Cser_Kiadó  KU Cser


Kiadói sorozatok

Kis műterem · Csináld magad · Fortélyok · Színes ötletek · Egyszerűen · Kisállataink · Cser Kiadó néprajzi albumai · Kísérletezzünk! · Fit for Business English · Házépítés · Összes sorozat »

Könyvek 1080

Lizzie Streit: Természetes gyulladáscsökkentők
Alex Osterwalder – Yves Pigneur – Greg Bernarda – Alan Smith: Értékajánlat-tervezés
Ewoud Kieft: A tiltott könyv
Lizzie Streit: Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben
Czinki Ferenc – Springer Márton – Vitáris Iván (szerk.): Budai novellák
Barát József – Kemenesi Gábor: Vírusvadászat
Berta Ádám: Magamat rajzolom középre
Bánki Éva – Bencsik Orsolya – Benedek Szabolcs – Kukorelly Endre – Parti Nagy Lajos – Solymosi Bálint – Száz Pál – Szeifert Natália – Végel László – Vida Gábor: Svejk 100
Sigríður Hagalín Björnsdóttir: Szent Szó
Dulai Péter: Gyilkosság a panel tetején

Karcok 49

Cser_Kiadó KU>!

ELŐRENDELHETŐ!

Az üzleti modell és egyes elemeinek (kiváltképp az értékajánlatoknak) a megfelelő megtervezése, illetve kialakítása a piaci sikeresség elengedhetetlen feltétele. A könyvben bemutatott vásznak és módszerek hasznos és jól vizualizált segítői ennek a feladatnak.

Az Értékajánlat-tervezés című kötet példái meggyőzik az olvasót, hogy az ügyfelek elvárásai és a termékek (szolgáltatás) által kínált előnyök közötti összhang megléte elengedhetetlen egy jól működő üzleti modellhez, a piaci sikerhez. A könyvben bemutatott eszközök ennek ellenőrzésében, létrehozásában és fenntartásában segítenek.

Az Értékajánlat-tervezés segíteni fog:
– Megérteni az értékteremtésben rejlő változatokat
– Hasznosítani csapatunk tapasztalatait és képességeit
– Elkerülni a működésképtelen ötletekkel való időpazarlást
– Megtervezni, letesztelni és azt nyújtani az ügyfeleknek, amit ők várnak.

Ajánljuk az Üzletimodell-építés című kötetet is, amely rávilágít arra, hogy egy jól működő üzleti modell értéket teremt az ügyfelek és a vállalkozás számára egyaránt. Egy ilyen modell megtervezéséhez és megvalósításához nyújt segítséget az üzletimodell-vászon és a könyv sok más egyszerű és jól bevált eszköze.

A könyvek szerzői gyakorló szakemberek, ami garantálja a világhírű könyvekben foglaltak szakmai kiválóságát. A kiadványok létrehozásában részt vevő több száz társszerző és közreműködő pedig a gyakorlati alkalmazhatóság biztosítéka.

A várható megjelenésig (2022.01.20.) 25%-os kedvezményel előrendelhető webáruházunkból: https://cserkiado.hu/elorendelheto/ertekajanlat-terveze…

Kapcsolódó könyvek: Alexander Osterwalder – Yves Pigneur: Üzletimodell-építés kézikönyve · Alex Osterwalder – Yves Pigneur – Greg Bernarda – Alan Smith: Értékajánlat-tervezés

Alexander Osterwalder – Yves Pigneur: Üzletimodell-építés kézikönyve
Alex Osterwalder – Yves Pigneur – Greg Bernarda – Alan Smith: Értékajánlat-tervezés
Cser_Kiadó KU>!

ZENEI KÖNYVEK AKCIÓJA!
Mától egészen december 7. éjfélig akár 70%-os kedvezménnyel tudod megvásárolni zenei könyveinket.
Szerezd be kedvenced most!
Az akcióban részt vevő könyvek az alábbi linkre kattintva érhetők el: https://cserkiado.hu/zene-388

Cser_Kiadó KU>!

