FragolaFee 0Kedvenc könyvek 28

Lois Lowry: Nyáron történt
Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek
Laurie Halse Anderson: Hadd mondjam el…
Lois Lowry: Az emlékek őre
Lauren Oliver: Delírium
Jay Asher: Tizenhárom okom volt…
Mihail Bulgakov: A Mester és Margarita
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Anne Rice: Interjú a vámpírral
Markus Zusak: A könyvtolvaj
Stephen Chbosky: Egy különc srác feljegyzései
John Green: Csillagainkban a hiba

Kedvenc sorozatok: A tűz és jég dala, Az éhezők viadala trilógia, Az emlékek őre, Delírium-trilógia, Ha maradnék, Mercy Falls farkasai

Kedvenc szereplők: Adam Wilde, Arya Stark, Daenerys Targaryen, Eleanor Douglas, Grace Brisbane, Isabel Rosemary Culpeper, Katniss Everdeen, Mia Hall, Park Sheridan, Peeta Mellark, Samuel K. Roth, Sansa Stark, Tyrion Lannister

Hirdetés
Hirdetés

Utolsó karc

>!
FragolaFee
Egyetemista, fősulis molyok

Sziasztok! :)

Most kezdem/kezdeném az 5. félévemet magyar és nemzetiségi német osztatlan tanárin. Ha úgy alakulna, hogy az aktív hallgatói viszony miatt (hogy kapjak árvaellátást stb…) felveszem a tárgyaimat, de nem járok be egy órámra sem, annak lehet valami következménye?
Következő félévben amúgy is ott szeretném hagyni az egyetemet, mert Németországban akarok felvételizni, szóval az nem számít, ha a mostani félév után áttesznek államiról önköltségesre, de ezenkívül lehet valami vagy csinálhatnak velem valamit?

Valamint olyan kérdésem lenne még, hogy meddig lehet mondjuk passzív izét, kérelmet benyújtani, vagy kiiratkozni az egyetemről? Gondolom passzívfélévet csak most vagy az első hétben lehet kérvényezni, de ennek mi a menete? Kiiratkozni ki lehet félév közben vagy azt is csak a mostani időszakban?

(SZTE-BTK)

Előre is nagyon köszönöm a segítséget! :)

6 hozzászólás