DeltaVision  KU Delta Vision


Kiadói sorozatok

MesterMűvek: Klasszikusok · MesterMűvek · MesterMűvek: Dark · A képzelet mesterei · MesterMűvek: Fantasy · MesterMűvek: Science fiction · MesterMűvek: Történelmi · Osprey - Harcosok · Összes sorozat »

Könyvek 660

David Gemmell: Az Örökkévaló Sólyom
Jim Butcher: Főbenjáró
Angus Watson: A vas diadala
Kornya Zsolt (szerk.): Sejtelmes történetek
R. A. Salvatore: Időtlen
Jim Butcher: Tetemes gondok
Alastair Reynolds: Acélszellő nyergében
Remy Dalmore: Tüske és a miértek azértje
Steven Erikson: A sötétség kohója I–II.
Brandon Sanderson: Tündöklő szavak I–II.

Karcok 310

DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Előrendelhető David Gemmell új könyve, Az Örökkévaló Sólyom

A Sólyomkirálynő sorozat második kötetében folytatódik Sigarni története. Míg a harcias és kíméletlen aenirek a klánok hegyi erődjén kívüli vidéket pusztítják, Sigarni, a Sólyomkirálynő saját univerzumának egy párhuzamos változatába érkezik egy téridőkapun keresztül. Taliesennek, az utolsó kapuőrnek fogalma sincs róla, hogy miért jött, de tudja, hogy hősökre van szükségük, ezért átengedi Sigarnit a földre, amit hamarosan háború dúl majd fel.

Csak Caswallon – az egykori magányos harcos és tolvaj – ismeri fel a népét fenyegető veszélyt és a bajt annak teljes nagyságában. Míg Taliesen megpróbál rájönni, hogy mi Sigarni célja, Caswallonnak meg kell próbálnia egyesíteni a klánokat, hogy legyőzzék a rájuk leselkedő legnagyobb veszélyt.

Kedvezményes áron előrendelhető webáruházunkból:
http://www.deltavision.hu/orokkevalo-solyom/

Kapcsolódó könyvek: David Gemmell: Az Örökkévaló Sólyom

David Gemmell: Az Örökkévaló Sólyom

Kapcsolódó alkotók: David Gemmell

21 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Előrendelhető a nyolcadik, talán minden eddiginél jobb Dresden-akta

Harry Dresden – az egyetlen mágus a chicagói telefonkönyvben – és a mágusok Fehér Tanácsa sosem voltak puszipajtások. A Tanács mindig is gyanakvással figyelte Harry ténykedését, ráadásul csak egy pimasz, fegyelmezetlen kölyökként tekintettek rá. Azonban a vámpírokkal vívott háború megtizedelte a seregeiket, így most – eléggé ironikus módon – Harrynek is magára kell öltenie a Felügyelők szürke palástját.

Miközben mágusunk igyekszik alkalmazkodni a megváltozott szerepekhez, újabb baj üti fel a piercinges, tetovált fejét egy régi barát lányának képében, aki mostanra felnőtt, és nyakig ül a slamasztikában. A pasija az egyetlen gyanúsított egy természetfelettinek tűnő, vagy már inkább horrorfilmbe illő támadásban. Az ártó lények, amelyek félelemből táplálkoznak, rövidesen elszabadulnak Chicagóban – nem mintha ez újdonság lenne a mágus, a hűséges kutyája és a beszélő koponya, Bob számára…

A Főbenjáró korlátozott ideig kedvezményesen rendelhető elő webáruházunkból az alábbi termékoldalon:
www.deltavision.hu/fobenjaro/

Kapcsolódó könyvek: Jim Butcher: Főbenjáró

Jim Butcher: Főbenjáró

Kapcsolódó alkotók: Jim Butcher

DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Még idén jön a folytatás, talán az eddigi legjobb résszel!

Kapcsolódó alkotók: Jim Butcher

5 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Előrendelhető az első Goldenlane korszak utolsó két, eddig még újra meg nem jelent kötete, A herceg jósnője és A jósnő hercege, természetesen újraszerkesztve, átírva, hangulatos borítókkal felvértezve

A herceg jósnője:
„Mi ne létezhetne egy világban, ahol egyes őrültek íjjal felszerelve vadásznak a mit sem sejtő kultúrantropológusra?”

Nos, tulajdonképpen bármi. Ezt hősnőnk (éppúgy mint a fent említett nyílvesszőket) a saját bőrén tapasztalja, miután véletlenül lemarad a hazafelé tartó hajóról, és egy hosszú esztendőre az otthon mesésnek tartott Szithanban ragad. Ez idő alatt jósnőként szélhámoskodik egy hercegi udvarban, meglopja az isteneket, részt vesz pár merényletben, mint alany és mint tudományos megfigyelő egyaránt, de főként jegyzetel, mint azt egy lelkiismeretes irodalomtörténésztől el is lehet várni.

A jósnő hercege:
Az elszánt kultúrantropológus kalandjai folytatódnak!

