Fumax  KU Fumax


Könyvek 258

Alan Moore – Dave Gibbons: A teljes Watchmen
James S. A. Corey: Perszepolisz felemelkedése
Kathy Reichs: Hamvadó csontok
Victoria Schwab: Egy kegyetlen dal
Neil Gaiman: Death – Halál
Nicholas Eames: A Wadon királyai
V. E. Schwab: Viszály
Neal Stephenson – Nicole Galland: A D.O.D.O. felemelkedése és bukása
Sarah Andersen: Macskapásztor
Martha Wells: Kritikus rendszerhiba

Utolsó karc

>!
Fumax KU
Képregény

Keretszerződést kötöttünk a Marvellel és vele együtt a kifejezetten felnőtt képregényeket megjelentető Max alkiadójukkal. Elsősorban felnőtt vagy az átlagos szuperhős történetektől eltérő művek kiadását tervezzük. Úgy gondoljuk, hogy a Kingpin és a Hachette szépen lefedi ezt a területet, de vannak még gyöngyszemek a Marvelnél, amelyek megérdemlik az extra figyelmet. A Marvel köteteink is a Watchmen és a Death – Halál gyüjteménynél már megismert és méltatott nagyalakú, deluxe keménytáblás kiadásban fognak megjelenni, különös figyelmet fordítva a fordítás minőségére is.
Az első kiadvány, ami egy önálló történet lesz gyönyörű festett grafikával pedig már a Fumax fantasy szeptemberében érkezik. Most elmegyünk szabira pár napra, de úgy tervezzük, hogy jövő héttől már előrendelhető lesz a kötet.

8 hozzászólás

Utolsó blogbejegyzés

>!
Fumax KU

Előrendelhető Victor LaValle Fekete Tom balladája című kötete!

Már előrendelhető! Az emberek azért mennek New Yorkba, hogy mágiára leljenek, és semmi sem győzheti meg őket arról, hogy ott nem fogják megtalálni. Charles Thomas Tester csaló és svindler, akit Harlemtől Red Hookig mindenki jól ismer. Tom tudja, milyen varázsereje van egy öltönynek, hogy hogyan tegye magát láthatatlanná egy gitártokkal, és hogy miféle fekete mágia borítja a bőrét, amitől a gazdag fehérek és a rendőrök árgus szemmel bámulják, ha eléjük kerül. Azonban amikor elvisz egy okkult…


Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.