendégszereplők is vannak, mint az Ezüst Utazó, az X-Men több karaktere, Dominó…).
Ez a parádés, masszív, majdnem 300 oldalas kötet is a szeptemberi könyvhétre érkezik.

Addig is ajánljuk a Deadpool-köteteket a webshopról: https://fumax.hu/gyorskereses.html…

Kapcsolódó könyvek: Fred Van Lente: Deadpool A Megtorló ellen

Fred Van Lente: Deadpool A Megtorló ellen
8 hozzászólás
Fumax KU>!
Fantasy

Hamarosan újabb szerző mutatkozik be nálunk – sokan már ismeritek és szeretitek őt, így nekünk és főként a női olvasóinknak nagy öröm, hogy bejelenthetjük. :)

34 hozzászólás
Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Ennek a kötetnek a megjelenését is a tavalyi könyvhétre terveztük – kénytelenek voltunk azóta is többször halasztgatni. Most már szeptemberben végre megjelenik a Könyvhétre ez a masszív, keménytáblás regény. Ha valaki még az előzményt, a nagy sikerű Hollóárnyék-trilógiát nem olvasta volna, az a nem rég megjelent omnibusz-kiadásban kedvezményesen meg tudja rendelni a webshopon, még van idő addig is bepótolni ezt a kiemelkedő fantasy történetet (azért érdemes sietni, hiszen több mint 2000 oldal):
https://fumax.hu/termek/anthony_ryan_a_holloarnyek-tril…

Kapcsolódó könyvek: Anthony Ryan: A Hollóárnyék-trilógia I-II.

Anthony Ryan: A Hollóárnyék-trilógia I-II.

Kapcsolódó alkotók: Anthony Ryan

Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Loki, Asgard ügynöke 1.: Bízz bennem, Loki vagyok!

Megjelenés: július 29.

A kötetet már csak július 28, szerda délutánig lehet előrendelni a webshopon. Felkerült a beleolvasó is, megnézhetitek a termék adatlapján: https://fumax.hu/termek/loki_asgard_ugynoke_kemenytabla… .

Személyes átvételt kérők július 29, csütörtök 11:00-tól jöhetnek majd átvenni – erről emailt mindenképp fogunk még írni addig. A postázást pedig azon nyomban megkezdjük, amint lehet – kérjük, várjatok türelmesen!

A boltokban is lesz, valószínűleg jövő héten lesz érdemes keresni náluk.

Kapcsolódó könyvek: Al Ewing: Loki: Asgard ügynöke 1. – Bízz bennem, Loki vagyok!

Al Ewing: Loki: Asgard ügynöke 1. – Bízz bennem, Loki vagyok!
1 hozzászólás
Fumax KU>!
Képregény

Még hétfőig előrendelhető Neil Gaiman DC-univerzuma! Beleolvasó is van hozzá, keresd a webshopon a termékadatlapokon: https://fumax.hu/gyorskereses.html…

Kapcsolódó könyvek: Neil Gaiman: Neil Gaiman DC univerzuma

Neil Gaiman: Neil Gaiman DC univerzuma

Kapcsolódó alkotók: Neil Gaiman

1 hozzászólás
Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Szemfülesek tegnap már láthatták ennek a kötetnek a borítóját (a @Prológus és @BorkaReads készített egy kis cover revealt), most pedig mi is megmutatjuk – a Viszály folytatását eredetileg szintén az idei tavaszra terveztük, és most végre a Könyvhétre meg tud jelenni. A Viszály volt V. E. Schwab első felnőtt könyve, természetesen a Visszavágó is az. Nem csak New York Times-bestseller regény, de megnyerte a Goodreads Choice Awardsot science fiction kategóriában – ez a műfajmeghatározás kicsit azért félrevisz. Azt is mondják rá, hogy szuperhősös, de ez sem igaz, mert egy gramm hőst sem tartalmaz, leginkább csak mesterien megírt, szupererejű rohadékokat. Egyedi és izgalmas kötet, bízunk benne, hogy a ti tetszéseteket is elnyeri – aki pedig a Viszályt még nem olvasta, a szeptemberi megjelenésig tudja pótolni ezt a hiányosságot (például itt: https://fumax.hu/termek/v_e_schwab_viszaly.html ). A borító Tóth Zoltán munkája.