ELŐRENDELHETŐ!
Ewoud Kieft
A tiltott könyv – A Mein Kampf és a nácizmus vonzereje

Várhatóan december 4-én érkezik a 444.hu-val közös kiadványunk, A tiltott könyv.

Bár a Mein Kampfot szinte senki sem olvasta, majdnem mindenkinek van véleménye róla. Ewoud Kieft író és történész az események váratlan alakulása folytán nemcsak elolvasta, de mondhatni megszállottként tanulmányozta az egykor a nemzetiszocialisták bibliájának számító könyvet. Részletekbe menően elemezte a Mein Kampfot, mert szeretett volna választ kapni a kérdésre, mitől tudott ez a könyv akkora vonzerőt gyakorolni európaiak millióira.

A válasz keresése közben magával visz bennünket a Hitler és társai ügyében tartott bírósági tárgyalásra, ahol a későbbi Führer élt a kínálkozó alkalommal, és megalapozta politikai karrierjét. A szerző a maga élvezetes és érzékletes stílusában boszorkányos ügyességgel vegyíti a látványos per jeleneteit és személyes észrevételeit, így próbálja megfejteni, mi adta a Mein Kampfban kifejtett eszmék erejét. Elemzésében párhuzamot von az egykori történeti események és napjaink aktuális fejleményei között, és megvan benne a bátorság ahhoz, hogy szembenézzen a párhuzamokból adódó kérdésekkel és dilemmákkal.

Ewoud Kieft író, történész és zenész. Az Éljen a háború (Oorlogsenthousiasme) című történeti munkája és a vallásos jellegű nacionalizmusról szóló doktori értékezése az I. világháborúról, illetve a háború kiváltotta kezdeti lelkesedésről szól. A 2020-ban megjelent Éretlenek (Onvolmaakten) című regénye a kép­ze­let­be­li jövőben játszódik. A tiltott könyv 2017-ben Hollandiában megkapta az év legjobb történeti munkájának járó díjat (Libris Geschiedenis Prijs).

Fordította: Bérczes Tibor

A várható megjelenésig, december 4-ig 25%-os kedvezménnyel előrendelhető webáruházunkból: https://cserkiado.hu/elorendelheto/a-tiltott-koenyv-17285.html

Kapcsolódó könyvek: Ewoud Kieft: A tiltott könyv

Ewoud Kieft: A tiltott könyv

Kapcsolódó alkotók: Ewoud Kieft

6 hozzászólás
Cser_Kiadó KU>!

KÉSZLETKISÖPRŐ AKCIÓ a Cser Kiadónál mától egészen november 9. 23:59-ig, amelynek keretén belül az akcióban részt vevő könyveink 50-70-90 %-os kedvezménnyel vásárolhatók meg.

A teljes lista ezen a linken érhető el: https://cserkiado.hu/keszletkisoepres-1528…

‼️ FIGYELEM ‼️ A készletkisöprés ideje alatt érkező rendeléseket csak az akció végét követően (2021. november 9. után) kezdjük teljesíteni, emiatt a türelmeteket kérjük ! A kiszállításról vagy a személyes átvételről minden esetben további tájékoztatást küldünk.

Cser_Kiadó KU>!

ELŐRENDELHETŐ!
ŠVEJK 100. Egy derék katona kalandjai a világháború után

A Hévíz folyóirattal közös legújabb novellaantológiánk ezúttal a derék katona kalandjait meséli tovább.
Száz évvel ezelőtt jelent meg Jaroslav Hašek korszakos és kultikus regénye, a Švejk. A HÉVÍZ folyóirat ezúttal arra kért fel tíz magyar írót, hogy meséljék tovább a derék katona történetét. Milyen kalandok érték az eltelt évtizedek folyamán az örök Švejket? Feltűnik önjelölt festőként, kriminálpszichológusként, kutyacsempészként, szilveszteri buliban Szegeden, a moszkvai Vörös téren, a Moszkva téri mozgólépcsőn, Horthy Miklós, Micimackó, az Illés zenekar és Slobodan Miloševic´ közvetlen közelében. Hátországban és frontvonalban, határokon túl és a határsávban. A tíz epizódból végül egy sajátos 20-21. századi ká-európai freskó áll össze, amely akár a prágai Kehely kocsma mennyezetéről is visszanézhetne az Olvasóra. Švejk idegenvezet és mennybe menetel, keresztül-kasul az évszázadon.

