Európa_Könyvkiadó  KU Európa


Kiadói sorozatok

Kapszula Könyvtár · A Világirodalom Remekei · Népek meséi · Európa Zsebkönyvek · Európa Diákkönyvtár · Európa Diákkönyvtár · Agatha Christie – „keretes” könyvek · Mérleg · Fekete Könyvek · Lyra Mundi · Összes sorozat »

Könyvek 7650

Tom Shippey: Kacagva halok meg
Éléonore Devillepoix: Az erdő lánya
Háy János: Szerelmes, istenes, okosos
Sinclair Lewis: dr. Arrowsmith
Marie-France Pochna: Christian Dior
Kimberly Brock: Eleanor Dare elveszett könyve
Ferdinandy György: Örökség
Amélie Nothomb: Első vér

Következő esemény

Európa_Könyvkiadó KU>!

Európa Könyvkiadó a 94. Ünnepi Könyvhéten

HelyszínVörösmarty tér, 11. sz. stand
Időpont2023. június 8., 12:00 – 2023. június 11., 19:00

Könyvhetezz az Európa Könyvkiadóval! Idén is izgalmas újdonságokkal és szerzői dedikálásokkal várjuk olvasóinkat az Ünnepi Könyvhéten.

Európa Könyvkiadó // Dedikálások

Június 8., csütörtök
17:00 Bérczes László és Rónay Tamás

Június 9., péntek
17:00 Réz Anna
18:00 Bódis Kriszta és Kovács Krisztián

Június 10., szombat
11:00 Pajor Tamás
14:00 Lázár Gergely
15:00 Hanthy Kinga
16:00 Barna Imre és Soproni András
17:00 Háy János

Június 11., vasárnap
15:00 Cserhalmi Dániel és Szántó Dániel (az Alexandra Kiadó szerzői)

Az Európa Könyvkiadó eseménye a 94. Ünnepi Könyvhét programjaként valósul meg. A Könyvhét részletes programja a www.unnepikonyvhet.hu oldalon érhető el.

https://fb.me/e/XY4mS2mw

Résztvevők (15): Európa_Könyvkiadó KU, BBB, eenca P, Epersali P, Mandalala, szekima, Noémi_Zsófi_Tóvári P, Azaleah P, Nina97, Helga_Dávid, Elizabell, l_sissy32, Geo, addam P, Beáta_Juhász_2


Karcok 358

Európa_Könyvkiadó KU>!

Milan Kundera Könyvtár nyílt a szerző szülővárosában, Brünnben

Milan Kundera 94. születésnapja alkalmából nyílt meg a Morva Tartományi Könyvtár (MZK) önálló részlegeként az íróról elnevezett új intézmény. A Morva Tartományi Könyvtár és Kundera együttműködése nem új keletű. Három évvel ezelőtt a könyvtár már rendezett életműkiállítást a cseh származású író munkásságából, mely alkalomra új könyvet jelentettek meg műveinek fordításából, valamint az eddigi legteljesebb bibliográfiát is az MZK segítségével állították össze. Az újonnan megnyitott Milan Kundera Könyvtárban az író cikkeinek eredeti kéziratait, saját fényképeit, rajzait, róla írt tanulmányokat, cikkeket találunk, amelyeket a már hosszú ideje Franciaországban élő alkotó maga gyűjtött össze az elmúlt 40 év során. A könyvtár anyagát Kundera már 2020-ban szülővárosának ajándékozta, azonban elszállítására 2022 októberében került csak sor. A szerző több mint 3000 könyvét vették át, emellett a Morva Tartományi Könyvtár a saját tulajdonában álló Kundera-könyveket és dokumentumokat is áthelyezte új tagintézményükbe. A beérkezett könyveket, dokumentumokat, valamint levelezéseket digitalizálták, majd a nyilvántartásba vétel és a könyvtár megnyitását követően a kutatók és más érdeklődők számára is hozzáférhetővé tették az archívumot.

Milan Kunderát életművéért 2021-ben Franz Kafka-díjjal jutalmazták, amelyet 2001 óta évente ítélnek oda egy-egy még élő írónak, akinek munkái állampolgárságtól, kulturális háttértől függetlenül minden embert képesek megszólítani, emellett hozzájárulnak a demokrácia, a humanizmus elveinek, értékeinek és az egymás iránti tisztelet terjesztéséhez. Korábban olyan neves szerzők vehették át az elismerést, mint Philip Roth, a Nobel-díjas Elfriede Jelinek, valamint 2003-ban Nádas Péter.

