DeltaVision  KU Delta Vision


Kiadói sorozatok

MesterMűvek: Klasszikusok · MesterMűvek · MesterMűvek: Dark · A képzelet mesterei · MesterMűvek: Fantasy · MesterMűvek: Science fiction · MesterMűvek: Történelmi · Osprey - Harcosok · Összes sorozat »

Könyvek 651

Steven Erikson: A sötétség kohója I–II.
Brandon Sanderson: Tündöklő szavak I–II.
David Gemmell: A Vaskezű lánya
Terry Pratchett – Stephen Baxter: A Hosszú Kozmosz
Angus Watson: Zengő vas
Wayne Chapman: Tűnt napok aranya, élők dicsősége
Gavin G. Smith: Bloodshot
Robin Hobb: A Bolond végzete I-II.
Angus Watson: A vas kora
Scott Lynch: Tolvajok köztársasága

Karcok 298

>!
DeltaVision KU
Akciós könyvek

10 000 kedvelés!

Köszönjük nektek, hogy az elmúlt években bizalmat szavaztatok nekünk, és kitartotok mellettünk még ebben a válsággal sújtott időszakban is. Hálánk jeleként a Facebook mérföldköveknél már megismert, jelentős mértékű kedvezményekkel készültünk nektek. Ma éjféltől 10 napon át 50% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a Delta Vision, Cherubion, Beholder és Ad Astra kiadók könyveit. Szintén féláron juthattok hozzá a Delta Vision kiadású képregényekhez, továbbá a Delta Vision kiadású szerepjátékokhoz. A saját kiadású, Delta Visionös társasjátékokra 25% kedvezményt, a Delta Vision kártyajátékokra 30% kedvezményt biztosítunk.

Ezeken túl egy különleges akcióval is készültünk számotokra: kiválasztottunk 10 könyvet és 10 társasjátékot, amikre minden eddiginél nagyobb kedvezményt adunk: a könyvekre egységesen 60%-ot, a társasjátékokra különböző mértékű, 30-40% közötti kedvezményt. Ezek a speciális kedvezmények a készlet erejéig érvényesek, amennyiben valamelyik elfogy, a helyébe egy másik terméket választunk, hogy mindig 10-10 darab extra áras kedvezményt adhassunk. Így, ha mindent szépen lassan felvásároltok, akár az összes termék ilyen áron vásárolható majd meg :)

Az akció július 7-én éjfélig tart.

A speciális kedvezményeket ezen a linken találjátok:
www.deltavision.hu/extra-kedvezmenyek

9 hozzászólás
>!
DeltaVision KU

Elértük a tízezer Facebook kedvelést! Hogy ezt megköszönjük nektek, holnaptól 10 napon át nagy kedvezménnyel kínáljuk saját gyártású termékeinket, de lesznek további extra akcióink is. Részletek hamarosan!

3 hozzászólás
>!
DeltaVision KU

Véget ért az első Delta Vision Online Könyvhét

Bár a Könyvfesztivál végén már szóba került, hogy hagyománytisztelő kiadóként mennyire szeretjük a klasszikus rendezvényeket, sajnos a vírushelyzet a Könyvhetet is utolérte, így ezt is virtuálisan voltunk kénytelenek megrendezni. Ezúttal is minden kedves olvasónknak szeretnénk megköszönni, hogy ezen is részt vettetek, és ismét ilyen sokan éltetek a felkínált kedvezményekkel. Reméljük, mindenkinek tetszenek a választott könyvei.

A következő időszakban fokozatosan felfedjük a második félévre vonatkozó terveinket, mind a könyvek, mind pedig a társasjátékok tekintetében. Sok izgalmas megjelenés vár még ránk idén, majd meglátjátok.

Még egyszer köszönjük, hogy ennyien szeretitek a könyveinket!

>!
DeltaVision KU
Akciós könyvek

Delta Vision Online Könyvhét 2020.06.08–14.
https://business.facebook.com/DeltaVisionKiado/posts/10…

Könyvek akár féláron! Utolsó nap, csak vasárnap éjfélig!

Új megjelenések:

Angus Watson: Zengő vas
http://www.deltavision.hu/zengo-vas/

Terry Pratchett & Stephen Baxter: A Hosszú Kozmosz
http://www.deltavision.hu/a-hosszu-kozmosz/

David Gemmell: A Vaskezű lánya
http://www.deltavision.hu/vaskezu-lanya/

Brandon Sanderson: Tündöklő szavak – 1. kötet
http://www.deltavision.hu/tundoklo-szavak-1-kotet/

Brandon Sanderson: Tündöklő szavak – 2. kötet
http://www.deltavision.hu/tundoklo-szavak-2-kotet/

Steven Erikson: A sötétség kohója – 1. kötet
http://www.deltavision.hu/a-sotetseg-kohoja-1-kotet/

Steven Erikson: A sötétség kohója – 2. kötet
http://www.deltavision.hu/a-sotetseg-kohoja-2-kotet/

1 hozzászólás
>!
DeltaVision KU
Akciós könyvek

Delta Vision Online Könyvhét
2020.06.08–2020.06.14.

