fonixkonyvmuhely  KU Főnix Könyvműhely


Könyvek 158

Pat Walsh: Crowfield démona
Pat Walsh: Crowfield átka
Valeria Screwy: Miss Screwy csavaros árvái
Riley E. Raines: Hecate, az engedetlen
Vivien Holloway: Forgandó szerencse
Kitty Bich Thuy Ta: A varázsecset és az elvarázsolt festmények
Szilágyi Zoltán: Acélgólem / Acélsereg
Szilágyi Zoltán: Arató
Django Wexler: Az Ezer Név
Rivers Solomon: Kegyetlen szellemek

Utolsó karc

>!
fonixkonyvmuhely KU
Megjelenésre várva

Amikor tavaly elindítottuk a Főnix Astrát, volt jó néhány könyv, melyek kiadását már régóta terveztük (például Michael J. Martinez Daedalus-trilógiája, vagy Django Wexler Árnyháborúk-sorozata), csak az Alexandra-csőd miatt ezeket a terveket nem tudtuk korábban megvalósítani.
Ezek mellé természetesen a friss címek között is keresgéltünk, és az egyik első választásunk Tracy Townsend bemutatkozó regénye volt. Hogy miért is szerettünk bele ebbe az igazán különleges történetbe, talán már az alábbi fülszövegből is kiderül.

Tracy Townsend
KILENCEK
A Sors tolvajai 1.

Megjelenés: április 25.

Corma sötét utcáin kallódik egy könyv, amely önmagát írja, egy könyv, amelyért egyesek akár ölni is képesek.
Rowena Downshire futárként dolgozik a feketepiacon, hogy kifizesse anyja adósságát, amikor egy sürgős csomagnak köszönhetően szembe találja magát legrosszabb rémálmainak szörnyetegével. Sikerül elmenekülnie, de a csomagban szállított különös könyvet ellopják.
Kevesen élik túl, ha megismerik az Alkimista titkát, ám amikor Rowena üres kézzel és rémülten megjelenik a lépcsőjén, a férfi nem képes elküldeni. Ehelyett segítséget kér attól, akitől a legkevésbé szeretne: egy visszavonult tolvajtól és zsoldostól, Anselm Meterontól.
A város túlsó végén Phillip Chalmers tiszteletes egy cellában találja magát, véresen, tele zúzódásokkal, egy nálánál kétszer nagyobb lény társaságában. Az egyetlen esélye a túlélésre, ha lefordítja a kezébe adott könyvet, de rá kell döbbennie, hogy annak sorait maga a Teremtő írja, és a nem megfelelő kezekben az emberiség végét jelenthetik.
Ez a különös társaság egy összeesküvés középpontjába kerül, ahol mindenkinek a könyv kell, hogy a saját céljaira felhasználhassa. Ilyen körülmények között honnan tudhatják, ki a barát és ki az ellenség? Egyáltalán mi történik, ha a könyv felfedi a titkot, amelyet egyetlen embernek sem szabadna ismernie?

Kapcsolódó könyvek: Tracy Townsend: The Nine · Tracy Townsend: Kilencek

Tracy Townsend: The Nine
Tracy Townsend: Kilencek
3 hozzászólás

Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.