Dixy05 P 36Kedvenc könyvek 266

Julianne Donaldson: Edenbrooke
Julianne Donaldson: Edenbrooke örököse
Julianne Donaldson: Blackmoore
Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya
Sarah MacLean: A hódítás tíz szabálya
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához
Gena Showalter: Éjsötét vágyak
Gena Showalter: Éjsötét csók
Gena Showalter: Éjsötét bosszú
Gena Showalter: Éjsötét hangok
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély
Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Kedvenc sorozatok: A csábítás kilenc szabálya, A Di Sione család, A halál szépséges szolgálólányai, A havishami ördögfiókák, A herceg emberei, A levegő népe, A Malory család, A neveletlen hercegnő naplója, A Párválasztó, A Royal család, A sötétség örökösei, A Végzet Ereklyéi, Ambrózy báró esetei, Árnyalat, Árnyvadász univerzum, Az alvilág urai, Az éhezők viadala trilógia, Az éjszaka hercege, Bannion család, Botrány és szenvedély, Bűbájos Mary, Calhoun krónikák, de Warenne-dinasztia, Divergent, Edenbrooke, Édenkert, Egy igazi amerikai lány, Egy nap talán, Elveszett lordok, Evernight, Fekete Tőr Testvériség, Felföldi esküvők, Felföldi rózsák, Fiúk kizárva!, Gergő-regények, Gyilkosok társaságában, Halhatatlanok, Halstead Hall bajkeverői, Hannah és a felföldi, Harry Potter, Hathawayek, Időtlen szerelem, In the Company of Killers, Kótyagos Boszorkák, Locke család, Maiden Lane, Miután, Napernyő Protektorátus, Narnia Krónikái, Off-Campus, Pokoli szerkezetek, Ragyogó Udvar, Ravenel család, Riva nővérek, Robert Langdon, Rokesby család, Sherlock Holmes történetei, Sikoltók, Sötét Vadászok / Sötét Vágyak Vadásza, Szárnysegéd Bt., Szerelmi csatározások, Szívzűrök, Túlélők klubja, Twilight Saga, Uralkodj magadon, Viking-trilógia, Wallflowers

Kedvenc kiadói sorozatok: Arany pöttyös könyvek, Arany Széphistória, Bianca, Júlia, Oxford Bookworms Library, Rázós könyvek, Romana, Rubin pöttyös könyvek, Szívhang, Tiffany, Tiffany: Szeress és nevess, Vörös pöttyös könyvek, Vörös Rózsa történetek, Zafír pöttyös könyvek

Kedvenc szereplők: Alexia Tarabotti, Báró Ambrózy Richárd, Elizabeth Bennet, Gabriel St. John (Ralston márki), Gaby Sava, Ginny Weasley, Göthe Salmander, Hangay Emília (Mili), Harry Potter, Jane Eyre, John Matthew, Kaia, Katniss Everdeen, Lady Calpurnia Hartwell (Callie), Lex Luthor, Lord Conall Maccon, Marianne Daventry, Mia Thermopolis, Mr. Fitzwilliam Darcy, Mr. Rochester, Peeta Mellark, Perselus Piton, Philip Wyndham, Strider, Tina Goldstein, Xhex

Kedvenc alkotók: Abby Green, Alessandra Torre, Alyson Noël, Anna Randol, Arthur Conan Doyle, Böszörményi Gyula, Brenda Joyce, C. S. Lewis, Carole Mortimer, Cassandra Clare, Cathy Williams, Charlotte Brontë, Christina Dodd, Colleen Hoover, Dan Brown, Danielle Steel, Debbie Macomber, Diana Palmer, Donna MacMeans, E. L. James, Elizabeth Hoyt, Elle Kennedy, Emma Chase, Gail Carriger, Gayle Callen, Gena Showalter, J. A. Redmerski, J. K. Rowling, J. R. Ward, Jane Austen, Jeaniene Frost, Johanna Lindsey, Jojo Moyes, Judith McNaught, Julia James, Julia Quinn, Julianne Donaldson, Julie Garwood, Julie Klassen, Karen Hawkins, Kerstin Gier, Kiera Cass, Lara Adrian, Lauren Blakely, Lisa Kleypas, Lorraine Heath, Lucy Gordon, Lynne Graham, Madeline Hunter, Margaret Way, Mary Balogh, Mary Jo Putney, Meg Cabot, Michelle Smart, Monica McCarty, Neil Gaiman, Neil Patrick Harris, Nicole Jordan, Nora Roberts, Patricia Wilson, Penelope Ward, Penny Jordan, R. Kelényi Angelika, Rachel Van Dyken, Rachel Vincent, Richelle Mead, Roberta Leigh, Robin LaFevers, Robyn Donald, Sabrina Jeffries, Sabrina York, Sandra Marton, Sara Craven, Sarah J. Maas, Sarah MacLean, Sherrilyn Kenyon, Stephenie Meyer, Susan Wiggs, Suzanne Collins, Szenezsán Réka, Thomas Brezina, Veronica Roth, Vi Keeland

