FFG 100


Összes kitüntetés 77


Kedvenc könyvek 47

Rob Thurman: Éjvilág
John Grogan: Marley & Mi
Charlotte Brontë: Jane Eyre
Jasper Fforde: A Jane Eyre eset
Cassandra Clare: Csontváros
Laurell K. Hamilton: A kárhozottak cirkusza
Laurell K. Hamilton: Bűnös vágyak
Neil Gaiman: Sosehol
Oscar Wilde: Dorian Gray arcképe
Richelle Mead: Vámpírakadémia
Stephenie Meyer: Twilight – Alkonyat
Stephenie Meyer: Eclipse – Napfogyatkozás

Kedvenc sorozatok: A papírmágus trilógia, Cal Leandros, Galaxis Útikalauz stopposoknak-trilógia, Jonathan Hunt Kalandok, Vampire Knight, Vének háborúja, WWW

Kedvenc alkotók: Anthony Sheenard, Cassandra Clare, Greta May, J. Goldenlane, Karen Marie Moning, Kelley Armstrong, Laurell K. Hamilton, Neil Gaiman, Oscar Wilde, Rob Thurman, Szergej Lukjanyenko

Kedvenc kiadók: Agave Könyvek, Cor Leonis, Főnix Könyvműhely, Fumax, Geopen, Pongrác, Tuan


Utolsó karc

>!
FFG
Eladó könyvek

Egyre több könyv van a polcon is, illetve elkezdtem magánkönyvtárba feltölteni őket.
Szabadítsatok meg tőlük. A helyzet úgy áll, hogy alig férünk el, úgyhogy a legjobb az lenne, ha tucatjával vinnétek.

Ha ez nem is megoldható, válasszatok egynél többet, hiszen így jobban megéri.

Postázást foxposttal oldom meg, mivel a posta igen drága. Foxposttal viszont volt, hogy 10 könyvet adtam fel, és akkor is csak 790 volt a szállítási költség. Ha ez még mindig magas, beszéljetek barátaitokkal, családtagokkal, hátha nekik is akad valami a listán, ami érdekli őket.

Akinek kicsit ráérősebb, az Budapesten, Baján, Zalaegerszegen átveheti személyesen, ha arra járok (ennek időpontjai bizonytalanok, de előre tudhatóak, ha vannak).
Szóval ezekben a városokban még postaköltség sincs, ha úgy adódik, hogy elég könyv jön össze, hogy megérje beiktatni egy kirándulást ezekbe a városokba.
Győrben akár hétköznap is megoldható a személyes átvétel, itt viszont a város bármely pontján…

A könyvek átadás-átvételében rugalmas vagyok. Csak abban az esetben foglalózok könyvet, ha fixen el is viszed. Nem szeretem, ha felültetnek… bár attól függ, hogy hova, mert körhintára szívesebben ülök fel, mint a balek hajóra. Korrektséget várok a korrektségért.

Ezek mellett a régi szabály él: olyan áron viszitek el, amit mondotok rá. Jelképes összeget kérek csak a könyvekért. Minden egyes elkelt könyv segítség annak a családnak, aki odaadta ezeket a köteteket.

Nézzetek szét, és küldjétek a könyves listáitokat, mert ez a két könyves listám nekem is bővül… Segítsetek, hogy a könyvek ne lakoltassanak ki engem az otthonomból :)

https://moly.hu/polcok/elado-konyveim-198
https://moly.hu/tagok/ffg/magankonyvtar