Korinorisi Arh'hin irodalomtörténész dimplomájával felvértezve elítélt rabként követ tör, szökött rabszolgaként menekül fél Szithanon keresztül, jósnőként szélhámoskodik, és amikor azt hiszi, rosszabb már nem lehet, akkor ismételten belekeveredik a napi politika intrikáiba is. És persze ettől még rosszabb lesz. De felemelt fejjel tűr, buzgón jegyzetel, és töretlenül bízik, hogy valahogyan csak jó vége lesz!

A könyv közvetlen folytatása A herceg jósnője című könyvnek.

Kedvezményesen előrendelhető webáruházunkból:
http://www.deltavision.hu/a-herceg-josnoje-2020/
http://www.deltavision.hu/a-josno-hercege-2020/

Kapcsolódó alkotók: J. Goldenlane

5 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Előrendelhető: A vas diadala

A harcos királynő és a római hódítók végül összecsapnak az izgalmas, epikus fantasy-trilógia utolsó kötetében.Caesar katonái feltartóztathatatlanul keresztülmasíroztak Gallián; mindenkit megöltek és könyörtelenül lemészároltak, aki az útjukba állt, a falvakat pedig kifosztották. Elérvén a partokat már csak a tenger választja el őket Britanniától, és készek rá, hogy lerohanják a szigetet és annak lakóit. Ám nemcsak egyszerű halandók segítik csapataikat, hanem egy sötét mágiával eltorzított, megállíthatatlan légió is. Lowa királynőnek valahogyan vissza kell vernie a támadást, azonban legkiválóbb hadvezére halott, fiatal druidájának pedig nincs hatalma. A helyzet látszólag teljesen kilátástalan, viszont a harcos királynő mindent meg akar tenni, hogy megmentse a népét a másik két lehetőségtől: halál vagy rabszolgasors.Idővel minden birodalom elbukik, de vajon melyik oldal kerül ki győztesen a csatából?

Idővel minden birodalom elbukik, de vajon melyik oldal kerül ki győztesen a csatából?

Angus Watson trilógiája még idén megkapja a zárókötetet, A vas diadala október végén megjelenik. Kedvezményes áron előrendelhető webáruházunkból:
http://www.deltavision.hu/a-vas-diadala/

Kapcsolódó alkotók: Angus Watson

2 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Nincs karácsony ̶K̶e̶v̶i̶n̶ … Sanderson nélkül!

Kapcsolódó alkotók: Brandon Sanderson

8 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Előrendelhető a MesterMűvek dark alsorozat második kötete, a régóta várt Sejtelmes történetek, a Klasszikus wierd miniszéria első tagja.

A hidegvérű londoni úriember, aki nem hisz a természetfölöttiben, módszeres alapossággal lát neki egy kísértetjárás kivizsgálásának… Két mindenre elszánt tudós verseng a láthatatlanság titkáért, de egyikük módszere sem tökéletes… A római erőd romjai között barangolva különös emlékek ébrednek a nézelődő házaspárban… A kőkorszaki kannibálok dzsungelszigetén egy barbár koponyakultusz őrködik az emberiség történelmének legmagasztosabb misztériuma fölött… Ilyen és ezekhez hasonló elbeszélések várják az olvasót kötetünk lapjain Jack Londontól, Sir Arthur Conan Doyle-tól és az angolszász fantasztikus irodalom más klasszikusaitól. SF-nek éppúgy beillenének, mint fantasynek vagy horrornak, olykor a detektívtörténet és a kalandregény ismertetőjegyeivel színesítve. Valójában azonban nem tartoznak egyik csoportba sem, önálló irodalmi kategóriát alkotnak: weird tales, azaz sejtelmes történetek. Játszódhatnak a ködös múltban vagy a távoli jövőben, vezérelvük lehet a tudomány vagy az okkultizmus, hangvételük humoros vagy kiábrándultan keserű. Bármilyen sokfélék azonban, mindig van egy közös vonásuk: a világ, melyet feltárnak előttünk, a titkok és talányok hona, sokkal nagyobb és összetettebb, hogysem emberi ésszel felfogható lenne. Akár elborzaszt minket ez a felismerés, akár kellemes borzongás fut rajtunk végig tőle, válogatásunk szerzői garantálják, hogy az olvasmányélmény emlékezetes lesz.

Várható megjelenése október 22. Kedvezményes áron előrendelhető a következő termékoldalon:
http://www.deltavision.hu/sejtelmes-tortenetek/

Kapcsolódó alkotók: Arthur Conan Doyle · Elizabeth Gaskell · Jack London · Edward Bulwer-Lytton · Stephen Vincent Benét

7 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Akciós könyvek

Delta Vision Könyvfieszta – ELINDULT

Megkezdődött az első Delta Vision Könyvfieszta, és hasonlóan a két korábbi virtuális eseményhez, ezúttal is a klasszikus rendezvényeknél megszokott akciókkal (2+1, 3+2, 4+3, 5+5 stb.) készültünk. A kedvezményeket ezúttal is egy teljes hétig élvezhetitek.

