Doro 0
Kedvenc könyvek 75

Szepes Mária: A Vörös Oroszlán
Eckhart Tolle: A most hatalma
Weöres Sándor: A teljesség felé
Weöres Sándor: Psyché
Wass Albert: A funtineli boszorkány
Móricz Zsigmond: Erdély I-III.
Móra Ferenc: Aranykoporsó
Gárdonyi Géza: Egri csillagok
Szabó Magda: Abigél
Örkény István: Macskajáték
Örkény István: Tóték
Varró Dániel: Szívdesszert

Kedvenc alkotók: Agatha Christie, Erich Kästner, G. K. Chesterton, Gerald Durrell, Görgey Etelka, Isaac Asimov, J. R. R. Tolkien, Jamie Oliver, Jane Austen, Janikovszky Éva, Jean Effel, Jean Webster, Lackfi János, Maurice Druon, Michael Ende, Móricz Zsigmond, Örkény István, P. G. Wodehouse, Popper Péter, Ranschburg Jenő, Rejtő Jenő (P. Howard), Réz András, Roald Dahl, Robert Merle, Szepes Mária, Szerb Antal, Umberto Eco, Vámos Miklós, Varró Dániel, Vekerdy Tamás, Walter Trier, Weöres Sándor


Aktuális olvasmányok

George R. R. Martin: Trónok harca
>!
2021. december 28., 07:03

Utolsó karc

Doro>!

Karácsonyra, jó időben rendeltem az ENBooktól. Ti ne tegyetek ilyet, kapitális hiba lenne.
Mive külföldről hozzák be a termékeket, a szállítás határideje eleve hosszabb, de ez természetes. Evvel kalkuláltam is a rendelés leadásakor. Benyeltem azt is, hogy a normál 7 munkanapos szállítási határidő helyett 10 nap lesz kb. Karácsony miatt ez is normális.
Ami viszont abszolút nem normális, hogy ami emailt menet közben küldenek, az semmi más, mint hitegetés ("az Ön által megrendelt áru a szállító raktárából úton van hozzánk", "a csomagot előreláthatólag a mai vagy a holnapi napon küldjük").
Ugyanis az történt, hogy miután a szállítást „mai vagy holnapi” napra ígérték, a jelzett két nap eseménytelenül eltelt és másnap felhívtam őket, hogy akkor hogy is vagyunk, akkor a diszpécser azt jelezte, hogy még nem látja, hogy az általam megrendelt összes könyv szállítás alatt lenne. Kértem és kaptam ígéretet arra, hogy telefonon még aznap tájékoztatnak a pontos státuszról. Aham. Hát úgy hívtak vissza, hogy sehogy.
Megint másnap – csak úgy ketyegnek a történetben a másnapok, mert az ember karácsony előtt tele van másnapokkal, nyilván… – a férjem írt egy elég erős levelet és felnyomta őket a fogyasztóvédelemnél. Akkor voltak hajlandók elismerni, hogy a megrendelt könyvek egyike – amire egy hétéves kisgyerek vár – NEM VOLT RAKTÁRON eleve sem.
A legszebb az, hogy a pénzem 3 munkanapon belül utalják elvileg vissza. 3 munkanapon belül. Ha mázlink van, akkor karácsony előtt egy nappal, 23-án meg is érkezik. Bár hogy mennyire lehet ezeknek hinni, az erősen kérdéses. Isteni nem?
Ti ne kövessétek el azt a hibát, hogy ezektől az igazmondást igen lazán értelmező bagázstól rendeltek.

1 hozzászólás