DeltaVision  KU Delta Vision


Kiadói sorozatok

MesterMűvek: Klasszikusok · MesterMűvek · MesterMűvek: Dark · MesterMűvek: Fantasy · A képzelet mesterei · MesterMűvek: Science fiction · MesterMűvek: Történelmi · Osprey - Harcosok · Összes sorozat »

Könyvek 675

Glyn Iliffe: Zeusz fia
Bryan Thomas Schmidt (szerk.): Végtelen világok
Tolnai Panka: Zombifarm
Ronnie W. A.: A róka vére
Gardner Dozois (szerk.): A mágia könyve
C. J. Cutcliffe Hyne: Az elveszett kontinens
R. A. Salvatore: Egy őrült isten gyermeke
Peter F. Hamilton: Fejlődő Üresség
Jim Butcher: Fehér éjjel
Kameron Hurley: A birodalom felemelkedése

Karcok 338

DeltaVision KU>!

Véget ért a Delta Vision Online Könyvhét. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az akciónkban. A kiszállításos rendelések feldolgozása zajlik, hamarosan mindenkinek útnak indítjuk a csomagját.

DeltaVision KU>!
Akciós könyvek

Delta Vision Online Könyvhét – Utolsó nap!

Hamarosan véget ér a nyár nagy könyves akciója, és ebben az évszakban már nem tervezünk másikat. Így aki még nem tette, használja ki akár 50%-os kedvezményeinket. Webáruház: www.deltavision.hu
A feltételekről részletesen erre írtunk: https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/posts/1015894…

DeltaVision KU>!
Akciós könyvek

Delta Vision Online Könyvhét – 2021.06.14–20.
Válassz könyveket a nyaraláshoz!

Elindult a Delta Vision Online Könyvhét. Hétfőtől vasárnapig élnek 2+1, 3+2, 4+3 és 5+5 könyves akcióink.

Az akció hatálya az összes Delta Vision, valamint a Cherubion kiadó könyveire terjed ki. A kedvezmények a korábbi rendezvényeinken alkalmazott mértékűek, azaz 2+1, 3+2, 4+3 és 5+5 a megvásárolt és az ajándék könyvek aránya. Vagyis aki 2 könyvet vásárol, a harmadikat ingyen kapja, 3 kifizetett könyvhöz 2 másik vihető, 4-hez 3 ajándék választható, de 5 megvásárolt könyvhöz már 5 másik jár ajándékba. E fölött a számok együtt növekednek, 6-hoz 6, 7-hez 7 stb. ajándék választható. Hogy elkerüljük azt, miszerint az olcsóbb könyveket adjuk ajándékba, átlagoljuk a választott könyvek értékét, és a kedvezmények a középértékekkel kalkulálódnak.

A kedvezmények más akciókkal nem összevonhatóak, vagyis a 2+1 és társai a könyvek alapárából számolódnak, nem a webáruház által adott kedvezményes árakból.

Fontos, hogy az Online Könyvhét kedvezményeit a weboldal NEM SZÁMOLJA, ott az oldal általános kedvezményes árait találjátok. Az Online Könyvhét kuponrendszer jelleggel működik, a megrendelés leadásakor a megjegyzés mezőbe kell beleírnotok, hogy melyik kategóriát szeretnétek alkalmaztatni a megrendelésre. Fontos: az akció feltétele a megjegyzésben szereplő kuponkód (2+1, 3+2, 4+3, 5+5 vagy Online Könyvhét) használata! Ahogy említettük, annak nincs jelentősége, hogy vegyes árú könyveket választotok, mivel a teljes megrendelésre átlagolva számoljuk a kedvezményt (nem a drágább vagy olcsóbb könyv lesz az ajándék, hanem a könyvek átlagára számít).

A fenti megoldás csak a rendelés leadására vonatkozik, a könyvekről kiállított számla természetesen már tartalmazni fogja az összes terméket a kedvezményekkel kalkulált áraikkal. Az online akció természetesen most is érinti a vidéki vásárlóinkat, így ők ezúttal is teljeskörűen élvezhetik a máskor helyszíni kedvezményeket.

Jó vásárlást!

http://www.deltavision.hu/konyvek/…

12 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Delta Vision Online Könyvhét: Zeusz fia

A görög mitológia nagy kedvencünk, Héraklész (vagy ha úgy jobban tetszik, Herkules) történetei pedig remek alapot jelentenek a nevét viselő trilógia számára. A Zeusz fiában Héraklész, a történelem egyik legnagyobb hőse, akit lelki és testi ereje révén mindenki jól ismer, szörnyűséget követ el. Egykor pompás élete romokban hever. Utolsó mentsvárként felkeresi az orákulumot, aki új küldetést jelöl ki számára: vezeklés gyanánt esküdt ellensége rabszolgájává kell válnia.

