FairyDust 2Kedvenc könyvek 21

Neal Shusterman: Scythe
Neal Shusterman: Thunderhead
Colleen Hoover: Verity (angol)
Chris Carter: A keresztes gyilkos
Chris Carter: One by One
Chris Carter: An Evil Mind
Patrick Ness – Siobhan Dowd: A Monster Calls
Andy Weir: A marsi
Emma Scott: Full Tilt
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Colleen Hoover: November 9 (angol)

Kedvenc sorozatok: Arc of a Scythe, Full Tilt, Gombnyomásra, Hatalom-trilógia, Időtlen szerelem, John Cleaver, Percy Jackson and the Olympians, Robert Hunter

Kedvenc szereplők: Albus Dumbledore, Becky Dwyer, Brian Oliver (Cinder), Daemon Black, Dean Holder, Dee Black, Ellamara Valentina Rodriguez, Felmayer Dávid (Dave), Garrett Graham, George McDermott, Hangay Emília (Mili), Hannah Wells, Harry Potter, Hermione Granger, Ike McDermott, John Wayne Cleaver, Katy Swartz, Liam Blackwood, Linden Sky Davis, Magnus Bane, Mark Watney, Mia Hall, Mia Milton, Mia Thermopolis, Michael Moscovitz, Nick Mattock, Perselus Piton, Robert Hunter, Sage, Sophie Mercer, Szatmáry Kinga, Thomas James 'T.J.' Callahan, Újvári Hanna, Winie Langton

Kedvenc alkotók: Andy Weir, Böszörményi Gyula, Chris Carter, Colleen Hoover, Dan Wells, Donato Carrisi, Emma Scott, George Orwell, Jennifer A. Nielsen, Leiner Laura, Neal Shusterman, Patrick Ness, Rick Riordan, Sophie Kinsella, Stephen Hawking, Vivien Holloway

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Rejtő Jenő (P. Howard): Vesztegzár a Grand Hotelben
Hirdetés

Utolsó karc

>!
FairyDust
Női Klub

Sziasztok!
Ez a karc az izzadásról és az izzadásgátlásról fog szólni, személyes tapasztalat alapján.
Korábban olvastam itt egy karcot, miszerint valaki megoldást keresett a kóros izzadásra. Úgy tűnik jómagam megtaláltam a gyógymódot, ám mielőtt belemennék szeretnék kis háttérinfót adni a “betegségemről”.
Kiskorom óta hiperhidrózisban (fokozott izzadás) szenvedek, ami leginkább a tenyeremen mutatkozik meg. Sosem tudtam normálisan jegyzetelni mert elázott a kezem alatt a papír, nem tudtam egy könyvet kézbe fogni mert hullámossá és nedvessé váltak a papírok. Ne is beszéljünk a kézfogásról, vagy egyéb kellemetlen dolgokról… Szó szerint ömlött a kezemből a víz, és nem volt rá megoldás, a törölgetésen kívül. Nagyon megalázónak éltem meg az egészet, és sajnos rejtegetve, idegeskedve nőttem fel.
A tenyérizzadásom mögött semmilyen betegség, vagy hormonális elváltozás nem volt található. Egy időben a túlsúlynak tudtam be, de miután fogytam 45 kilót és továbbra is fennállt a probléma, nem bírtam tovább és elkezdtem böngészni az internetet.
Korábban kipróbáltam már mindent, púdert, alumíniumos löttyöt (NATURLAND SOLUTIO ANTISUDORICA FONO VII.), de semmi azaz semmi nem segített.
Idén januárban hosszas böngészés után megtaláltam a DermaDry készüléket. Utánanéztem és meglepetésemre akárhol keresgéltem mindenhol pozitív véleményekbe ütköztem. Rengeteg youtube és fórum böngészés után úgy döntöttem hogy üsse kavics, beruházok egyre. A készülök nem olcsó, itthon kb. 130 ezer forint, de úgy voltam vele hogy ha valóban használ akkor megéri, hisz más esélyem nincs. (a botoxot alapból kizártam mert irtózatosan drága, a műtéti megoldás pedig extrém rizikós)
Megrendeltem Kanadából, meg is érkezett és elkezdtem használni. Jelenleg lassan 3 hete mindennapos kezelést folytatok, mind a kezemen és a lábamon is, és azt kell hogy mondjam valóban működik.
Minden nap használom a készüléket a kezeimre és a lábaimra ami 2x20 percet tesz ki.
Az eredmény nem azonnal jött, amint elkezdtem használni az első pár napban jobban izzadtam mint addig valaha. Utána viszont egyre inkább kezdett eltűnni, végül most ott tartok, hogy a tenyerem és az ujjaim csont szárazak, az ujjaim között és a kezem széle még néha picit izzad, de az semmi, és úgy gondolom hogy még ott is várható javulás.
Számomra hihetetlen hogy végig tudok csinálni úgy egy vezetési órát hogy nem ömlik a kezemből a víz, és nem szól rám az oktatóm hogy de miért izgul ennyire? Teljesen utopisztikus hogy edzés végén is száraz a kezem. Végre nem csúszok el a fekvőtámaszok közepette, vagy nem esik ki a kezemből az ugrókötél…
Végre meg tudom fogni a telefonomat, és nem áztatom el a könyveimet se…
Nagyon sokáig tudnám ecsetelni a témát, de nem akartam túl hosszú karcot írni.
Jómagam a ‘total’ kiadást vettem meg amelyet kézre, lábra és hónaljra lehet használni. A hónaljról nem tudok nyilatkozni, mert ilyen problémám nincs, de gondolom ott is ugyanilyen hatásos lehet az eszköz.
Amennyiben lenne rá érdeklődés, szívesen írok egy update-t mondjuk 1 hónap múlva, miket tapasztalok addigra.

Remélem másnak is tudok ezzel segíteni, és könnyebbé tenni az életét.

Gép hivatalos oldala: https://dermadry.com
Magyar: https://www.medimarket.hu/hu-HU/dermadry-total-hiperhid…
Használata:
https://www.youtube.com/watch…

4 hozzászólás