Kedvenc kiadók: Agave Könyvek, Alexandra, Álomgyár, Animus, Athenaeum, Cartaphilus, Ciceró, Egmont-Hungary, GABO, General Press, Gold Book, Harlequin Magyarország, HarperCollins Magyarország, I.P.C., Könyvmolyképző, Lazi, Libri, Maecenas, Maxim, Menő Könyvek, Móra, Művelt Nép, Twister Media, Ulpius-ház, Victoria, Vinton, XXI. Század

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Rachel Vincent: Lélekmentők

Rachel Vincent: Lélekmentők Második sikoly

>!
2020. május 29., 16:57
>!
Jaffa, Budapest, 2013
264 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155235443 · Fordította: Farkas Veronika
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Dixy05 P
Book Tag minden mennyiségben

Ismerjük meg egymást Book Tag
Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok rám @Regike9 és @Queen001 :)

1. Mióta vagy te is moly?
Van egy fotó három éves koromból, a Velencei-tónál nyaraltunk a szüleimmel. Anyukámmal ülünk egymás mellett, a lábunk ugyanúgy nőiesen keresztbe téve, az én kezemben az Első ABC-s könyvem, anya kezében valószínűleg egy romantikus regény. Szóval már elég korán rákaptam az olvasás ízére, és ez eddigi életemet végigkísérte. Igazi szenvedéllyé pedig a 20-as éveim elejétől vált ez a dolog.
Az oldalra hivatalosan 2017-ben regisztráltam, a születésnapomat követő napon, de ekkor még csak keresgélésre használtam. Igazi tősgyökeres moly 2018 nyarától lettem. Ekkor már felvezettem az olvasott és kedvenc könyveket, és belemerültem a moly.hu világába :)

2. Hogyan találtál rá a moly.hu- ra?
Sosem tudtam, hogy az adott könyvnek, amit olvasok van-e több része is, vagy mikor jön a folytatás. És a neten keresgélve véletlenül akadtam rá az oldalra.

3. Hány könyvet jelöltél meg kedvencnek?
264 db, eddig, de ez egy folyamatosan bővülő lista. Persze, ha kicsit szigorúbb lennék, nem biztos, hogy ilyen magas lenne a szám.

4. Hány embert figyelsz és miért?(le is írhatsz pár embert akiket figyelsz)
Ez a szám jelenleg 149. Azonban leszögezném, hogy ebben nagyon sok könyvkiadó is szerepel, nemcsak magánszemélyek. Elsősorban azokat figyelem vissza, akik engem is elkezdenek figyelni. Számomra ez egy alapvető tiszteletadás, ha már valaki kitüntet a figyelmével, úgy gondolom illik viszonozni. Néha pedig olyanokat is bekövetek, akiknek szimpatikus a karcuk, vagy hasonló az érdeklődési körük könyvek tekintetében, mint nekem.

5. Melyik a kedvenc könyved amit a legjobban szeretsz?
Utálom az ilyen kérdéseket. Egy darabra lecsökkenteni, szinte lehetetlen, hisz annyi csodálatos, letehetetlen, izgalmas könyv van a világon.
Most hirtelen ő jutott eszembe: Julianne Donaldson: Edenbrooke

6. Melyik szereplővel tudnál azonosulni a Harry Potterből? (nem muszáj válaszolni)
Nyugodtan vessenek máglyára én egy hatalmas HP fan vagyok. Az összes könyvet olvastam, sőt van, amelyeket többször is. Sőt a HP világához kötődő további könyveket is az írónőtől. És a filmeket is imádom. Nagyon sok szimpatikus karakter van a HP világban, mégis leginkább Ginny Weasley karaktere áll közel a szívemhez.

7. Miért szereted a molyt?
Végre van egy oldal, ahol vezethetem az olvasmányaimat. Jó érzés visszatekinteni, mit olvastam pár évvel korábban, vagy csak az elmúlt hónapban. Rengeteg a kedves, barátságos ember. Bár sajnos az ellentéte is előfordul, de ez szerencsére ritkább. Mellesleg rengeteg szuper kihívás is készül, amikkel tovább bővíthetjük az általunk ismert könyvek sorát.

8. Leltél barátokra itt?
Nyilván ez egy más típusú barátság, hiszen nem feltétlenül tudok arcot kötni a felhasználókhoz, de úgy érzem, hogy valóban vannak olyan molyok, akik közel állnak hozzám.

9. Mi a kedvenc színed?
Számomra a kék szín az egyértelmű favorit. Ha szűkítenem kellene, akkor pedig a királykék.

10. Melyik könyvet szereted a legkevésbé?
Valószínűleg velem van a baj, de az Eragon nem jött be. Talán még nem voltam elég érett hozzá, hisz tini koromban veselkedtem neki, vagy a kötet vastagsága rémített meg, de nem sikerült pár oldalnál tovább jutnom benne.

11. Tetszett ez a karc, ha igen miért? Ha nem Miért nem? (nem fogok megharagudni)
Tetszett a karc, örülök, hogy én is részt vehettem a játékban, és megoszthattam a tapasztalataimat másokkal. Köszönöm a lehetőséget :)

Kihívottaim: @Lyanna @Petra_Tatár @KittyKaty
Ha esetleg van kedvetek :)

1 hozzászólás