elge76 0
Kedvenc könyvek 117

Dan Abnett: Első és Egyetlen
Dan Abnett: Szellemgyártó
Dan Abnett: Nekropolisz
Dan Abnett: A becsület őre
Dan Abnett: A Tanith ágyúi
Dan Abnett: Puszta acél
Dan Abnett: Sabbat mártír
Dan Abnett: Az áruló
Dan Abnett: Végső parancs
Dan Abnett: Rendíthetetlenek
Dan Abnett: Mindhalálig
Dan Abnett: Megváltás

Kedvenc kiadói sorozatok: Híres festők

Kedvenc alkotók: Al Robertson, Ben Templesmith, Brent Weeks, Brian McClellan, Brian Staveley, China Miéville, Chris Bachalo, Chris Beckett, Chuck Wendig, Dan Abnett, Dan Wells, David Gemmell, Emily St. John Mandel, Frank Herbert, Greg Capullo, Greg Keyes, Humberto Ramos, J. Goldenlane, J. R. R. Tolkien, James Swallow, Joe Abercrombie, John Romita Jr., Jon Sprunk, Kurt Vonnegut, Mark Lawrence, Matteo Scalera, Michael J. Sullivan, Moskát Anita, N. K. Jemisin, Neil Gaiman, Nick Cutter, Peter F. Hamilton, Peter V. Brett, Philip K. Dick, Pierce Brown, Richard A. Knaak, Richard Morgan, Robert Jackson Bennett, Scott Hawkins, Simon Bisley, Steven Erikson, T. S. Thomas, Todd McFarlane, Tom Clancy, William Gibson

Kedvenc kiadók: Agave Könyvek, Cartaphilus, Dark Horse, DC Comics, Eaglemoss Hungary, Főnix Könyvműhely, Fumax, GABO, GooBo, Hachette Hungary, Image Comics, Képkocka, Lektűr, Marvel, Pesti Könyv, Szukits, Tuan, Valiant Entertainment


Aktuális olvasmányok

China Miéville: Armada I-II.
Peter F. Hamilton: A földre hullt sárkány I-II.
Alejandro Jodorowsky: Metabárók kasztja 1.
Csepregi Tamás: Szintetikus álom
>!
2017. október 6., 19:15
>!
2017. február 25., 15:36

Utolsó karc

elge76>!
OFF-topic

Gondolkodtam ezen a dolgon, és úgy érzem néhány dolgot muszáj tisztáznunk.
Akit érdekel, itt találja:
https://moly.hu/karcok/1484325

Szóval @cyrussmith, az hogy így minden ok nélkül belém szálltál, annak csak Te tudhatod az okát, biztos megvan rá a válaszod. A probléma viszont az, hogy nem gondolsz bele a dolgok hátterébe, hogy vajon miért is történhetett ez meg. Sokminden lehet az ok amiért így alakult ez a helyzet. Nyilván ezt most veheted mentegetőzésnek is részemről, Te dolgod, de hidd el, hogy néha engem is megijeszt az, hogy milyen alapvető dolgok esnek ki a fejemből.

Persze az is lehet az ok, hogy egyfajta blogként használom a Molyt, és annyi mindent karcolok ide, hogy a felére sem emlékszem. Ez is lehet egy magyarázat, de kár tovább ragozni.
Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy ilyen módon beleszállni valakibe, úgy hogy nem lehet fogalmad az illető személyéről, nem vall jómodorra. Persze nem szeretnélek kioktatni vagy cseszegetni ezért, biztosan erre is megvolt a motivációd.
Konkrétan még elnézést is kérek azért, amiket válaszként írtam neked, sokszor nem gondolok bele hogy milyen következményei lesznek a megszólalásaimnak. Örök hibáim egyike.

Viszont sikeresen ráébresztettél, hogy túl nagy az arcom és jobb lenne ha visszavennék belőle, ezért tulajdonképpen köszönettel tartozom neked. Úgyhogy innentől csak read-only módban leszek jelen az oldalon. Még egyszer, hálás köszönet amiért felnyitottad a szemem!

A karc írója kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét.