Dora  P 36Kedvenc könyvek 40

Boris Vian: Tajtékos napok
Tóth Krisztina: Vonalkód
Lugosi Lugo László: Fényképíró
Paul Guimard: Az élet dolgai
Tóth Krisztina: Hazaviszlek, jó?
Csíkszentmihályi Mihály: Flow – Az áramlat
Cserna-Szabó András: Mérgezett hajtűk
Boris Vian: Venyigeszú és a plankton
Kurt Vonnegut: Kékszakáll
Kurt Vonnegut: Bajnokok reggelije
Kurt Vonnegut: A hazátlan ember
Alberto Moravia: Az unalom

Kedvenc sorozatok: Az élet iskolája

Kedvenc alkotók: Boris Vian, Carl Gustav Jung, Cserna-Szabó András, Dragomán György, Egressy Zoltán, Erlend Loe, Háy János, John Steinbeck, John Updike, Jonathan Safran Foer, Kurt Vonnegut, Márai Sándor, Milan Kundera, Paul Guimard, Podmaniczky Szilárd, Susan Sontag, Szeifert Natália, Tóth Krisztina

Hirdetés
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Dora P
Moly-szülinap

A moly.hu indulása után két hónappal regisztráltam. Olyan láthatatlanul elkísért ebben az elmúlt tíz évben, mégis ez volt az első molyos esemény, amin részt vettem. Nagyon bennem él az egész délután, ahogy régi, sokszor látott user nevek egyszer csak arcot kapnak a gondolataimban. Nagyon jó érzés a kezemben tartani azt a könyvjelzőt amire szavaztam, arra gondolni, hogy milyen barátságosan kezdett el velem beszélgetni @Eszter01, hogy @Morpheus egy nappal korábban egy üzenetben arra biztatott, hogy menjek majd oda hozzájuk. Sokat nevettünk a csapattal a kvíz alatt, a győzelem pedig igazi meglepetés volt. Büszke vagyok arra, hogy ehhez a közösséghez tartozhatok.
Köszönöm a szervezőknek a lehetőséget, és mindenkinek ajánlom, hogy menjen el molyos programokra, én nagyon jól éreztem magam!

3 hozzászólás