David_R_Blake 49


Összes kitüntetés 1


Kedvenc könyvek 7

Jack Kerouac: Úton
George R. R. Martin: Kardok vihara
Dan Abnett: Nekropolisz
Dan Abnett: A Tanith ágyúi
Dan Abnett: Sabbat mártír
Andy Weir: A marsi
Pierce Brown: Vörös lázadás

Kedvenc sorozatok: A tűz és jég dala, Warhammer 40,000: Gaunt Szellemei

Kedvenc alkotók: Andy Weir, Dan Abnett, George R. R. Martin, Jack Kerouac, Joe Abercrombie

Kedvenc kiadók: Agave Könyvek, Delta Vision, Fumax, Szukits


Aktuális olvasmányok

Jeph Loeb: Batman: Hush
Pierce Brown: Arany háború
>!
2017. január 20., 19:05

Eaglemoss-kiadás 2. kötet

>!
2016. november 21., 14:42

Utolsó karc

+
>!
David_R_Blake
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Dávid vagyok, 25 éves, és mind oly sokan mások én is levelezőtársat keresek.
Vagyis még pontosabban nem csak levelezőtársat, hanem egy potenciális új barátot (akár partnert is…), akivel bármiről el lehet beszélgetni, akár személyesebb témákról is. Alapjáraton szerencsésnek mondhatom magam, mert egy eléggé támogató, és szoros baráti köröm van, de akármennyire is introvertált vagyok, mégis szeretek új embereket megismerni, és az online világ erre pont remek lehetőséget nyújt…

Az introvertáltságom is inkább abból adódik, hogy nehezen nyílok meg mások előtt, de cserébe jó hallgatóság vagyok, illetve mások elmondásai alapján tanácsokat is jól tudok adni. Talán ezért is választottam a segítő szakterületet, mint hivatást, egész pontosan végzős szociális munka szakos hallgató vagyok az ELTE-n, és később a gyermekvédelemben szeretnék elhelyezkedni.

Nagy vágyam amúgy, hogy fantasy író legyek, bár az egyetem mellett nem igen volt időm manapság írni, de amit meglesz a diplomám tervezem újra elkezdeni.
Ezen kívül amúgy is meglehetősen nagy geeknek vallom magam: Imádom a fantasy, és sci-fi könyveket, a képregényeket, számtalan filmet és sorozatot néztem végig, és bár már manapság nincs annyi időm rájuk, de a videojátékokat is szeretem.
A zenei ízlésem meglehetősen behatárolhatatlan: Folk-rock, ’80-as évekbeli pop, klasszikus rock, power metal, klasszikus hip-hop/rap, indie, akkusztikus, electro swing.
Kb. mindent meghallgatok, ami megtetszik valamiért.
Összességében mindenem a popkultúra, de elég széleskörű az érdeklődésem, és az ismereteim köre, szóval tényleg bármiről el tudok beszélgetni az emberekkel, még ha a reál területekben talán nem is vagyok annyira otthon.
Viszont tényleg, ha valakinek arra van szüksége, tudok beszélni komoly témákról is, vagy ha úgy van csak meghallgatni a problémáit, és esetleg segíteni, ahol tudok.

Alapvetően nem is állítanék korhatárt, nyilván a korombéliekkel több közös témám van, de ha bárkinek szüksége lenne egy jó hallgatóságra, vagy valamelyik fiatalabb Molytársnak egy pót-bátyra, akkor állok rendelkezésre! :)

Szóval aki kedvet kapott az nyugodtan írhat nekem itt Molyon, és ha a későbbiekben tényleg úgy érződik, hogy egy húron pendülünk, akkor szívesen átállnék Facebookra (tudom, elég modern, és nem is annyira levelezés, de cserébe instant van lehetőség válaszolni, és imádok órákig chatelni!), illetve budapesti illetőségű emberekkel szívesen találkoznék is majd, ha úgy adódik! :)

U.i: Korábban már több emberrel is sikerült megismerkednem ezen a Zónán keresztül (némelyek mai napig jóbarátaim, másokkal talán már egy picit régen beszéltünk, de az sem azért volt, mert bajom let volna az illetővel!), de én személy szerint most írtam ide először, remélem így elsőre ez a fajta bemutatkozás elegendő lett. :)

2 hozzászólás