Kapcsolódó könyvek: Milan Kundera: Tréfa · Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége · Milan Kundera: Elárult testamentumok · Milan Kundera: Jakab és az ura · Milan Kundera: Nemtudás · Milan Kundera: Halhatatlanság · Milan Kundera: Búcsúkeringő · Milan Kundera: Nevetséges szerelmek · Milan Kundera: A nevetés és felejtés könyve · Milan Kundera: A regény művészete · Milan Kundera: A függöny · Milan Kundera: Találkozás · Milan Kundera: Hecc · Milan Kundera: Az elrabolt Nyugat avagy Közép-Európa tragédiája

Milan Kundera: Tréfa
Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége
Milan Kundera: Elárult testamentumok
Milan Kundera: Jakab és az ura
Milan Kundera: Nemtudás
Milan Kundera: Halhatatlanság
Milan Kundera: Búcsúkeringő
Milan Kundera: Nevetséges szerelmek
Milan Kundera: A nevetés és felejtés könyve
Milan Kundera: A regény művészete
Milan Kundera: A függöny
Milan Kundera: Találkozás
Milan Kundera: Hecc
Milan Kundera: Az elrabolt Nyugat avagy Közép-Európa tragédiája

Kapcsolódó alkotók: Milan Kundera

Európa_Könyvkiadó KU>!

Nagy-Britannia egyik legnagyobb hatású LMBTQ+ aktivistájának első könyve

Merész, megrendítő és zavarba ejtően vicces könyv az Európa Könyvkiadó kínálatában.

Napjaink egyik legmegosztóbb társadalmi kérdésköre a különböző nemi kisebbségek köré szerveződik. Nagy problémát jelent a homo- és transzfóbia, amely rengeteg ember életét keseríti meg hazánkban és világszerte egyaránt. Az elmúlt években egyre több olyan könyv jelent meg a könyvpiacon, amelyben érintett személyek mesélnek a mindennapi életük nehezített körülményeiről, hogy milyen a társadalom peremén, kitaszítottként élni, és hogy milyen lelki csatákat kellett saját magukkal is megvívniuk ezen az úton.

Az Európa Könyvkiadó gondozásában most Paris Lees közismert angol újságíró, LMBTQ+ aktivista önéletrajzi ihletésű regénye a közelmúltban jelent meg.

Az egyszerre merész és sokszor zavarba ejtően vicces regény nemcsak arra ad lehetőséget, hogy a nemi kisebbségben élők nehézségeit megismerhessük, hanem arra is, hogy újragondoljuk mindazt, amit az évszázadok alatt társadalmilag belénk kódolt férfi-nő viszonyokról hiszünk.


Az angliai Hucknallben élő Byron tizenhárom éves, és legnagyobb vágya, hogy kitörhessen városából. Számára a szabályok csak arra valók, hogy megszeghesse őket, őrülten bulizik, drogozik, portyázik, és bármikor belekóstol a hedonizmus világába. Kiborítja a város lakóinak tétlensége, hogy a helybeliek élőhalottként közlekednek az utcán, félnek, és túlságosan kishitűek ahhoz, hogy változtatni merjenek a kilátástalan életükön. A kinézete miatt rendszeresen megverik iskola után, az apja is folyamatosan megalázza, és még az anyja sem törődik vele. Azonban Notthingham bulinegyedében egy teljesen új és szabad világ nyílik meg előtte. Megismerkedik Lady Die-vel és a Bukott Dívák társaságával, ám amikor minden a helyére kerülne, egy váratlan találkozás mindent megváltoztat.

https://europakiado.hu/konyv/irodalom-67/eletrajz/paris…

Kapcsolódó könyvek: Paris Lees: Milyen érzés lánynak lenni

Paris Lees: Milyen érzés lánynak lenni

Kapcsolódó alkotók: Paris Lees

Európa_Könyvkiadó KU>!

EURÓPA KÖNYVMARATON 50% kedvezmény több száz megjelölt könyvünkre!*

2023. május 11. – május 24.

* Az ajánlat a megjelölt könyvekre, a készlet erejéig érvényes, A kedvezmény mértéke az eredeti árhoz képest 50%, az elmúlt 30 nap legalacsonyabb árához képest (lásd: Korábbi ár) eltérhet.

Európa_Könyvkiadó KU>!

Az újraálmodók költői regénye egy New Orleans-i család női tagjainak a rabszolgaságtól a szabadságig vezető útját mutatja be három idősíkon. 1924-ben az idős asszonyt, Josephine-t láthatjuk, aki egy virágzó gazdaság büszke tulajdonosává vált, és éppen fia esküvőjére, majd unokája születésére készül. Szomszédjába költözik a társaságra vágyó Charlotte férjével, a fiatal fehér nő váratlan felbukkanása és közeledése azonban nem várt konfliktusokhoz vezet. Mindeközben Josephine visszaemlékezéseiben feltárul gyermekkora, a tizenkilencedik század közepi déli ültetvényes birtokok világa. A rabszolgaként dolgozó anyja és apja a titokzatos Újraálmodók vallási közösségét segítségül hívva készül a menekülésre és a felszabadulásra. 2017-ben pedig megismerhetjük az egyedülálló Avát, aki fiával betegeskedő, magányos nagymamájához, Marthához költözik, hogy gondozza őt. De a fehér földbirtokosok leszármazottjaként felnőtt asszony demenciája felgyorsul és leépülése közben egyre inkább felszínre kerülnek unokájával szembeni előítéletei. Mindeközben Ava megismerkedik dúlaként dolgozó anyja fiatal terhes lányokból álló körével is. Előbb-utóbb döntenie kell, hogy merre lép tovább az életében, követi-e ősei szavát a nőknek reményt és támogatást nyújtó közösségbe.

Az újraálmodók Toni Morrison és Alice Walker könyveit idéző világa érzékenyen mutatja be, milyen a napjainkban is jelenlévő elnyomás és a faji előítéletek közegében élni. Az álomszerűen egybefonódó három nő elegáns és történelmileg inspirált története a fekete nők és gyermekeik, valamint az anyaság és a kitartó újrakezdés regénye.

Margaret Wilkerson Sexton New Orleansban született és nőtt fel, kreatív írást tanult a Dartmouth College-ban és joghallgató volt a Berkeley egyetemen. Jelenleg Oaklandben él családájával. Első kötete A Kind of Freedom címmel jelent meg és rögtön felkerült a Nemzeti Könyvdíj hosszú listájára, majd elnyerte az Amerikai Könyvtárszövetség afroamerikai választmányának első regényért járó díját. Az újraálmodók megjelenése óta számos elismerésben részesült, többek közt a kizárólag női szerzőknek járó Janet Heidinger Kafka-díjat és NAACP Image-díjat nyert.

https://europakiado.hu/konyv/irodalom-67/szepirodalom/m…

Kapcsolódó könyvek: Margaret Wilkerson Sexton: Az újraálmodók

Margaret Wilkerson Sexton: Az újraálmodók
Európa_Könyvkiadó KU>!

A nomádok földje Oscar-díjas rendezője viszi képernyőre Maggie O’Farrell Hamnetjét

A 2021-es Oscar-gálán nagy sikert arató Chloé Zhao rendezi majd a díjnyertes írónő, Maggie O’Farrell Hamnet című regényéből készülő új filmet. Hosszú ideig nem lehetett tudni, mi lesz Zhao következő projektje a hatalmas népszerűségnek örvendő és számos nemzetközi elismerést bezsebelő A nomádok földje után. A Maggie O’Farrell illusztris regényéből készülő adaptáció a hírek szerint az Amblin Partners, a Hera Pictures, a Neal Street Productions és a Book of Shadows együttműködésével fog megvalósulni. A forgatókönyvet a tervek szerint Zhao és O’Farrell közösen készítik majd a filmhez.

A Hamnet különleges történet; megidéz egy fiút, akinek létezését ma már elfeledték, ugyanakkor a világirodalom mind a mai napig egyik legünnepeltebb darabja őrzi nevét. Megidéz egy feleséget, aki központi szerepet tölt be a világ leghíresebb írója, William Shakespeare életében.