Az akció hatálya az összes Delta Vision és Cherubion könyvre, szerepjátékkönyvre és képregényre terjed ki. A kedvezmények a korábbi rendezvényeinken alkalmazott mértékűek, azaz 2+1, 3+2, 4+3 és 5+5 a megvásárolt és az ajándék könyvek aránya. Vagyis aki 2 könyvet vásárol, a harmadikat ingyen kapja, 3 kifizetett könyvhöz 2 másik vihető, 4-hez 3 ajándék választható, de 5 megvásárolt könyvhöz már 5 másik jár ajándékba. E fölött a számok együtt növekednek, 6-hoz 6, 7-hez 7 stb. ajándék választható (de 10 felett páratlan számú könyvre is 50% kedvezményt adunk). Hogy elkerüljük azt, miszerint az olcsóbb könyveket adjuk ajándékba, átlagoljuk a választott könyvek értékét, és a kedvezmények a középértékekkel kalkulálódnak.

A kedvezmények más akciókkal nem összevonhatóak, vagyis a 2+1 és társai a könyvek alapárából számolódnak, nem a webáruház biztosította kedvezményes árakból. Ingyenes kiszállítást a máskor is érvényes szabályok szerinti rendelési mennyiségtől, azaz 10 ezer forint felett biztosítunk.

Fontos, hogy a Könyvfieszta kedvezményeit a weboldal NEM SZÁMOLJA, ott a webáruház biztosította online kedvezményes árakat találjátok. A Könyvfieszta kuponrendszer jelleggel működik, a megrendelés leadásakor a megjegyzés mezőbe kell beleírnotok, hogy melyik kategóriát szeretnétek alkalmaztatni a megrendelésre. Fontos: az akció feltétele a megjegyzésben szereplő kuponkód (2+1, 3+2, 4+3, 5+5 vagy Könyvfieszta) használata! Ahogy említettük, annak nincs jelentősége, hogy vegyes árú könyveket választotok, mivel a teljes megrendelésre átlagolva számoljuk a kedvezményt (nem a drágább vagy olcsóbb könyv lesz az ajándék, hanem a könyvek átlagára számít).

A fenti megoldás csak a rendelés leadására vonatkozik, a könyvekről kiállított számla természetesen már tartalmazni fogja az összes terméket a kedvezményekkel kalkulált áraikkal. Ez a megoldás azonban azzal jár, hogy előrefizetés esetén rossz összegek kerülnének levonásra, ezért az akció időtartama alatt kérjük NE használjátok az előrefizetés lehetőségét.

Ahogy már jeleztük, akik korábban előrendelést adtak le valamelyik most megjelenő újdonságra, de az akció keretében választanának még további könyveket, azoknak nem szükséges a korábbi rendelést lemondani és újat leadni, mindössze azt kérjük, hogy az újabb, kiegészítő rendelés leadásakor megjegyzésbe tüntessék fel a korábban már leadott rendelésük számát, vagy legalább írják be nekünk, hogy van már leadott rendelésük.

Az online akció természetesen érinti a vidéki vásárlóinkat is, így ezúttal ők is élvezhetik a máskor helyszíni kedvezményeket. Jó vásárlást, irány a webáruház!
www.deltavision.hu

DeltaVision KU>!
Akciós könyvek

Jövő héten jön az első Delta Vision Könyvfieszta!

Hasonlóan a két korábbi virtuális eseményünkhöz, ezúttal is a klasszikus rendezvényeknél megszokott akciókkal (2+1, 3+2, 4+3, 5+5 stb.) készülünk. A rajttal megvárjuk a hétfőt, és a kedvezményeket ezúttal is egy teljes hétig élvezhetitek. A két korábbi eseményhez hasonlóan ez megint egy IGAZI rendezvény lesz, tehát ismét lesznek új megjelenéseink. Ezeket már bemutattuk a napokban, a megjelenésükre ezúttal nem egyszerre, hanem naponta, szépen egymás után kerül sor. Értelemszerűen az újdonságok is részt vesznek az akcióban.

Holnap a pontos feltételekről még írunk egy részletesebb posztot, azonban – a sok kérdést megelőzendő – már most jeleznénk, hogy nem szeretnénk kiszúrni azokkal, akik már előrendelést adtak le valamelyik újdonságra, de az akció keretében választanának még további könyveket. Nekik nem szükséges lemondani és új rendelést leadni, mindössze azt kérjük, hogy az újabb, kiegészítő rendelés leadásakor megjegyzésbe tüntessék fel a korábban már leadott rendelésük számát, vagy legalább írják be nekünk, hogy van már leadott rendelésük.

Még pár nap… készüljetek!

51 hozzászólás
DeltaVision KU>!
Megjelenésre várva

Harrynek (ismét) meg kell mentenie városát a fekete mágiától… Ez a nap sem különbözik a többitől, kivéve, ha nem éli túl a dolgot.

A Dresden akták 7. része hamarosan előrendelhető.

Kapcsolódó alkotók: Jim Butcher

8 hozzászólás