Édesvíz_Kiadó  KU Édesvíz


Kiadói sorozatok

A Titok tanítóinak könyvtára · Régi korok üzenete · Harvard Business Review pszichológiasorozat · Titkos tanok · New age – Új kor · Régi korok üzenete · Harmadik évezred · Üzenetek a szellemvilágból · Természetfeletti megnyilvánulások · Út a sikerhez · Összes sorozat »

Könyvek 1135

Monika Carless: Az anyaseb gyógyítása
Humble the Poet: A tökéletlenség ereje
Neale Donald Walsch: Isten beszél hozzád
Sonia Choquette: Használd az intuíciódat
Carrie E. Levine: Teljes női egészség
Joy Woodward: Numerológia
Jennifer Shannon: Szorongás nélküli elme
Damon Zahariades: Hogyan hozz jobb döntéseket
Lindsey Dortch Brock: Szakítás után – napló
Rhonda Byrne: A Titkos manifesztációs kártyák

Karcok 42

Édesvíz_Kiadó KU>!

Gondolataink felelősek életünk alakulásáért!
https://edesviz.hu/konyvek/onfejlesztes/joe-dispenza-fe…
Eltűnődtél már azon, vajon miért futtatod le fejben ugyanazokat a negatív gondolatmeneteket újra és újra? Vagy azon, hogy miért hagyod még mindig a környezetednek, hogy játszadozzon veled, hatást gyakoroljon rád, uralkodjon feletted? Mi kényszerít a passzív szemlélődő állapotába? Lehetséges, hogy van valami a háttérben, ami erősebb nálad és visszatart a változástól.
Dr. Joe Dispenza – az Engedd el önmagad című világsikerű könyv szerzője – évtizedek óta tanulmányozza az emberi elme működését.
A széles körben elismert kutatónak a kvantumfizika, idegtudomány és genetika eredményeit felhasználva sikerült bebizonyítania: gondolataink felelősek életünk alakulásáért.
Új könyve az emberi agy rejtélyes világában vezeti körbe az olvasót, ott, ahol sorsunk eldőlni látszik. Az író kézzelfogható bizonyítékokat tár elénk; gondolataink kémiai reakciókat váltanak ki agyunkban, melyek viselkedési, érzelmi mintázatokban rögzülnek, és végül a tudatalattiban futó automatizmusokká alakulnak.

1 hozzászólás
Édesvíz_Kiadó KU>!

A tudat átalakulása teljes sebességgel halad előre.
https://bit.ly/a_lelek_lakhelye
A lélek lakhelye megmutatja, hogyan alakul át mindennapi életünk, hogyan nyer célt és értelmet, ha az élet iránti tiszteletet, szeretetet és az együttérzést választjuk. Rávilágít arra, hogy felelősségteljes döntéseink révén miként tudunk közösen, egyéni és kollektív evolúciónk következő és meghatározó lépcsőfokaként az emberi szellem birodalma felé haladni.

Gary Zukav kivételes könyve egy új emberi faj megjelenését hirdeti, amely az emberi tudat korábban sosem látott átalakulásának köszönhetően új képességekre és lehetőségekre tehet szert.
Rendeld meg a www.edesviz.hu-n -30% kedvezménnyel!

Édesvíz_Kiadó KU>!

EXTRA KÖNYVAJÁNDÉK!
EZOTÉRIA | ÖNFEJLESZTÉS | ÉLETMÓD könyvek 30–70%-os kedvezménnyel!
https://edesviz.hu

MEGLEPETÉS!
10 000 Ft feletti rendelésed ingyenesen házhoz szállítjuk, és bónuszként ajándékba választhatsz egy könyvet az alábbiak közül:
Rugalmasság
RAB
Adj hálát és gazdagodj!
Határtalan Gondolatok Határidőnapló 2020

Válogass kedvedre, és bővítsd az Édesvíz könyvtáradat töredék áron!

Édesvíz_Kiadó KU>!

MEGJELENT AZ ÚJ KIADÁS!
https://edesviz.hu/konyvek/onfejlesztes/marie-forleo-az…
Ha érdekel, hogyan lehetsz hiteles, kifejező és ellenállhatatlan, a megfelelő könyvet tartod a kezedben.
Az elbűvölő NŐ című könyv azzal a céllal született, hogy életed teljes átváltoztatására buzdítson. Ne aggódj, a radikális átalakuláshoz szükséges extra lendületet is megkapod a latinos temperamentumáról híres Marie Forleotól, aki most megragadja a kezed, és megtanít arra, hogyan közelítheted meg új módon a belső és külső ellenállhatatlanság kérdését. Első és legfontosabb lépésként, itt és most el kell engedned mindazt, amit eddig a kapcsolatokról gondoltál, és meg kell tanulnod egy tökéletesen ellentétes látásmód szerint nézni a világot.

Édesvíz_Kiadó KU>!

