Dorry99 9Kedvenc könyvek 45

John Green: Alaska nyomában
Leiner Laura: Bábel
Markus Zusak: A könyvtolvaj
Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia
J. Lynn: Wait for You – Várok rád
James Dashner: Tűzpróba
Lauren Oliver: Káosz
Tavi Kata: Ballépések
Jamie McGuire: Veszedelmes sorscsapás
Colleen Hoover: Hopeless – Reménytelen
Sarah Dessen: Figyelj rám!
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a véletlen

Kedvenc sorozatok: A Végzet Ereklyéi, Angyali vadász, Hollófiúk, Hopeless, Ne érints, Pokoli szerkezetek, Várok rád, Vastündérek

Kedvenc szereplők: Aaron Warner Anderson, Alec Lightwood, Allie Hayes, Avery Morgansten, Cameron Hamilton, Clary Fray, Dean Heyward-Di Laurentis, Garrett Graham, Jace Wayland, Jackson 'Jax' James, Jase Winstead, John Logan, John Wayne Cleaver, Josh Bennett, Magnus Bane, Matthew Watkins (Matt), Neményi Arnold, Ollie, Robin Goodfellow (Puck), Simon Lewis, Theodore Finch, Violet Markey

Kedvenc alkotók: Cassandra Clare, J. L. Armentrout, John Green, Leiner Laura, Nalini Singh

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse
J. K. Rowling: Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Szalai Elek: 2000 feladat a „B” típusú angol nyelvvizsgákra
>!
2019. február 18., 18:31
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Dorry99
Írjunk naplót kihívás!

#24
2019. február 11. Hétfő

Ma reggel visszavittem a jelentkezési lapot és így már véglegesnek számított ez az egész jelentkezés. Volt egy csomó fénymásolni valóm és tök fura, de még sosem fénymásoltattam a suliban. Ebéd szünetben rohangáltam az igazgatónőhöz, majd végre megnyugodtam, mert már nem volt semmi tennivaló ez ügyben. Felemelő érzés. A nap fele elég lassan telt, majd délután alig vártam, hogy elkezdjem kitölteni az e-felvételit. Azt az információt kaptam ezzel kapcsolatban, hogy tök bonyolult az egész, pedig szerintem a legegyszerűbb dolog. Igaz, hogy van egy csomó töltögetnivaló és időben el kell kezdeni, hogy befejezzem idő előtt, de nem volt vészes. Az elején nem akart beengedni, emiatt tiszta ideg voltam, de végül sikerült. Még nem véglegesítettem teljesen, ezt holnapra akartam hagyni. Otthon családi körben megbeszéltük, hogy hova lenne célszerű beadni a jelentkezést. Végül első helyre a BGE került, másodikra pedig a Debreceni Egyetem, illetve a biztonság kedvéért megjelöltem egy felsőoktatási szakképzést is, hogyha semmi sem jönne össze. Én valamiért jobban ragaszkodtam Debrecenhez, talán azért, mert félek a fővárostól vidékiként, de mégis Debrecent tettem a második helyre. És még korántsem biztos, hogy felvesznek első helyre. Tulajdonképpen egy csomó osztálytársam a BGE-t jelölte meg. Pedig már reménykedtem benne, hogy megszabadulok tőlük. :D Egyébként annyira fura, hogy egyesek ilyen nagyon lazán veszik ezt az egészet. Még csak most kezdtek el gondolkodni arról, hogy mi legyen, miközben egy hét van a határidőig. Nem tudom, lehet csak én vagyok ilyen, de hogy lehet az utolsó pillanatra hagyni ilyen dolgokat? Én is egy csomó mindent halogatok, de azért a fontos dolgokban mindig elöl járok. Na, mindegy. A felvivel délutántól estig szórakoztam annyi adat volt és utána már nem volt semmihez kedvem. Szerintem anyukám jobban izgul, amiatt, hogy mi lesz szeptemberben, mint én. Mondtuk neki, hogy ő nyugodjon meg, ez az én problémám, de nem hiszem, hogy hatottunk rá. Én jelenleg tök nyugodt vagyok, lesz még időm izgulni.

#25
2019. február 12. Kedd

Reggelente csodálkozok, hogy egyesek mennyire megengedhetik maguknak a késéseket. Régen felhúztam magam ilyeneken, de már nem is érdekel. Már nem is vagyunk középiskolások, mégis a sok késés, hiányzás áll a középpontban. Nekem meg bűntudatom van, ha csak kések egy keveset. Bár már fejlődöm ezen a téren, mert mostanában elkéredzkedünk utolsó óráról, hogy elérjük a vonatot. Mintha olyan sok mindenről lemaradnánk. :D Ez a kedd reggel is csodás volt, mert olyan szinten idegesítenek már megint az osztálytársaim. Vannak olyan emberek, akiket bármilyen erőteljesen próbálok, egyszerűen képtelen vagyok megkedvelni. Idegesítenek úgy, ahogy vannak. A teljes személyiségük és annyira álszentek, hogy az hihetetlen. Süt róluk, hogy ők is mennyire utálnak másokat, köztük engem is. Hát ez van. Ma megint előre tudtunk hozni egy órát, így elértem a kettes vonatot. Hazaérve olyan rossz hangulat kerülgetett és nem tudtam vele mit kezdeni. Ideges voltam a holnapi gyakorlat miatt is, pedig semmi különös nem történt. Utána délután véglegesítettem a felvételit.

#26
2019. február 13. Szerda

Mostanában nem gyakran fordul elő velem olyasmi, hogy túl korán kelek fel, de ma megtörtént. Csak nyolcra mentem gyakorlatra és 6.20-kor felkeltem. De már megszoktam, hogy cirka 40 percem van elkészülni indulásig, így fura volt, hogy van erre több, mint egy órám. De tovább meg már nem tudtam aludni. De kipihentem magam. El tudnám ezt viselni minden nap és akkor nem lennék kész zombi a nap végére. És hiába nem csinálok semmi megeröltetőt egész nap, ha hat előtt kell felkelnem az akkor is kikészít. Mindenki más fenn volt már. Ilyenkor csak az a baj, hogy mindenki egyszerre szeretné elfoglalni a fürdőszobát. Indulás előtti várakozásomban még volt időm olvasni is egy kicsit. Még mindig a Nagyképű öltönyöst olvasom és nem csúszik olyan könnyen. Gyakorlaton nem történt semmi izgalmas, sőt még annál is kevesebb. Láttam ismerős arcokat és korán elengedtek. Utána megint rám jött a depressziós hangulat és le is feküdtem olvasni. Érdekes módon most egyáltalán nem jött rám az álmosság, pedig szívesen kialudtam volna magam. Utána elkezdtem kiírni magamból a dolgokat, ami hozzám képest eléggé nyersre sikeredett, de legalább megkönnyebbültem egy kicsit.