Fabala 0Kedvenc könyvek 8

Ray Bradbury: Kaleidoszkóp
John Shirley: BioShock – Rapture
Wass Albert: A funtineli boszorkány
Andy Weir: A marsi
Nick Cutter: Mélység
Haruki Murakami: After Dark
Han Kang: Növényevő
Gyürk Sarolta: A kút

Kedvenc sorozatok: Libabőr

Kedvenc alkotók: Anne Rice, Anthony O'Neill, Douglas Clegg, Gužák Klaudia, Joe Hill, John Ajvide Lindqvist, John Sandford, Marcello D'Orta, Mo Hayder, Murakami Haruki, Nick Cutter, R. L. Stine, Ray Bradbury, Rejtő Jenő (P. Howard), Robert Bloch, Szondy Máté, Terry Pratchett

Kedvenc kiadók: Oriold és Társai

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Joe Hill: Furcsa időjárás
>!
2018. november 24., 20:04
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Fabala
Közvélemény – Segítsünk!

Sziasztok! A #metoo kapcsán végzek kutatást párkapcsolaton belüli erőszakról. Ha valaha volt ilyen élményed (azóta min. 3 hónap eltelt), 20-35 év közötti életkorú vagy, akkor kérlek küldj egy JELIGÉT (semmi másra nincs szükség) az alábbi e-mail címre: krisztina.nagi@gmail.com . Eztán kérlek várj türelemmel, a címedre érkezni fog egy tesztsor, amit kitöltés után ugyanarra az e-mail címre várok vissza. A csomagban leírásként szerepel, hogy nők jelentkezését várjuk, de !!FÉRFIAK / NŐK egyaránt tölthetnek!! elég magas számú férfi kitöltőnk kezd lenni.
A kutatás célja segíteni a terápiás megsegítés fejlesztését – az adatokat bizalmasan kezelem, összesítve használom fel az eredményeket, szándékom a NaNe alapítvánnyal is megosztani, hogy ők is többet-jobban segíthessenek (bár így is sokat tesznek <3) .

Ha van ilyen ismerősötök a mozgalom kapcsán, kérlek, juttassátok el hozzá is a felhívást.
A segítséget előre is köszönöm / köszönjük!

1 hozzászólás