MEGJELENT! – » https://edesviz.hu/konyvek/ezoteria/mark-nepo-az-ebrede…

Az ébredés könyve a lélek útját segítő kalauz. Az év minden egyes napjára jut egy elmélkedés, napi meditáció a lélekről, a barátságról, a szeretet misztériumáról. Mindegyik felismerés szüntelenül arra emlékeztet, hogy bármilyen nehézség kerüljön is az utunkba, szeressük az életet. Ez az útitársnak és lelki társnak is beillő kötet a szerző életéből, valamint másoknak a saját emberségükkel folytatott küzdelméből vett gyönyörű és őszinte dalok csokra, amelyet a nagy bölcseleti tradíciókból vett igazságok tarkítanak. Minden fejezet végén egy-egy gyakorlat segít felébreszteni az elménket és érzékeinket.

„Íme egy egész évre elegendő napi inspiráció, ami tökéletes ajándék önmagad és barátaid részére.” – Oprah Winfrey

Édesvíz_Kiadó KU>!

VÁLASSZ EGY KÖNYVET AJÁNDÉKBA!

Eljött az újratervezés ideje.
Nálunk minden segítséget megtalálsz ehhez: most bármelyik Édesvíz könyv 35-70% kedvezménnyel lehet a Tiéd! 7000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes házhozszállítással érkezik hozzád a csomagod!

Extra bónusz: 10.000 Ft feletti rendelésed mellé ajándékba választhatsz egy könyvet az alábbiak közül:

Határtalan gondolatok naptár 2020
Stresszoldó színező
Angyalterápia színező

Kattints és válassz! https://edesviz.hu

1 hozzászólás
Édesvíz_Kiadó KU>!

Kitárta kapuit az Édesvíz Kiadó online karácsonyi vására!
Kerülj beljebb, engedd át magad a készülődés hangulatának!
Az ünnepi időszakra limitált kiadású meglepetés ajándékokkal is készültünk Neked!
https://edesviz.hu

Édesvíz_Kiadó KU>!

MEGÉRKEZETT MARIE FORLEO ÚJ KÖNYVE – » https://edesviz.hu/konyvek/onfejlesztes/marie-forleo-mi…

Az anyukám, aki makacs, mint egy bulldog és úgy káromkodik, mint egy kocsis, mindig azt mondta: „Az életben semmi sem bonyolult. Mindenre képes vagy, amire elszánod magad, ha feltűröd az ingujjaid, belevágsz és megcsinálod.”

Fontos, hogy tudd, nem veled van a probléma, ha gondot okoz, hogy megvalósítsd az álmaid. Nem is arról van szó, hogy ne dolgoznál elég keményen, hogy ne lennél elég intelligens vagy arra érdemes. Akkor mi hiányzik? – kérdezel vissza. Valószínűleg még nem birtoklod azt a kulcsfontosságú meggyőződést, ami mindent megváltoztat majd az életedben. Az életfilozófiát, amit anyukám egyszerűen csak úgy fogalmazott meg:
„Minden megoldható.” – » https://edesviz.hu/konyvek/onfejlesztes/marie-forleo-mi…

Kapcsolódó könyvek: Marie Forleo: Az elbűvölő nő · Marie Forleo: Minden megoldható!

Marie Forleo: Az elbűvölő nő
Marie Forleo: Minden megoldható!

Kapcsolódó alkotók: Marie Forleo

Édesvíz_Kiadó KU>!

KÁRTYACSOMAGOK ÉS NAPLÓK AKCIÓJA!
Csapj le a legnagyobb kedvencekre – 25-30% kedvezménnyel!

-Határtalan Gondolatok Határidőnapló
-Hálanapló
-Boldogság Napló
-Osho Zen tarot kártya
-Nostradamus tarot… és még sok más vár rád, hogy felfedezed!

A karc írója kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét.

Édesvíz_Kiadó KU>!

Élet adta bölcsesség – » https://edesviz.hu/konyvek/onfejlesztes/oprah-winfrey-e…
című könyvében Oprah betekintést nyújt azokba a mély beszélgetésekbe, melyeket hihetetlen népszerűségnek örvendő háromszoros Emmy-díjas tévés show-ja, a Super Soul Sunday forgatásai alatt meghívott vendégeivel, korunk legkedveltebb gondolkodóival folytatott.

A kötetben szereplő párbeszédek és csokorba gyűjtött gondolatok többek között olyan nagy hatású spirituális tanítóktól származnak, mint Deepak Chopra, John Grey, Wayne Dyer, Eckhart Tolle, Brené Brown, Pema Chödrön és sokan mások. Oprah beszélgetőpartnereiként az emberi lét leginkább izgalmas kérdésein merengve osztják meg tanításaik esszenciáját velünk, olvasókkal.

20% -os kiadói kedvezménnyel rendelheted meg ITT – » https://edesviz.hu/konyvek/onfejlesztes/oprah-winfrey-e…

Kapcsolódó alkotók: Oprah Winfrey

3 hozzászólás