Az 1580-es évek Angliájában egymásba szeret egy ifjú latintanár és egy rendkívüli, különc lány, Agnes, aki jobban érti a növények és bájitalok világát, mint az embereket, és akihez rendszeresen fordulnak gyógynövényei miatt. Agnes ekkor még nem gondolhatta, hogy férje ilyen sikeres utat jár majd be a londoni színpadoktól meg sem állva a világirodalom nagyjaiig. Három gyermekük születik, azonban tragikus módon a tizenegy éves Hamnet váratlanul meghal egy hirtelen láz következtében. A regény e veszteség okozta fájdalmakat, és ennek érzelmi, családi és művészeti következményeit járja körül. Hogyan küzd meg a mérhetetlen gyásszal, saját gyermekének elvesztésével Agnes mint édesanya, és az apa hogyan írja meg négy évvel később a Hamletet. Egy csodálatos, erős nő sorsa és egy házasság ragyogó portréja bontakozik ki az olvasók előtt.

Chloé Zhao A nomádok földje című filmjével elnyerte a legjobb rendezőnek járó Oscar-díjat 2021-ben; ezzel ő a második női rendező, aki a díj történetében átvehette ebben a kategóriában az elismerést. A film emellett megnyerte a legjobb képnek és legjobb főszereplőnek járó Oscar-díjat is, valamint a legjobb drámának járó Golden Globe-díjat és az Arany Oroszlán díjat. A film alapjául szolgáló, Jessica Bruder azonos címmel megjelent nagyhírű regénye szintén olvasható magyarul az Európa Könyvkiadó gondozásában.

Egy lenyűgöző tényfeltáró történetet mesél el az amerikai gazdaság legsötétebb mélységeiről, és egy olyan bizonytalan jövőt vetít elénk, amely akár ránk is várhat. Megmutatja, milyen rugalmassággal, kreativitással, a reményt sosem feladva képesek élni a 21. század nomádjai, miközben minden helyhez kötöttségükről le kellett mondaniuk a túlélésért. Az írónő több mint 24 000 km-t tett meg, bejárta egész Amerikát, a mexikói határtól Kanadáig, hogy dokumentálhassa és megélhesse azoknak a vándormunkás amerikaiaknak az életét, akik otthonukat feladva útra keltek a túlélés és egy jobb élet reményében.

https://europakiado.hu/konyv/irodalom-67/szepirodalom/m…

Kapcsolódó könyvek: Jessica Bruder: A nomádok földje · Maggie O'Farrell: Hamnet

Jessica Bruder: A nomádok földje
Maggie O'Farrell: Hamnet
Európa_Könyvkiadó KU>!

EURÓPA KÖNYVMARATON

50% kedvezmény több száz megjelölt könyvünkre!*

2023. május 11. – május 24.

* Az ajánlat a megjelölt könyvekre, a készlet erejéig érvényes, A kedvezmény mértéke az eredeti árhoz képest 50%, az elmúlt 30 nap legalacsonyabb árához képest (lásd: Korábbi ár) eltérhet.

www.europakiado.hu

Kapcsolódó könyvek: Stephen King: Az írásról · Francis Fukuyama: Bizalom · Miriam Toews: Nők beszélgetnek · James Longo: Hitler és a Habsburgok · Dan Porat: Keserű számvetés · John Baker – Nick Place: Sztálin borospincéje · Katja Lange-Müller: Vad bárányok · Jens Andersen: LEGO egy életen át · Joyce Carol Oates: Szöszi

Stephen King: Az írásról
Francis Fukuyama: Bizalom
Miriam Toews: Nők beszélgetnek
James Longo: Hitler és a Habsburgok
Dan Porat: Keserű számvetés
John Baker – Nick Place: Sztálin borospincéje
Katja Lange-Müller: Vad bárányok
Jens Andersen: LEGO egy életen át
Joyce Carol Oates: Szöszi
Európa_Könyvkiadó KU>!

19.00 Nagyszínpad

Háy János: Szerelmes, istenes, okosos. Háy-kódex

A szerzővel Valuska László beszélget

Közreműködik: Mészáros Blanka

Végre egy olyan kötet, amiben rendes versek vannak. Végre! Végre olyan versek, amiket meg lehet érteni. Végre! Végre olyan könyv, amiben benne van a mindenség, én és te. Végre! Végre olyan versek, mint régen, amiket mégsem írhattak volna meg régen. Végre olyan végre, ami tényleg végre.
Az Európa Kiadóval közös program.

