Dorina_S 225


Összes kitüntetés 74


Kedvenc könyvek 94

Suzanne Collins: Az éhezők viadala
Suzanne Collins: Futótűz
Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón
R. Kelényi Angelika: A grófnő árnyékában
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a magyar udvarhölgy
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a kolostor rabja
George R. R. Martin: Trónok harca
Borsa Brown: Az Arab
Borsa Brown: Az Arab lánya
Diana Gabaldon: Outlander – Az idegen
Pusztai Andrea: A sárkányölő
Borsa Brown: A maffia ágyában

Kedvenc sorozatok: A boltkóros, A mediátor, A neveletlen hercegnő naplója, A Párválasztó, A Tudorok, A tűz és jég dala, A Végzet Ereklyéi, Anjouk, Az Arab, Az éhezők viadala trilógia, Az ötödik hullám, Bűbájos Mary, Egy igazi amerikai lány, Királyi házak, O’Dwyer-örökség trilógia, Outlander, Rózsák háborúja, Szafije, a Szultán háremhölgye, Szulejmán és a magyar udvarhölgy, Úrasszonyok, Üvegtrón

Kedvenc szereplők: Aelin Ashryver Galathynius, Albus Dumbledore, Allison (Porcelányka), America Singer, Ana Moreno, Anne Neville, Árpád nagyfejedelem, Augustus Waters, Báthory Anna, Bátor Attila, Bodnár Anna, Cassie Sullivan, Cedric Diggory, Celaena Sardothien, Chaol Westfall, Cinna, Clayton "Clay" Danvers, Daval, Dorian Havilliard, Draco Malfoy, Effie Trinket, Elena Michaels, Erdős András, Erdős Tamás, Evan Walker, Evangeline "Evie" Greene, Fabricius Flóra, Feketecsőrű Manon, Finn, Fred Weasley, Gamal, George Weasley, Harry Potter, Havas Jon, Haymitch Abernathy, Hazel Grace Lancaster, Hyeonseo Lee, Illésházy Anna, Jackson Deveaux, Jamie Fraser, Jason Preston, Kagan, Katniss Everdeen, Lorenzo Mariani, Louisa Clark, Massimo Borelli, Maxim, Maxon Schreave, Mia Thermopolis, Neville Longbottom, Nicholas "Nick" Sorrentino, Peeta Mellark, Robb Stark, Ron Weasley, Rowan Whitethorn, Ryan Walsh, Sansa Stark, Sirius Black, Vuk, William Traynor

Kedvenc alkotók: Ann Chamberlin, Bányai D. Ilona, Benina, Benkő László, Bíró Szabolcs, Borsa Brown, Diana Gabaldon, Diana Soto, George R. R. Martin, Jane Austen, Jojo Moyes, Kiera Cass, Kresley Cole, Madeleine Wickham, Meg Cabot, Philippa Gregory, Pusztai Andrea, R. Kelényi Angelika, Rick Yancey, Sarah J. Maas, Sophie Kinsella, Suzanne Collins, Szvetlana Alekszijevics, Ugron Zsolna, Urbánszki László

Kedvenc kiadók: Figyelem


Aktuális olvasmányok

Anne L. Green: Elvarratlan szálak
Diana Gabaldon: Outlander 3. – Az utazó 1-2.
Borsa Brown: A maffia ágyában
Philippa Gregory: A fehér hercegnő
>!
2017. október 15., 21:26
>!
2017. szeptember 8., 00:35
>!
2017. április 26., 23:15

Utolsó karc

>!
Dorina_S
AjándékoZóna

Kedves @Filippino!

A tegnapi napon átvettem a csodálatos csomagodat, amelyet a „Múlt és jövő ajándékozás” 5. fordulójára küldtél. A szavam is elállat a doboz mérete láttam, és kinyitva is tátva maradt a szám.
Titkon bíztam benne, hogy Urbánszki László könyvét fogom kapni ezen az ajándékozáson, és szerencsére „meghallottad a gondolataimat”. Nagyon szeretem az író történeteit, és a stílusát is, valamint mivel történelmi regény nem is kérdés, hogy külön helyet foglal el a képzeletbeli olvasási ranglétrámon. :)
Ugyanakkor nem mehetek el szó nélkül a csomag többi része mellett is, főleg a sós nassolnivalók mellett. Imádom a sós nyalánkságokat, ezért sajnos a sajtos perecnek már csak a fele érte meg a mai fotózást. Nagyon finom, köszönöm szépen. A ropi pedig a kedvencem, és nagyobb, mint a szokásos, szóval nem fog sokáig egymagában álldogálni. :) A nyalókáról pedig egyből a gyerekkorom jutott eszembe, akkor ettem rengetegszer ilyen kakasos édességet. :)
A mécsesek színei gyönyörűek, szinte feldobják az ember hangulatát ha rájuk néz. A nyaklánc nagyon szép, és éppen az jutott eszembe, hogy ilyenem még nincs is, és hogy mennyire illik a könyvhöz, a történethez.
A szappantartó pedig csodaszép, annyira igényes és egyedi, hogy nagyon, de nagyon örülök neki. A körömlakk is éppen jókor jött, mert valami ilyesmi színnel akartam kilakkozni a körmeimet. :)
Egyszóval köszönöm ezt a csodálatos csomagot, a kedves soraidat, amelyek végtelenül jól estek. Remélem egyszer tudom majd viszonozni.
@szindilunak pedig köszönöm a szervezést. :)

https://kephost.com/image/BYhb

3 hozzászólás