Csabi  P 195Kedvenc könyvek 21

Spiró György: Az Ikszek
John Williams: Augustus
John Williams: Stoner
J. G. Farrell: Zavaros idők
Vladimir Nabokov: Lolita
Anna Funder: Amivé lettünk
Závada Pál: Természetes fény
Philip Roth: A Portnoy-kór
Boris Vian: Tajtékos napok
Szilágyi István: Kő hull apadó kútba
Csabai László: Szindbád, a forradalmár
Bartis Attila: A nyugalom

Kedvenc alkotók: Bohumil Hrabal, Cormac McCarthy, Csabai László, Darvasi László, Dennis Lehane, Esterházy Péter, Graham Swift, Jo Nesbø, John Williams, Julian Barnes, Karl Ove Knausgård, Krasznahorkai László, Oravecz Imre, Philip Roth, Raymond Chandler, Szilágyi István, Závada Pál

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Paksa Rudolf: A magyar szélsőjobboldal története
Esterházy Péter: Az olvasó országa
>!
2018. május 16., 08:26
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Csabi P
Kézilabda mánia

Úgy tűnik, lassan át kell írni a Himnuszt, mert a balsors mostanában nem minket tép. Furcsa is az érzés, nem ehhez vagyok szokva.
A szétesőben (vagy éppen feltámadóban?) lévő Veszprém az utolsó két meccsét úgy nyerte egy góllal, hogy Mikler az utolsó másodpercekben védett óriásit. Bresztben egy hetest fogott meg, Montpellier-ben pedig egy ziccert.
És a Fradi meccsre is nehéz szavakat találni, tulajdonképpen egy megnyert meccs volt (27. perc, 17-10), aztán teljes blokk, a norvég Vipers kiegyenlített, a támadásunk nem sikerült, nekik volt fél percük, hogy megnyerjék a meccset. És akkor jött – nem a Tenkes kapitánya – hanem Kovacsics, ellopta a labdát, és beverte Lunde szeme közé. Köszönjük, Anikó.

Ja, és el ne felejtsem, hétvégén Veszprém – Szeged (vasárnap 17.45, m4). Nagyon kíváncsi vagyok, mire mennek egymással, a Szeged nagy formában van, a Veszprémnek viszont nagyon kellene a győzelem, hogy kilábaljon a gödörből.

2 hozzászólás