Májusban új helyszínen, a Kristály Színtérben, a Margitszigeten várunk könyvbemutatókkal, újdonságokkal, beszélgetésekkel, sosem látott zenei-irodalmi produkciókkal, dedikálással igazi margós fesztivál hangulatban!
#olvasnikell #margotavasz2023

Helyszín:
Idén a Szabadtér új helyszínére, a Kristály Színtérbe költözünk, ahol négy színpadon, kint és bent is készülünk programokkal. A felfrissülésről a Nyulam Presszó és a Borkas Fröccsbusz gondoskodik.
https://www.kristalyszinter.hu/

Érkezhetsz biciklivel, a Margit-hídtól néhány perc sétával, vagy tömegközlekedéssel az Árpád-hídtól (Hajós Alfréd uszoda megálló)!

Könyvvásárlás
A fesztivál ideje alatt a Bookline Teraszon meg is veheted a Margón bemutatott köteteket, és más kedvenceket, újdonságokat. Minden margós könyvbemutató után lesz alkalom dedikáltatásra, ezek pontos részleteiről az esemény előtt online, illetve a helyszínen tájékozódhatsz majd.

Jegyinformációk:
A tavaszi Margó minden programja ingyenesen látogatható, ülőhelyeket érkezési sorrendben tudunk biztosítani.

További információ:
margofeszt.hu
facebook.com/margofeszt
instagram.com/margofeszt

A Margón fellépő szerzőkről itt olvashatsz majd részletesen: https://konyvesmagazin.hu/

https://www.facebook.com/events/964289068045053/…

Kapcsolódó könyvek: Háy János: Szerelmes, istenes, okosos

Háy János: Szerelmes, istenes, okosos
Európa_Könyvkiadó KU>!

19.30 Kristály Színpad

Behrouz Boochani: Nincs barátunk, csak a hegyek – Írások a börtönből

A szerzővel Ott Anna beszélget.

Behrouz Boochani iráni kurd költő és újságíró menedékkérőként közelítette meg az ausztrál partokat 2013-ban, amikor egy újonnan meghozott bevándorlási törvény következtében négy évre az ausztrál kormány Manus-szigeten – mint később kiderült, illegálisan – működtetett befogadóállomásán ragadt, és a szigetet az állomás felszámolása után sem hagyhatta el évekig.

Boochani egy mobiltelefonba pötyögve, sms-ek és WhatsApp-üzenetek formájában juttatta ki onnan a fárszi nyelvű részleteket barátainak, ismerőseinek és angol fordítójának.
A Nincs barátunk, csak a hegyek nem egyszerű börtönnapló: tanúságtétel, a túlélés eszköze, lírai beszámoló, az ellenállás megnyilvánulása. Rendkívüli erejű írás, mely kíméletlenül szembesíti az olvasót a világ hontalanjai, a fogságban sínylődő menekültek keserű sorsával.

Az Európa Kiadóval közös program.

Májusban új helyszínen, a Kristály Színtérben, a Margitszigeten várunk könyvbemutatókkal, újdonságokkal, beszélgetésekkel, sosem látott zenei-irodalmi produkciókkal, dedikálással igazi margós fesztivál hangulatban!
#olvasnikell #margotavasz2023

Helyszín:
Idén a Szabadtér új helyszínére, a Kristály Színtérbe költözünk, ahol négy színpadon, kint és bent is készülünk programokkal. A felfrissülésről a Nyulam Presszó és a Borkas Fröccsbusz gondoskodik.
https://www.kristalyszinter.hu/

Érkezhetsz biciklivel, a Margit-hídtól néhány perc sétával, vagy tömegközlekedéssel az Árpád-hídtól (Hajós Alfréd uszoda megálló)!

Könyvvásárlás
A fesztivál ideje alatt a Bookline Teraszon meg is veheted a Margón bemutatott köteteket, és más kedvenceket, újdonságokat. Minden margós könyvbemutató után lesz alkalom dedikáltatásra, ezek pontos részleteiről az esemény előtt online, illetve a helyszínen tájékozódhatsz majd.

Jegyinformációk:
A tavaszi Margó minden programja ingyenesen látogatható, ülőhelyeket érkezési sorrendben tudunk biztosítani.