A kötet szerzői: Bánki Éva, Bencsik Orsolya, Benedek Szabolcs, Kukorelly Endre, Parti Nagy Lajos, Solymosi Bálint, Száz Pál, Szeifert Natália, Végel László, Vida Gábor
Szerkesztette: Cserna-Szabó András, Fehér Renátó
Illusztráció: Ráskai Szabolcs

A kötet várható megjelenéséig, október 15-ig 25%-os kedvezménnyel előrendelhető webáruházunkból: https://cserkiado.hu/elorendelheto/svejk-100-17199.html

Kapcsolódó könyvek: Bánki Éva – Bencsik Orsolya – Benedek Szabolcs – Kukorelly Endre – Parti Nagy Lajos – Solymosi Bálint – Száz Pál – Szeifert Natália – Végel László – Vida Gábor: Svejk 100

Bánki Éva – Bencsik Orsolya – Benedek Szabolcs – Kukorelly Endre – Parti Nagy Lajos – Solymosi Bálint – Száz Pál – Szeifert Natália – Végel László – Vida Gábor: Svejk 100
Cser_Kiadó KU>!

ELŐRENDELHETŐ!
Barát József – Kemenesi Gábor: Vírusvadászat – A SARS-CoV-2 regénye

Barát József és Kemenesi Gábor tizenhárom héten át beszélgetett, arról, hogy 2020 egyes hónapjaiban hogyan alakultak a járvány eseményei, a tudósok milyen válaszokat dolgoztak ki, és hogy mire számíthatunk 2021 őszén. A beszélgetéseket a könyvben megelőzi Barát József egy-egy írása arról, mi zajlott a társadalmi kulisszák mögött, hogyan változott meg az élet azokban az országokban, ahová éppen megérkezett a járvány.

Sok sikert kívánok a könyvhöz! – Ezt az üzenetet kapták a szerzők Karikó Katalintól, az mRNS-vakcina elvének kidolgozójától. A tudós, akinek kulcs­szerepe volt a SARS-CoV-2 vírus elleni küzdelemben, részt vett a szöveg tökéletesítésében, a kéziratban számos részletet pontosított.

"Nem tudom letenni a könyvet, miután kiolvastam, csak nézek magam elé. Miről is van szó? Egy másfél éves hőstörténetről, a súlyos tüdőgyulladást kiváltó vírusról, egy száz éve nem tapasztalt járványról, a kommunikáció terjedési sebességéről vagy arról a minden akadályon csak azért Is átvergődő csudálatos mandarin tudósról, aki a hetedhét országokon, sőt az üveghegyen át is megtalálja azt a szent csodát, mit tudásnak nevezne magában, ha nem lenne – merthogy tudós – szerényebb ennél. Hőstörténet, akciófilm teljes mértékben online és sajnos real-time kiadásban, ami folyt. köv. felirattal szakad meg időnként. Harc a koronás vírusfamília eddigieknél gonoszabb utódjával, de harc a politikai oktroj ellen is.”
Falus András akadémikus előszavából

A várható megjelenésig, október 10-ig 25%-os kedvezménnyel előrendelhető webáruházunkból: https://cserkiado.hu/elorendelheto/virusvadaszat-a-sars…

Kapcsolódó könyvek: Barát József – Kemenesi Gábor: Vírusvadászat

Barát József – Kemenesi Gábor: Vírusvadászat
Cser_Kiadó KU>!

ELŐRENDELHETŐ!
Berta Ádám – Magamat rajzolom középre

A Magamat rajzolom középre központi figurája, Alapi Gergely nem író. Mégis az íróasztalnál találja magát, rajzol, rendezget, lassanként rábírja magát, hogy szembenézzen az emlékeivel. Hét évig tart a múlt átdolgozása, végigkíséri Alapi fiatal felnőttkorát — miközben a többi történetszálon utazás közben látjuk, és visszatérünk a gyerekkorba, Szegedre, az 1980-as évekbe. Milyenek voltak a felnőttek, akik Gergelyt nevelték? Mit akartak, mit csináltak és mit mondtak? Az elején Gergely se tudja, de aztán kertészkedés közben apránként minden kiderül.

