DeltaVision  KU Delta Vision


Könyvek 828

Malcolm J. Hunt: Szörnyek családja
Robin Hobb: Bolond kötelesség I-II.
Robert E. Vardeman: A háború istene II.
Greg Keyes: Született Királynő
Jim Butcher: Kísértő vész
Matthew Stover – Robert E. Vardeman: A háború istene
Wayne Chapman: Ősi titkok láza, acélnak vihara
Forgács Róbert: Útiforgácsok
Kameron Hurley: A Tükörbirodalom
Greg Keyes: Vérlovag

Utolsó karc

>!
DeltaVision KU
Fantasy

Megjelent a Dresden 3. ‍♂️

Megérkezett a Dresden-akták harmadik része, a Kísértő vész. Az elődeinél hosszabb regényben Harry ezúttal a szellemekkel akaszt bajszot.

Harry Dresden már szembenézett néhány igen rémisztő ellenféllel a pályafutása során. Hatalmas skorpiókkal, szexuálisan túlfűtött vámpírokkal, elmebeteg vérfarkasokkal…hogy csak néhányat említsünk. Ez a munkával jár, ha az ember az egyetlen profi mágus Chicago területén, aki ráadásul még a telefonkönyvben is szerepel.

A mostanihoz hasonlóval azonban Harry még nem találkozott természetfeletti nyomozóként eltöltött évei alatt. A szellemvilág bekattant. A holtak lelkei egész Chicagóban gondot okoznak… és nem csak az ajtócsapkodó, hátunk mögé lopakodó fajták, akik azt kiáltják: búúú! Ezeket a szellemeket megkínozták. Erőszakosak és halálosak. Valaki – vagy épp valami – szándékosan felkavarja őket, hogy földöntúli zűrzavart keltsen.

Vajon mi állhat a háttérben? És miért vezetnek a szálak a legtöbb áldozattól Harryhez? Ha nem fejti meg gyorsan a titkot, hősünk maga is szellemként végezheti…

Terméklap, vásárlási lehetőség:
http://www.deltavision.hu/kisertovesz/

Kapcsolódó könyvek: Jim Butcher: Kísértő vész

Jim Butcher: Kísértő vész

Kapcsolódó alkotók: Jim Butcher


Utolsó blogbejegyzés

>!
DeltaVision KU

Gaura-Goldenlane könyvheti nyereményjáték eredményhirdetés!

Könyvheti nyereményjátékunkban Gaura Ágnes: Túlontúl és J. Goldenlane: Papírtigris című kötetét lehetett csomagban megnyerni. A sorsolást ezúttal is véletlenszám generátorral végeztük el. Először a facebook játékosai kerültek sorra, és a nyertes… Durkóné Simándi Rita! Ezután következtek a Moly.hu játékosai, közülük a nyertes: Jeffi! A Moly.hu résztvevői teljesítették a megadott feltételeket, így közöttük külön kisorsoltunk egy-egy könyvet → Tovább! A Gaura-Goldenlane könyvheti nyereményjáték…

5 hozzászólás

Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.