DeltaVision  KU Delta Vision


Könyvek 785

Erin M. Evans: Az ellenfél
Dave Duncan: Kardok ege
Clark Ashton Smith: Sarki regék
R. A. Salvatore: Hős
Arthur Conan Doyle: A Fehér Sereg
Stanley G. Weinbaum: Kalandok a Naprendszerben
R. A. Salvatore: Maestro
Gaura Ágnes: Túlontúl
Brandon Sanderson: Vész
R. A. Salvatore: Ősmágus

Utolsó karc

>!
DeltaVision KU
Nyerj könyvet!

Nyereményjáték a Kardok ege megjelenése kapcsán

A királyság leghatalmasabb kardforgatóit bűbáj köti nemes védencükhöz, hogy óvják őt – mindhalálig. A gátlástalan Ambrose király elhanyagolt leányaként Malinda korán megtanulja, hogy harcolnia kell azért, ami jog szerint megilleti, az uralkodó halálával azonban elkeseredett polgárháborúba keveredik. A cselszövések és árulások bizonytalan, véres útvesztőjében Malinda egyedül a Királyi Testőrség Pengéiben bízhat – ám őket is végzetes veszély fenyegeti. Az ifjú hercegnőre élete legkomolyabb döntése vár: egy döntés, ami megmentheti Chivialt a zűrzavartól… vagy végső pusztulásba taszíthatja az országot, a Pengéket, és őt magát is.

Dave Duncan trilógiájának záródarabja végre megjelent, és most molyos exkluzív nyereményjátékunk keretében egy szerencsés játékos meg is nyerheti nem csak ezt a könyvet, hanem a teljes trilógiát. A játékban azok vesznek részt, akik hozzászólásban meghívják egy ismerősüket (a molyos nevével megjelölve) ehhez a karchoz, és figyelnek minket a molyon!

Ezen játéktól teljes mértékben függetlenül a facebookon is zajlik egy játékunk, amelynek keretében kisorsolunk egy példányt a frissen megjelent Kardok egéből, így aki növelni szeretné a nyerési esélyeit, bátran játsszon velünk ott is (ehhez csak az ottani hír lájkolása szükséges):
https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/posts/1015547…

A játékban bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni! A játék november 23. csütörtök éjfélig tart! Sorsolás november 24-én, pénteken.

Termékoldal és vásárlási lehetőség:
http://www.deltavision.hu/kardok-ege/
http://www.deltavision.hu/a-tuzfoldek-ura/
http://www.deltavision.hu/az-aranyszin-lanc/

Kapcsolódó könyvek: Dave Duncan: Az aranyszín lánc · Dave Duncan: A Tűzföldek ura · Dave Duncan: Kardok ege

Dave Duncan: Az aranyszín lánc
Dave Duncan: A Tűzföldek ura
Dave Duncan: Kardok ege

Kapcsolódó alkotók: Dave Duncan

205 hozzászólás

Utolsó blogbejegyzés

>!
DeltaVision KU

Gaura-Goldenlane könyvheti nyereményjáték eredményhirdetés!

Könyvheti nyereményjátékunkban Gaura Ágnes: Túlontúl és J. Goldenlane: Papírtigris című kötetét lehetett csomagban megnyerni. A sorsolást ezúttal is véletlenszám generátorral végeztük el. Először a facebook játékosai kerültek sorra, és a nyertes… Durkóné Simándi Rita! Ezután következtek a Moly.hu játékosai, közülük a nyertes: Jeffi! A Moly.hu résztvevői teljesítették a megadott feltételeket, így közöttük külön kisorsoltunk egy-egy könyvet → Tovább! A Gaura-Goldenlane könyvheti nyereményjáték …

5 hozzászólás

Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.