Cor_Leonis_Kiadó  KU Cor Leonis


Könyvek 58

Terrence Real: Mi
Michael Glassbourg: Mondd el a film nyelvén
Dan Morain: Kamala útja
Caroline Myss: Archetípusok
Esther Perel: Szeretkezés fogságban
Vishen Lakhiani: A buddha és a fenegyerek
Marianne Power: Segítség!?
Denis Bukin: Kémtanoda
Anne-Marie Williams: Mondd el a tánc nyelvén
John Crossingham: Mondd el a zene nyelvén

Karcok 81

Cor_Leonis_Kiadó KU>!

Bizonyára tudjátok, hogy most hétvégén rendeznék meg a 91. Ünnepi Könyvhetet. Sajnos élőben most mégsem tudunk találkozni, a jelenlegi vírushelyzet miatt.

De ne csüggedjetek! Szeretnénk ez alkalomból mégis egy kis akcióval kedveskedni nektek, hogy ne maradjatok otthon sem könyvek nélkül. A könyvheti akció nálunk sem maradhat el!

Páratlan csomagokat állítottunk össze Nektek azokból a könyvekből, amelyekből a legtöbbet tanultunk.
Vishen Lakhiani, Esther Perel, Lisa Nichols, Marisa Peer, Rich Litvin – jól hangzik – ugye? Mindezt FÉLÁRON!
Csapjatok le rá még a hétvégén!

http://konyvaruhaz.corleonis.hu/konyvek/ajandekotletek_…

Cor_Leonis_Kiadó KU>!

Sokak számára nagyszerű hírrel szolgálhatunk. Hamarosan érkezik Vishen Lakhiani:A csodálatos elme kódja írójának új könyve, Illés Róbert fordításában – aki egyik legelismertebb fordító és személyes kedvencünk. A csodálatos elmét is nagyon szerettétek, és sokan érdeklődtetek már, hogy érkezik-e a Buddha is. Naná! Hamarosan felkerül előrendelésbe.

A Facebook oldalunkon megszavaztattuk az olvasókkal a magyar címét. Az eredeti The Buddha and the Badass volt. A magyar megfelelője végül A Buddha és a Fenegyerek lett. Reméljük nektek is legalább annyira tetszik, mint nekünk.
Rendeljétek elő bátran a weboldalunkon az alábbi linken!

http://konyvaruhaz.corleonis.hu/the_buddha_and_the_badass_811

Cor_Leonis_Kiadó KU>!
Nem könyves nyereményjátékok

*** NYERD MEG ÉLETED KARÁCSONYI AJÁNDÉKÁT!***
Sziasztok Molyok!

Rég nem jelentkeztünk, de közben rengeteg klassz dolgon ügyködtünk, és úgy döntöttünk, hogy a Karácsony jegyében egy egyedi, életre szóló élményt jelentő ajándékkal térünk vissza hozzátok.

2017. április 1-jére elhozzuk néhány igen illusztris szerzőnket – például Lisa Nichols-t és Marisa Peert, és meghívunk néhány hazai zsenit is (például Pásztor Annát, Hosszú Katinkát és Shane Tusupot) a Papp László Sportarénába egy felejthetetlen napra.

Szeretnénk két jegyet (9.950 Ft/db) (sorsolás útján) elajándékozni két olyan embernek, akik szeretnének ott lenni és tenni valamit a saját boldogságuk érdekében.
A játékban játékban való részvétel egyszerű: írd meg kommentben, hogy miért szeretnél ott lenni a Wake-Up! Day-en és hogyan szeretnél jövőre változtatni az életeden!

2016.12.24-én 12:00 órakor kisorsoljuk a jelentkezők között a nyertest! Még aznap küldünk egy szkennelt jegyet, hogy a fa alá bekerülhessen, az igazit pedig 27-én postázzuk.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :D !!!!!!

Kapcsolódó könyvek: Lisa Nichols – Janet Switzer: JólLét most · Marisa Peer: Rendíthetetlen önbizalom · Vishen Lakhiani: A csodálatos elme kódja

Lisa Nichols – Janet Switzer: JólLét most
Marisa Peer: Rendíthetetlen önbizalom
Vishen Lakhiani: A csodálatos elme kódja

Kapcsolódó alkotók: Lisa Nichols · Marisa Peer

Cor_Leonis_Kiadó KU>!

*******FELHÍVÁS a Cor Leonis Olvasótáborához/Vásáróihoz!**************
Kedves Cor Leonis Olvasótábor, eltelt egy pár hónap mióta jónéhány karc arról beszélt, milyen felháborító, hogy a Cor Leonis Kiadó becsapja és meglopja a vásárlót. Őszintén szólva döbbenten olvastuk (még ha későn is), hiszen a Kiadó soha senkit nem csapott be, nem vert át – sem a vásárlókat, sem azokat, akik könyvet küldtek hozzánk cserére. Nem állítjuk, hogy nem volt csúszás vagy nem csúsztak hibák a rendelések teljesítésébe, de kárt senkinek nem okoztunk, és senkit sem rövidítettünk meg (mi több, mindig kompenzáltuk).

Ezúton is elnézést kérünk a hibáért, és arra kérünk Benneteket, hogy ha bárkinek bármivel tartoznánk, itt vagy a kiadó e-mail címén azonnal jelezze, hogy rendezhessünk. Ezúton is köszönjük azoknak, akik jóhiszeműek voltak, és védelmünkre keltek – reméljük, azért mindenki látja így a Kiadót (aki egyébként soha nem volt a csőd szélén, csak éppen másra fókuszált). Várjuk visszajelzéseitieket, hogy ha esetleg kimaradt volna valami és valakinek tartoznánk, azonnal megoldjuk! Köszönjük!

1 hozzászólás
Cor_Leonis_Kiadó KU>!
Nyerj könyvet!

ÜNNEP VAN MA NÁLUNK! Nagyon büszkék vagyok a grafikusunkra, Slemer Karolina munkája ugyanis ezennel világhíres. A kínai kiadó az ő borítótervét találta a legjobbnak nagy kedvencünk, Junot Díaz: Így veszíted el kínai verziójához. Elfogultság nélkül mondjuk: jó az ízlésük. Némileg persze változtattak rajta, így adja magát a kérdés: melyik tetszik jobban? Válaszoljatok július 31-ig három rövid Díaz-kérdésre, és a válaszadók között kisorsoljuk Junot Díaz legújabb könyvét, a Fulladást (melynek szintén Karolina tervezte a borítóját). junotdiaz igyveszitedel #corleonis
https://www.surveymonkey.com/r/QTSK2BZ

8 hozzászólás
Cor_Leonis_Kiadó KU>!

Vasárnap délután van, és észbe kaptunk, hogy majdnem elfelejtettünk szólni: MAYA BANKS: A szabadság kulcsa című könyve már elérhető a webshopunkban – méghozzá izzasztóan jó kedvezménnyel. DE már csak a jövő héten! :) Utána szabad a pálya – jöhet a könyvesbolt hálózat!

Kapcsolódó könyvek: Maya Banks: A szabadság kulcsa

Maya Banks: A szabadság kulcsa

Kapcsolódó alkotók: Maya Banks