Emmonita P 18
Kedvenc könyvek 15

J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura
Michael Ende: A Végtelen Történet
Gregory Maguire: A boszorkány
Jókai Mór: Az arany ember
Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk
Cecelia Ahern: Ahol a szivárvány véget ér
J. K. Rowling: Harry Potter és a Félvér Herceg
Diane Setterfield: A tizenharmadik történet
Andrew Clements: Frindli, avagy a nagy ötlet
Robert Cormier: Csokoládéháború
Sylvia Waugh: A Mennym család
Szabó Magda: Mondják meg Zsófikának

Kedvenc sorozatok: Harry Potter

Kedvenc szereplők: Alice Cullen, Aragorn, Boka János, Dobby, Finnick Odair, Fuhur, Galadriel, Gandalf, George Knightley, Ginny Weasley, Haymitch Abernathy, Hercule Poirot, Jaime Lannister, Kavada Sógo, Mr. Fitzwilliam Darcy, Rosie Dunne, Tyrion Lannister

Kedvenc alkotók: Cecelia Ahern, Fredrik Backman, J. K. Rowling, J. R. R. Tolkien, Tóth Krisztina, Varró Dániel

Kedvenc kiadók: Athenaeum


Aktuális olvasmányok

Jevgenyij Vodolazkin: Brisbane
>!
2021. augusztus 5., 14:03
>!
Helikon, Budapest, 2019
536 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634793366 · Fordította: Pálfalvi Lajos

Utolsó karc

Emmonita P>!
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!

SIKERÜLT, köszönöm szépen! :)

Egy facebook csoportból ismeretlen-ismerős anyuka keresi az alábbi könyvet, vagy valami nyomot hozzá. :) Köszönöm, ha segítesz! Az eredeti posztot másolom ide.

"Sziasztok kedves NŐk!
Eddig csak csendes megfigyelő voltam, ám most segítséget szeretnék kérni tőletek, mindent tudó NŐtársaim. Volt nekem aprókoromban egy imádott papám, akit kenyérre lehetett kenni és volt egy mesekönyv. Amit én napjában kb 300szor szerettem végighallgatni, mikor náluk voltam. A papa végül már visszafelé is olvasta kínjában, én meg gurultam a nevetéstől. Viszont ez a mesekönyv az évek során szanaszét hullott és a kukában végezte. És én nagyon szeretném megtalálni, de szinte semmit nem tudok róla. Csak arra emlékszem, hogy nagyon szépen illusztrált mesekönyv volt (vagy inkább A4es füzet) és egy szőke kislány szerepelt benne, aki a cipőjét fűzte be, de a fűző egyik vége elfeslett és megragasztották.. Ennél többre nem emlékszem:( Van egy olyan gyanúm, hogy eredetileg talán szovjet vagy német mese lehetett. Úgy emlékszem a rajzok hasonlítottak a Panni a kertben illusztrációjához, de maga a mese nem verses volt. Tudtok nekem segíteni, hogy merre indulhatnék ilyen kevés infóval? Esetleg ha valakinek megvan a Panni, megnézné, ki illusztrálta? Vagy halott ötlet és le kéne mennem alfába és előkotorni elmém mély bugyrából? Minden ötletet szívesen fogadok. Bocs, ha hosszú lett, köszönöm, ha elolvastad:)"

Kapcsolódó könyvek: G. Donáth Blanka: Kati öltözködik

G. Donáth Blanka: Kati öltözködik
7 hozzászólás