További információ:
margofeszt.hu
facebook.com/margofeszt
instagram.com/margofeszt

A Margón fellépő szerzőkről itt olvashatsz majd részletesen: https://konyvesmagazin.hu/

https://www.facebook.com/events/594482145967451/…

Kapcsolódó könyvek: Behrouz Boochani: Nincs barátunk, csak a hegyek

Behrouz Boochani: Nincs barátunk, csak a hegyek
Európa_Könyvkiadó KU>!

Végre megérkezett a Másodvirágzás szerzőjének újabb könyve!
Valérie Perrin: A vasárnap koldusai

A 21 éves Justine két dolgot szeret az életben: a zenét és a hatvan év feletti embereket. Nagyszüleivel és testvérként szeretett unokatestvérével él együtt, akivel egyszerre jutottak árvaságra, amikor 17 évvel ezelőtt a szüleik autóbalesetet szenvedtek. A fiatal lány egy idősek otthonában dolgozik segédápolónőként, és imádja hallgatni a lakók történeteit.
Különösen mélyen kötődik a 93 éves Hélene-hez, a 19-es szoba lakójához, aki egész nap az ablak mellett ül, saját meggyőződése szerint a tengerparton, és várja a férjét és a kislányát, hogy kijöjjenek a vízből. Justine egy kék füzetbe kezdi írni Hélene és Lucien különleges szerelmének a történetét, és miközben ez a szerelem magával ragadó regénnyé válik, Justine-nek meg kell küzdenie saját családja több mint másfél évtizeden át elhallgatott szörnyű titkával is.

Lehet-e újratanulni egy szerelmet? Lehet-e mentség a szenvedély a legsúlyosabb árulásra? Megtaníthat-e mások szerelmi története arra, hogy hogyan kell szeretni?

A kivételes elbeszélői képességgel rendelkező Valérie Perrin első regényében finoman fonja össze a két fő történetszálat, így az önmagukban is poétikus történetek egymást erősítve teszik sokáig emlékezetessé a könyvet.

Keresd az Európa Könyvkiadó oldalán:
https://europakiado.hu/konyv/regeny/szepirodalmi/valeri…

Kapcsolódó könyvek: Valérie Perrin: Másodvirágzás · Valérie Perrin: A vasárnap koldusai

Valérie Perrin: Másodvirágzás
Valérie Perrin: A vasárnap koldusai

Kapcsolódó alkotók: Valérie Perrin

Európa_Könyvkiadó KU>!

Júniusban érkezik a legfrissebb Stephen King-adaptáció, A Mumus!

A Mumus Stephen King Éjszakai műszak című novelláskötetében kapott helyet. A félelem – hiába is tagadnánk – mindannyiunk életében jelen van. Emlékezzünk csak vissza gyerekkori mumusainkra, nyomasztó álmainkra, felnőttkori szorongásainkra.

King ezeket az érzéseket ragadja meg ebben az utánozhatatlan novelláskötetben. A Mumust eddig érdekes módon csak két rövidfilmben dolgozták fel, azonban hamarosan szélesvászonra is kerül e rendkívül izgalmas, borzongató történet.

A film középpontjában egy család áll, ahol a két gyerek, Saywer és Harper nem igazán tudnak napirendre téri édesanyjuk halála felett. Pszichiáterként dolgozó apjuk is egyre inkább eltávolodik tőlük; ha pedig mindez nem lenne elég, a kisebbik lány mindenhová mumusokat képzel. Természetesen a felnőttek nem veszik komolyan, egészen addig, amíg az édesapával az egyik betege nem közli: ha elhanyagolja gyermekeit, akkor előbb-utóbb eljön értük a mumus.

A Mumus, eredeti címén The Boogeyman várhatóan 2023. június 1-én jelenik meg a Forum Hungary jóvoltából – a film egyike azon King-adaptációknak, amelyeket idén nagyvásznon láthatunk. Az író másik, klasszikus regényéből, a Borzalmak városából is hamarosan érkezik a film, valamint a 2019-es Kedvencek temetője is kap majd egy előzménytörténetet.

https://moobius.hu/hir/juniusban-erkezik-a-legfrissebb-…

Kapcsolódó könyvek: Stephen King: Éjszakai műszak

Stephen King: Éjszakai műszak

Kapcsolódó alkotók: Stephen King