Tizenkét lehetetlennek mondott feladat vár rá, amiken keresztül visszanyerheti jó hírét, azonban ehhez szörnyekkel és más mitikus bestiákkal kell megküzdenie, a végsőkig, sőt talán azon túl is feszegetve a határait. Az istenek bábjává, pontosabban Zeusz büszkeségének és Héra féltékenységének áldozatává válik…
Vajon meg tud küzdeni a kihívásokkal? Túlélheti a feloldozáshoz vezető utat?

A méltán népszerű író, Glyn Iliffe lenyűgöző trilógiájában az olvasók felejthetetlen kalandra indulhatnak a szörnyek, mítoszok és istenek világában, miközben egészen új szemszögből ismerhetik meg Héraklész feladatainak többször is feldolgozott regéjét.

Kapcsolódó könyvek: Glyn Iliffe: Zeusz fia

Glyn Iliffe: Zeusz fia

Kapcsolódó alkotók: Glyn Iliffe

2 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Delta Vision Online Könyvhét: Végtelen világok

Silverberg, Card, Herbert, Anderson, Dietz, Bujold, Moon, Bara, Okorafor, Niven, Brackett, Reynolds, Crispin, és még hosszan sorolhatnánk!

Szeretjük a sci-fit, és szeretjük az antológiákat is. Főleg, ha neves szerzők ismert világaikat egészítik ki egy-egy történettel. Ki ne olvasna szívesen egy Dűne, vagy épp egy Jelenések tere novellát? Az űropera és a militáris science fiction modern mesterei 24 (ebből 14 vadonatúj) történettel jelentkeznek a legismertebb világaikból – kifejezetten e kötet kedvéért – monstre 888 oldalon.

Kapcsolódó könyvek: Bryan Thomas Schmidt (szerk.): Végtelen világok

Bryan Thomas Schmidt (szerk.): Végtelen világok
3 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Delta Vision Online Könyvhét: Zombifarm

Egy új szerzőnek bizalmat szavazni felelősségteljes döntés mind kiadói részről, mind az olvasóktól. Tolnai Panka esetében mi megtettük, és egyenesen a Delta Vision Exkluzív sorozatban jelentetjük meg Zombifarm című regényét. A többi már rajtatok múlik ;)

Zombik! Mindenhol zombik!

Voltak. Úgy öt évvel ezelőttig. Mostanra azonban csak néhányan maradtak, Gyarmati István, az egykori kukoricatermesztő tartja őket hét lakat alatt a Hortobágyon. Eddig kizárólag a felső tízezer előtt nyitotta ki a luxusfarm kapuját, csakis ők lőhették – meglehetősen exkluzív körülmények között – festékpuskával az élőhalottakat, de most változtatni akar ezen. Egyedülálló szolgáltatásait egy kevésbé módos réteg számára is elérhetővé szeretné tenni, ehhez azonban több élőhalottra és a kormány támogatására van szüksége.

Akadnak viszont, akiknek még ez a néhány zombi is sok. Például a farm felszámolásáért küzdő Országos Zombiellenes Mozgalom, akik régóta próbálják keresztülhúzni Gyarmati számításait, vagy Vincze László, az átlagos budapesti építésvezető, aki szíve szerint tudomást sem venne az élőhalottakról. Útjaik keresztezik egymást, ám ahogy telik az idő, Laci egyre kevésbé biztos benne, hogy a jó oldalon áll.

A szokványos zombis regényektől eltérően a Zombifarm vérfürdő helyett az erkölcsi és morális kérdésekre fekteti a hangsúlyt. Közben ráadásul a humort sem mellőzi. Sőt.

3 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Delta Vision Online Könyvhét: A róka vére

Néhány éve némileg kiléptünk a komfortzónánkból, és létrehoztuk a Zűrös románc-sorozatot, tisztelgésül a nyolcvanas-kilencvenes évek akciókomédia-regényei előtt. A sorozat immár a harmadik köteténél tart, ám ezúttal nem az eddigi két Tüske-történet folytatása érkezik, hanem egy új regény, A róka vére.

Rita Miller a fiatal FBI-ügynök lövöldözésbe keveredett és súlyosan megsebesült.

Miközben nyolchónapos lábadozása során az FBI-nál átmenetileg felfüggesztették, felépülését követően a New York-i Metropolitan rendőrkapitányságon segít be szakértőként a „Valentine”-nak nevezett, emberi szíveket kivágó sorozatgyilkos levadászásában.

Sikertelenül.

Eközben a felettese arra biztatja, hogy próbáljon beépülni a helyi maffiába, amelyre leginkább a Lázálom szexklubban lenne lehetősége. Csakhogy hiába ismerkedik össze a klub sármos vezetőjével, hű társa, a balszerencse nem hagyja el. Valentine újra gyilkol és az új kiszemeltjéről is csúnya dolgok kezdenek kiderülni… Ráadásul, Rita a legutóbbi gyilkosság helyszínén egy furcsa, vésett követ talál az áldozat közelében, és ez a korong teljesen megváltoztatja az életét. Valami nehéz és sötét kezd éledezni benne, és a suttogása őrült tettekre készteti…

…de vajon tud-e tenni ellene?