Holnap indul a Delta Vision Online Könyvhét! Figyelem: a rendezvény virtuális, senki se látogasson ki a Vörösmarty térre! A rajttal ismét megvártuk az eredeti Könyvhetet követő hétfőt, a kedvezményeket viszont egy teljes hétig élvezhetitek. Hasonlóan a Könyvfeszitválhoz, az akciókon túl ismét egy IGAZI rendezvénnyel készültünk, jobbnál jobb új megjelenésekkel. Az elmúlt napok során az újdonságokat már bemutattuk nektek, ezek a kiadványok csütörtökön (június 11-én) jelennek meg, de addig is részt vesznek az akcióban.

Az akció hatálya az összes Delta Vision könyvre kiterjed, továbbá a Cherubion kiadó könyveire is. A kedvezmények a korábbi rendezvényeinken alkalmazott mértékűek, azaz 2+1, 3+2, 4+3 és 5+5 a megvásárolt és az ajándék könyvek aránya. Vagyis aki 2 könyvet vásárol, a harmadikat ingyen kapja, 3 kifizetett könyvhöz 2 másik vihető, 4-hez 3 ajándék választható, de 5 megvásárolt könyvhöz már 5 másik jár ajándékba. E fölött a számok együtt növekednek, 6-hoz 6, 7-hez 7 stb. ajándék választható (de 10 felett páratlan számú könyvre is 50% kedvezményt adunk). Hogy elkerüljük azt, miszerint az olcsóbb könyveket adjuk ajándékba, átlagoljuk a választott könyvek értékét, és a kedvezmények a középértékekkel kalkulálódnak.

A kedvezmények más akciókkal nem összevonhatóak, vagyis a 2+1 és társai a könyvek alapárából számolódnak, nem a webáruház biztosította normál kedvezményes árakból. Ingyenes kiszállítást a máskor is érvényes szabályok szerinti rendelési mennyiségtől, azaz 10 ezer forint felett biztosítunk.

Fontos, hogy az Online Könyvhét kedvezményeit a weboldal NEM SZÁMOLJA, ott webáruház biztosította online kedvezményes árakat találjátok. Az Online Könyvhét kuponrendszer jelleggel működik, a megrendelés leadásakor a megjegyzés mezőbe kell beleírnotok, hogy melyik kategóriát szeretnétek alkalmaztatni a megrendelésre. Fontos: az akció feltétele a megjegyzésben szereplő kuponkód (2+1, 3+2, 4+3, 5+5 vagy Online Könyvhét) használata! Ahogy említettük, annak nincs jelentősége, hogy vegyes árú könyveket választotok, mivel a teljes megrendelésre átlagolva számoljuk a kedvezményt (nem a drágább vagy olcsóbb könyv lesz az ajándék, hanem a könyvek átlagára számít).

A fenti megoldás csak a rendelés leadására vonatkozik, a könyvekről kiállított számla természetesen már tartalmazni fogja az összes terméket a kedvezményekkel kalkulált áraikkal. Ez a megoldás azonban azzal jár, hogy előrefizetés esetén rossz összegek kerülnének levonásra, ezért az akció időtartama alatt kérjük NE használjátok az előrefizetés lehetőségét.

Az online akció természetesen érinti a vidéki vásárlóinkat is, így végre ők is teljeskörűen élvezhetik a máskor helyszíni kedvezményeket. Jó vásárlást, holnaptól irány a webáruház!
www.deltavision.hu

38 hozzászólás
>!
DeltaVision KU
Megjelenésre várva

A sötétség kohója I–II. – Megjelenés: 2020. június 11.

A tegnapi grandiózus bejelentés mellé mára sem kis név került a palettára. Talán a legjobban várt új szerző, hosszú évek óta kértétek, most végre felkaroltuk. Terveink szerint jön a teljes Erikson életmű, elsőként a Kharkanasz-trilógia első része, A sötétség kohója, két kötetben, éppen 1000 oldalon.

Holnap részletesen leírjuk az Online Könyvhét feltételrendszerét, és egyéb ezzel kapcsolatos információkat.

Kapcsolódó könyvek: Steven Erikson: A sötétség kohója I–II.

Steven Erikson: A sötétség kohója I–II.

Kapcsolódó alkotók: Steven Erikson

32 hozzászólás
Hirdetés
>!
DeltaVision KU
Megjelenésre várva

Tündöklő szavak I–II. – Megjelenés: 2020. június 11.

Brandon Sanderson kozmerumjának legfényesebb ékköve a Viharfény krónika. A királyok útjával már bebizonyította, hogy képes lenyűgözni még az egyéb könyvein edződött rajongóit is, és a Tündöklő szavak minden szempontból túlnő az első részen. Csak győzzétek kivárni a megjelenésig hátralévő pár napot.