Kapcsolódó könyvek: V. E. Schwab: Viszály · V. E. Schwab: Visszavágó

V. E. Schwab: Viszály
V. E. Schwab: Visszavágó

Kapcsolódó alkotók: Victoria Schwab · V. E. Schwab

15 hozzászólás
Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Neil Gaiman Dc-univerzuma képregény (limitált és normál változat)
Megjelenés: július 26

A kötetet már csak aznap, hétfő reggelig lehet előrendelni a webshopon: https://fumax.hu/gyorskereses.html…
Személyes átvételt kérők július 26, hétfő 11:00-tól jöhetnek majd átvenni – erről emailt mindenképp fogunk még írni addig. A postázást pedig azon nyomban megkezdjük, amint lehet – kérjük, várjatok türelmesen!
A boltokban a hét második felétől lesz majd érdemes keresni.

Itt is jelezzük, hogy a mindössze 600 példányban, számozottan készült Az Ezüst Utazó: Rekviem ezzel együtt el fogja veszíteni a kedvezményt, ami most még jár rá a webshopon, szóval csapj le minél előbb, ha szeretnéd! Itt találod: https://fumax.hu/termek/az_ezust_utazo_rekviem_kemenyta…

Kapcsolódó könyvek: J. Michael Straczynski: Az Ezüst Utazó: Rekviem · Neil Gaiman: Neil Gaiman DC univerzuma

J. Michael Straczynski: Az Ezüst Utazó: Rekviem
Neil Gaiman: Neil Gaiman DC univerzuma

Kapcsolódó alkotók: Neil Gaiman

Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Már teaseltük, hogy a DC univerzumon és a Sandmanen kívül lesz idén még egy harmadik Neil Gaiman-kötetünk. Most lehull a lepel, hiszen közeleg a megjelenés! A szeptemberi Könyvhétre tervezzük a hatalmas sikerű könyv képregény-feldolgozásának első kötetét (három kötet lesz belőle összesen). Nagyon szeretnénk itt is megköszönni az Agave Könyveknek és Pék Zoltán fordítónak, hogy engedélyezték az eredeti könyv fordításának felhasználását, amit Totth Benedek rendezett képregény alá. Javasoljuk, hogy a képregény előtt/mellett olvassátok el a prózai alapanyagot is!

Úgyhogy Thor és Loki idén már a harmadik Fumax kiadványban kap jelentős szerepet. Nagyon nagynevű rajzolók (köztük Mike Mignola is) szerepelnek a kötetben, így vizuálisan is nagy élményre lehet számítani.

Kapcsolódó könyvek: Neil Gaiman: Északi mitológia

Neil Gaiman: Északi mitológia

Kapcsolódó alkotók: Neil Gaiman

Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Ezt a sokak által várt könyvet is már régóta halasztgatjuk, de úgy tűnik, végre szeptemberben megjelenhet a Könyvhétre. Seanan McGuire portálfantasy sorozata az elmúlt években rengeteg díjat bezsebelt, ez lesz a harmadik, amit kiadunk az önállóan is élvezhető kötetekből. A borító ismét Tóth Zoli munkája. A szeptemberi megjelenésig még van idő pótolni a két korábbi kötetet, ha valaki lemaradt volna róla:

https://fumax.hu/gyorskereses.html…

Kapcsolódó könyvek: Seanan McGuire: Minden szív kaput nyit · Seanan McGuire: Mélybe ránt a Lápvilág · Seanan McGuire: Cukorszín égbolt alatt

Seanan McGuire: Minden szív kaput nyit
Seanan McGuire: Mélybe ránt a Lápvilág
Seanan McGuire: Cukorszín égbolt alatt

Kapcsolódó alkotók: Seanan McGuire

15 hozzászólás
Fumax KU>!
E-könyv

Adrian Tchaikovsky: Az Éden Kapui ekönyv az imént megjelent. Keressétek a http://www.ekonyv.hu/hu/ és a https://dibook.hu/ oldalon, de hamarosan a többi partnerünknél (pl. https://bookandwalk.hu/, + ahova még a partnereink eljuttatják) is kapható lesz.

Kapcsolódó könyvek: Adrian Tchaikovsky: Az Éden kapui

Adrian Tchaikovsky: Az Éden kapui

Kapcsolódó alkotók: Adrian Tchaikovsky

1 hozzászólás