DeltaVision  KU Delta Vision


Könyvek 792

Richard Lee Byers: A fosztogató
Terry Pratchett: Télkovács
David Gemmell: Vérkő
Erin M. Evans: Az ellenfél
Dave Duncan: Kardok ege
Clark Ashton Smith: Sarki regék
R. A. Salvatore: Hős
Arthur Conan Doyle: A Fehér Sereg
Stanley G. Weinbaum: Kalandok a Naprendszerben
R. A. Salvatore: Maestro

Utolsó karc

>!
DeltaVision KU

Kedves olvasóink, tisztelt érdeklődők!
Ma feltettük honlapunkra 2018-as kiadói tervünket.
http://www.deltavision.hu/hirek/kiadoi-terv-2018/
Akik követték a 2017-es történéseket, azok láthatják, hogy a könyvek jórészt megegyeznek a 2017-re tervezett, de meg nem jelent listával – sőt, van, ami ott szerepelt, de ide nem került be. Ennek nem az az oka, hogy nem kerülhet sor a megjelenésükre – semmilyen tervünket nem engedjük el, a legrosszabb esetben is csak csúszik –, hanem, hogy idén új módszert követünk. A listában szereplő kötetek azok, amelyek a tervnél már előrehaladottabb munkafázisban vannak – folyamatban van, vagy már eleve el is készült a fordítások, szerkesztésük, kiadó szöveggondozásuk, vagy épp már ezek valamelyik fázisban jár.
A listát természetesen az év folyamán folyamatosan aktualizáljuk, és azon dolgozunk, hogy év végére a lehető legkevesebb restanciánk maradjon, és még több lehetőségünk legyen új fejlesztésekre.

15 hozzászólás

Utolsó blogbejegyzés

>!
DeltaVision KU

Gaura-Goldenlane könyvheti nyereményjáték eredményhirdetés!

Könyvheti nyereményjátékunkban Gaura Ágnes: Túlontúl és J. Goldenlane: Papírtigris című kötetét lehetett csomagban megnyerni. A sorsolást ezúttal is véletlenszám generátorral végeztük el. Először a facebook játékosai kerültek sorra, és a nyertes… Durkóné Simándi Rita! Ezután következtek a Moly.hu játékosai, közülük a nyertes: Jeffi! A Moly.hu résztvevői teljesítették a megadott feltételeket, így közöttük külön kisorsoltunk egy-egy könyvet → Tovább! A Gaura-Goldenlane könyvheti nyereményjáték …

5 hozzászólás

Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.