Kapcsolódó könyvek: Brandon Sanderson: Tündöklő szavak I–II.

Brandon Sanderson: Tündöklő szavak I–II.

Kapcsolódó alkotók: Brandon Sanderson

15 hozzászólás
>!
DeltaVision KU
Megjelenésre várva

A Vaskezű lánya – Megjelenés: 2020. június 11.

Új Gemmell regény! Elnézést, hogy kicsit megtrollkodtunk benneteket a Watson könyvnél, szándékosan azt sugallva, hogy azzal kívánjuk helyettesíteni David Gemmellt ezen a Könyvhéten. ;)

Szóval jön a két könyvből álló Sólyomkirálynő regények első darabja, A Vaskezű lánya, és hogy kicsit pletykáljunk, a második rész is érkezik belőle még ebben az évben!

Fülszöveg:
A külhoniak serege szétzúzta a felföldieket az aranylápi csatában – végzett legkiválóbb harcosaival és megtörte a szabadnak születettek szellemét. A felföldiek leigázott néppé váltak, és a brutális Gottasson báró uralkodik rajtuk.

Jóslatok szólnak egy eljövendő új vezérről, aki a leghatalmasabb felföldi király, Vaskezű leszármazottja lesz. Egy vezérről, aki lerázza a külhoniak igáját. De csak egyetlen felföldiben csörgedezik Vaskezű vére: Sigarniban, a vad és makacs lányban, aki nem törődik semmivel, csak magával, amíg egy végzetes találkozás a lázadás útjára löki. A Báró katonái vadásznak rá és egy gonosz varázsló jár a nyomában, így Sigarni kénytelen vállalni sorsát… mert ha nem, a halál vár rá.

Ez, és a többi Könyvhétre érkező könyvújdonságunk a megjelenés napjától, június 8-tól lesz megvásárolható webáruházunkban.

Kapcsolódó könyvek: David Gemmell: A Vaskezű lánya

David Gemmell: A Vaskezű lánya

Kapcsolódó alkotók: David Gemmell

43 hozzászólás
>!
DeltaVision KU
Megjelenésre várva

A Hosszú Kozmosz – Megjelenés: 2020. június 11.

Ötödik, befejező részéhez érkezett Terry Pratchett és Stephen Baxter grandiózus sci-fi regényfolyama, A Hosszú Föld-sorozat. Második Könyvhétre bejelentett könyvünk ennek a lassú történetmesélős, sokszor elgondolkodtató, sok szálon futó történetnek a lezárása, amelyben közel hat évtizeddel járunk az Átlépés Napja után, és amiben a most már hatvanas évei végét taposó Joshua Valienté még egy utolsó, magányos utazást tervez a Felső Meggerekre. Csakhogy a kalandból katasztrófa lesz…

A Hosszú Kozmosz után holnap egy új dologba nyújtunk bepillantást, a harmadik bejelentett könyv nem meglévő sorozat folytatása lesz, de egy nagyon kedvelt író műve kerül terítékre ;)

Kapcsolódó könyvek: Terry Pratchett – Stephen Baxter: A Hosszú Kozmosz

Terry Pratchett – Stephen Baxter: A Hosszú Kozmosz

Kapcsolódó alkotók: Stephen Baxter · Terry Pratchett

10 hozzászólás
>!
DeltaVision KU
Megjelenésre várva

Zengő vas – Megjelenés: 2020. június 11.

Angus Watson Vaskor trilógiája a Könyvfesztiválon debütált, és némileg Gemmell hiányát hivatott pótolni. Sokaknak tetszett a nyitókötet, így különösen nekik örömmel jelentjük be a Könyvhét első megjelenését, a Vaskor-trilógia második kötetét, a Zengő vasat.

A vaskor harcosai, Dug és Lowa sikeresen elfoglalták Maidun várát, és felszabadították a rabszolgákat. Most azonban fordul a kocka, és nekik kell a védők oldalán harcolniuk.

Galliából római invázió közeleg, ám ahelyett, hogy összefognának, és egyesült erővel védenék meg otthonaikat, a briton törzsek inkább egymás ellen fordulnak – Maidun pedig könnyű célpontnak számít a szemükben.

Mindeközben Lowa kémjei beszivárognak Galliába, akik rájönnek, hogy a rómaiak sorai közt brit druidák is vannak. A Maidunból elindult Ragnall hűsége pedig vészesen meginog, amikor találkozik Róma lenyűgöző hadvezérével, Julius Caesarral.

Háború közeleg… De vajon ki fizeti meg az árát?

Kapcsolódó könyvek: Angus Watson: Zengő vas

Angus Watson: Zengő vas

Kapcsolódó alkotók: Angus Watson

9 hozzászólás