Borító: Gerhes Gábor

A várható megjelenésig, október 5-ig 25%-os kedvezménnyel előrendelhető webáruházunkból: https://cserkiado.hu/elorendelheto/magamat-rajzolom-koe…

Kapcsolódó könyvek: Berta Ádám: Magamat rajzolom középre

Berta Ádám: Magamat rajzolom középre

Kapcsolódó alkotók: Berta Ádám · Gerhes Gábor

Cser_Kiadó KU>!

ELŐRENDELHETŐ!
Sigrídur Hagalín Björnsdóttir – Szent Szó

Egy fiatal nő, Edda eltűnik az otthonából, újszülött gyermeke mellől. A rendőrség tanácstalan, és a család a nő öccsét kéri meg, hogy keresse meg Eddát. A rejtély megoldásához egy idegen világban kell követnie a nő nyomait, és meg kell küzdenie a család nem mindennapi múltjával. A Szent szó szenvedélyekről és olvasásról, menekülésről és utazásokról és az emberi elme bámulatos labirintusáról szól.

Sigríður Hagalín Björnsdóttir az Izlandi Televízió újságírója. Első könyve, A sziget Európa-szerte komoly figyelmet keltett, és számos nyelven – így magyarul is – megjelent.

Fordította: Patat Bence
Borító: Szabó Imola Julianna

A várható megjelenésig, szeptember 30-ig 25%-os kedvezménnyel előrendelhető webáruházunkból: https://cserkiado.hu/elorendelheto/szent-szo-17190.html

Kapcsolódó könyvek: Sigríður Hagalín Björnsdóttir: Szent Szó

Sigríður Hagalín Björnsdóttir: Szent Szó

Kapcsolódó alkotók: Patat Bence · Szabó Imola Julianna · Sigríður Hagalín Björnsdóttir

Cser_Kiadó KU>!

MEGJELENT!
Dulai Péter – Gyilkosság a panel tetején

Ez a kötet gyilkosokról és gyilkosságokról szól. Ráadásul olyanokról, amelyek – a rendőri szóhasználat szerint – kiemelt emberöléseknek számítottak azokban a szocializmusnak nevezett évtizedekben, amelyeket Magyarországon csak Kádár-korszakként emlegetnek. Kiemeltek voltak, mert egyrészt megkülönböztetett figyelmet igényeltek a nyomozószervek részéről (legalábbis elviekben), másrészt azért, mert a közvélemény és a kor sajtója is intenzívebben foglalkozott velük. Az elkövetések kegyetlensége, az áldozatok és a tettesek közötti különleges kapcsolat, a gyilkosságok objektív és szubjektív körülményei valóban kiemelik ezeket az ügyeket a szokványos bűnügyi hírek közül.

Szerezd be 15%-os kedvezménnyel webáruházunkból: https://cserkiado.hu/ismeretterjeszto/gyilkossag-a-pane…

Kapcsolódó könyvek: Dulai Péter: Gyilkosság a panel tetején

Dulai Péter: Gyilkosság a panel tetején

Kapcsolódó alkotók: Dulai Péter

Cser_Kiadó KU>!

⭐️Holtak aranya, holdak ezüstje könyvbemutató

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk Szabó Imola Julianna magyar-lengyel nyelvű, legendák idejébe húzó könyvének bemutatójára szeptember 11-én szombaton 18 órai kezdettel a Nyitott Műhelyben (Budapest, Ráth György u. 4, 1123).

A szerzővel, Szabó Imola Juliannával és a könyv lengyel fordítójával, Monika Jurczakkal Darvasi Ferenc beszélget.

Zenél: Krolikowski Dávid

Kapcsolódó könyvek: Szabó Imola Julianna: Holtak aranya, holdak ezüstje / Złoto zmarłych, srebro księżyców

Szabó Imola Julianna: Holtak aranya, holdak ezüstje / Złoto zmarłych, srebro księżyców

Kapcsolódó alkotók: Szabó Imola Julianna