2 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Delta Vision Online Könyvhét: ̶F̶a̶u̶s̶t̶ erik

Terry Pratchett és a Korongvilág megkerülhetetlen, egyedi és üde színfoltja a fantasyirodalomnak. Az új, magyarul még nem olvasható részek előtt most végre a Széltoló-alsorozat hiányzó láncszeme is a helyére kerül: jön a ̶F̶a̶u̶s̶t̶ erik.

A Korongvilág egyetlen démonológus hekkere, Erik arra készül, hogy szörnyen megnehezítse Ankh- Morpork többi lakosának életét. Ez a leendő Faust borzalmasan rossz… mármint a szakmájában. Nem vágyik másra, mint hogy teljesítsék három apró kívánságát: örökké akar élni, a világegyetem urává válna, és szeretne egy menő, dögös csajt.

De Erik még abban sem jó, hogy keresztülvigye az akaratát. Egy hatalmas démon helyett nem mást idéz meg, mint, nos… Széltolót, a varázslót, akinek hozzá nem értése csak Erikével vetekszik. És mintha ez még nem lenne elég baj, megérkezik az imádnivaló útikellék, a Poggyász is. Új, legjobb barátai társaságában Erik már csak egyetlen dolgot kíván: bárcsak meg se született volna!

Kapcsolódó alkotók: Terry Pratchett

14 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Delta Vision Online Könyvhét: Kalóztánc 2 – Kalózok közt táncoló

Könyvhét, a magyar könyvek ünnepe. Mi más lehetne méltóbb első könyvújdonságunknak, mint Skandar Graun legújabb története: a sokat megélt ork legújabb kalandjai egy eseménydús hajóúton játszódnak. John Caldwell címadó regénye mellett négy remek kisregény (Douglas Rowland, Soren Ward, Tim Morgan és Benjamin Rascal) is olvasható e rég várt kötetben.

Kapcsolódó könyvek: Nemes István (szerk.): Kalóztánc 2. – Kalózok közt táncoló

Nemes István (szerk.): Kalóztánc 2. – Kalózok közt táncoló

Kapcsolódó alkotók: John Caldwell

1 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Akciós könyvek

Delta Vision Online Könyvhét – részletek

Jövő héten jön ötödik virtuális rendezvényünk, a Delta Vision Online Könyvhét. Hétfőtől vasárnapig élnek majd a 2+1, 3+2, 4+3 és 5+5 könyves akcióink, és ehhez 6 új könyvmegjelenés is párosul. Holnaptól kettesével bejelentjük majd az újdonságokat, előbb viszont nézzük a részleteket. Az akció a „szokásos” rendezvényes feltételek szerint zajlik, hiszen bevált recepten ne változtass! ;) – aki már kívülről fújja a feltételeket, az átugorhatja a következő szövegáradatot.

Az akció hatálya az összes Delta Vision, valamint a Cherubion kiadó könyveire terjed ki. A kedvezmények a korábbi rendezvényeinken alkalmazott mértékűek, azaz 2+1, 3+2, 4+3 és 5+5 a megvásárolt és az ajándék könyvek aránya. Vagyis aki 2 könyvet vásárol, a harmadikat ingyen kapja, 3 kifizetett könyvhöz 2 másik vihető, 4-hez 3 ajándék választható, de 5 megvásárolt könyvhöz már 5 másik jár ajándékba. E fölött a számok együtt növekednek, 6-hoz 6, 7-hez 7 stb. ajándék választható. Hogy elkerüljük azt, miszerint az olcsóbb könyveket adjuk ajándékba, átlagoljuk a választott könyvek értékét, és a kedvezmények a középértékekkel kalkulálódnak.

A kedvezmények más akciókkal nem összevonhatóak, vagyis a 2+1 és társai a könyvek alapárából számolódnak, nem a webáruház által adott kedvezményes árakból.

Fontos, hogy az Online Könyvhét kedvezményeit a weboldal NEM SZÁMOLJA, ott az oldal általános kedvezményes árait találjátok. Az Online Könyvhét kuponrendszer jelleggel működik, a megrendelés leadásakor a megjegyzés mezőbe kell beleírnotok, hogy melyik kategóriát szeretnétek alkalmaztatni a megrendelésre. Fontos: az akció feltétele a megjegyzésben szereplő kuponkód (2+1, 3+2, 4+3, 5+5 vagy Online Könyvhét) használata! Ahogy említettük, annak nincs jelentősége, hogy vegyes árú könyveket választotok, mivel a teljes megrendelésre átlagolva számoljuk a kedvezményt (nem a drágább vagy olcsóbb könyv lesz az ajándék, hanem a könyvek átlagára számít).

A fenti megoldás csak a rendelés leadására vonatkozik, a könyvekről kiállított számla természetesen már tartalmazni fogja az összes terméket a kedvezményekkel kalkulált áraikkal. Az online akció természetesen most is érinti a vidéki vásárlóinkat, így ők ezúttal is teljeskörűen élvezhetik a máskor helyszíni kedvezményeket.

Holnap tehát bemutatjuk az első két újdonságot, figyeljétek Facebook oldalunkat!