dobocska 0Kedvenc könyvek 29

Leiner Laura: Bábel
Kalapos Éva: Egy új élet
Leiner Laura: Késtél
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 6. – Ketten
Tavi Kata: Nyitótánc
J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve
J. K. Rowling: Harry Potter és a Titkok Kamrája
J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly
H. Vidra Gabriella: A fekete kő titka
Kalapos Éva: Rázós utakon
H. Vidra Gabriella: A Labirintus titka
Janikovszky Éva: Szalmaláng

Kedvenc sorozatok: A Párválasztó, Ambrózy báró esetei, Az éhezők viadala trilógia, Pokoli szerkezetek, Sulijegyzetek, Útvesztő, Üvegtrón

Kedvenc szereplők: Abdul Farouk, Albus Dumbledore, America Singer, Antai-Kelemen Ádám (Cortez), Báró Ambrózy Richárd, Bencze Virág (Emó), Budai Rebeka (Bexi), Celeste Newsome, Clary Fray, Fred Weasley, George Weasley, Hangay Emília (Mili), Harry Potter, Herczeg Napsugár (Napsi), Hermione Granger, Isabelle Lightwood, Jace Wayland, Katniss Everdeen, Kiss Szabolcs (Szasza), Kocsis Márton (Hipó), Kornél, Körte, Latter Zsófia, Marlee Tames, Maxon Schreave, Nagy Márk, Nagy Zsolt, Németh Kolos, Peeta Mellark, Ron Weasley, Szatmáry Kinga, Újvári Hanna

Kedvenc alkotók: Böszörményi Gyula, Cassandra Clare, J. K. Rowling, Kiera Cass

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Angie Thomas: The Hate U Give – A gyűlölet, amit adtál
Hirdetés

Utolsó karc

>!
dobocska
Dühöngő

Soha senkinek nem kívánom, hogy olyan osztályfőnöke legyen mint nekem, aki 3 hónap alatt legalább tízszer kiakasztott.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy ilyen feledékeny és meglehetősen már bocsánat de buta nő hogyan lehet évtizedek óta tanár. Vagy egyáltalán miért lett az. Mert hogy se a kamaszokhoz nem ért, se számolni nem tud az egyszer biztos. (Matek tanár)
Osztályfőnöki kötelességeit szintén képtelen teljesíteni. Heti egyszer van órája az egész osztállyal és én értem, hogy az is kell de nem arról kéne beszélgetni, hogy ki mit tud adni a közösségnek hanem elmondani mondjuk azt hogy holnap színház meg ilyenek. Talán nem kéne minden hivatalos információt az angol tanártól meg az a-soktól megtudnunk.
Az meg hogy tőlünk elvárt az óráról órára tanulás,(az anyagból amit el se magyaráz normálisan) de ő meg csoda ha tudja, hogy órája van, az csak hab a tortán.
Ja igen, meg még ott van az is hogy most a héten lesz matek témazáró, mikor az egyik legfontosabb hetünk van, mivel jövőhéten angolvizsga. Nyelvre fókuszáló gimnázium nyelvi előkészítős évfolyam és tanulhatjuk a halmazokat.
Bocsánat, de ez most úgy kikívánkozott.

11 hozzászólás