Central_Könyvek  KU Central Könyvek


Kiadói sorozatok

Teknős könyvek · Desszertleckék · Összes sorozat »

Könyvek 101

Gryllus Vilmos: Vízcseppmesék
Astrid Foss: Az elvarázsolt vízesés
Astrid Foss: A megfagyott szivárvány
Rebecca Serle: Öt év múlva decemberben
Thomas Erikson: Pocsék főnökök
Alexander McCall Smith: Franciaország második legrosszabb vendéglője
Sam Taplin: Hova bújtál, kisbagoly?
Anne Jacobs: A villa lányai
Janine Eck: 100 dolog, amit a Földért tehetsz
Gryllus Vilmos: Kirándulós dalok

Karcok 7

Central_Könyvek KU>!
Akciós könyvek

⭐ GYEREKKÖNYVEK 20-70% KEDVEZMÉNNYEL! ⭐

Mesekönyvek esti meséhez, lapozók a piciknek, ismeretterjesztő könyvek a felfedezőknek! Gyertek és nézzetek körül, válogassatok, sok-sok könyvünk várja, hogy gazdára találjon! :)

Katt ide: https://animuscentral.hu/akcio/gyerekkonyvek

Az akció 2020. május 31-ig vagy a készlet erejéig tart!

1 hozzászólás
Central_Könyvek KU>!

Csak azért is Könyvfesztivál!
https://animuscentral.hu/akcio/konyvfesztival

Ma venné kezdetét az egyik kedvenc könyves eseményünk, a Könyvfesztivál, amit minden évben hatalmas lelkesedéssel és izgalommal várunk! Sajnos idén kénytelenek voltunk lemondani róla, hogy a standunknál fogadjunk benneteket, de mivel sok újdonsággal készültünk nektek a Könyvfesztivál idejére, szeretnénk, ha a következő napok most ezekről az új könyveinkről szólnának!

Ezért a listában szereplő újdonságainkat április 26. éjfélig 30% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg! Válogassatok az Animus és a Central Könyvek köteteiből, skandináv krimik, női regények, gyerekkönyvek és Heather Morris újdonságai közül!

https://animuscentral.hu/akcio/konyvfesztival

Kapcsolódó könyvek: Lars Kepler: A tűz tanúja · Katie Daynes: Nézd meg, miért jó fogat mosni! · Rhys Bowen: A toszkán gyermek · Heather Morris: Cilka utazása · Arnaldur Indriðason: Reykjavíki éjszakák · Jørn Lier Horst: Vadászkutyák · Linda Holmes: Evvie Drake bedobja magát · Gryllus Vilmos: Kirándulós dalok

Lars Kepler: A tűz tanúja
Katie Daynes: Nézd meg, miért jó fogat mosni!
Rhys Bowen: A toszkán gyermek
Heather Morris: Cilka utazása
Arnaldur Indriðason: Reykjavíki éjszakák
Jørn Lier Horst: Vadászkutyák
Linda Holmes: Evvie Drake bedobja magát
Gryllus Vilmos: Kirándulós dalok
Central_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Linda Holmes: Evvie Drake bedobja magát

Fordító: Babits Péter
Tervezett megjelenés: április 6.
Előrendelhető: https://animuscentral.hu/konyv/evvie-drake-bedobja-magat

Linda Holmes első regénye 2019-ben elnyerte az év legnépszerűbb romantikus regénye címet!

Amióta férje autóbalesetben meghalt, Evvie Drake alig dugja ki az orrát fájdalmasan üres és fájdalmasan óriási házából. Az álmos maine-i kisvárosban mindenki, még a legjobb barátja, Andy is úgy tudja, hogy a gyász az, ami teljesen felemészti, és Evvie meg is hagyja az embereket ebben a hitben.

Mindeközben New Yorkban Dean Tenney, a nagypályás dobójátékos – Andy gyerekkori barátja – a profik legfenyegetőbb rémével, a „görccsel” küzd: képtelen célba találni a labdával. Amikor az esetet felkapja a média, Dean számára kapóra jön Andy meghívása, hogy utazzon Maine-be, és ott próbáljon átlendülni a holtponton.

Amikor a férfi szobát bérel Evvie házában, a páros alkut köt: Dean nem kérdez a nő néhai férjéről, ő pedig nem faggatja Deant egykori sportkarrierjéről. A közös fedél estéről estére mégis összehozza a furcsa párost, és a vidám sztorizgatással, nevetéssel töltött hónapok alatt lassan barátság szövődik köztük, sőt talán valami több is. De vajon a bimbózó románc elég ahhoz, hogy maguk mögött hagyják a múltat? Talán ahogy a baseballban, úgy az életben is mindig van esély fordítani, amíg le nem fújják a meccset…

Kapcsolódó könyvek: Linda Holmes: Evvie Drake bedobja magát

Linda Holmes: Evvie Drake bedobja magát

Kapcsolódó alkotók: Linda Holmes

Central_Könyvek KU>!
Akciós könyvek

TAVASZI AKCIÓ!

Válogass akciós könyveinkből és töltsd a tavasz első napjait egy jó könyv olvasásával! Kattints a kedvezményekért! https://animuscentral.hu/akcio/nok-lapja

A krimitől kezdve a romantikus regényeken át a gasztrokönyvekig és újdonságainkig mindent megtalálsz az akcióban, akár 50% kedvezménnyel!

Akciónkban most 20-50% kedvezménnyel találhatsz könyveket, testvérkiadónk, a Central Könyvek kínálatában is.
Az akció 2020. március 31-ig, vagy a készlet erejéig tart.

Hirdetés
Central_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Ann Mah: A szőlőskert titka

Fordító: Babits Péter
Tervezett megjelenés: április 16.
Előrendelhető: https://animuscentral.hu/konyv/a-szoloskert-titka

Az ízig-vérig amerikai Kate visszatér családja ősi burgundiai pincészetébe, ahol felfedez egy elveszett naplót, egy ismeretlen rokont és egy sötét titkot, amit családja a második világháború óta rejteget.

Kate álma, hogy beléphessen a világ borszakértőinek legpatinásabb klubjába, ám ehhez le kell tennie a hírhedten nehéz bormesteri vizsgát. Kétszer már felsült, a harmadik próbálkozás az utolsó esélye. Amikor Kate váratlanul munka nélkül találja magát, és már csak néhány hónap választja el a vizsgától, Burgundiába utazik, hogy az őszt a nemzedékek óta a családjához tartozó borászatban töltse, elmélyítse tudását, és újra közelebb kerüljön a rokonaihoz. Egyvalakit próbál csak elkerülni: a szomszéd Jean-Lucöt, élete első és egyetlen szerelmét.
A birtokon Kate a családi ház ódon pincerendszerének lomtalanítása közben egy rejtett kamrára bukkan, ahol francia ellenállók röplapjait és egy kivételes borkollekciót talál. Kate kutatni kezd a családtörténetben. A nyomozás visszarepíti a második világháború sötét napjaiba, és megismerteti egy rokonával, akiről még sosem hallott: nagyapja nővérével, akit fiatal lányként ért a náci megszállás.
Ahogy egyre többet tud meg a családjáról, az ellenállás és kollaborálás közti határvonal mindinkább elmosódik, és Kate-nek választ kell találnia két döntően fontos kérdésre: Pontosan mit csinált a családja a háború éveiben? És mi történt azzal a néhány palack felbecsülhetetlen értékű borral, ami hiányzik a pincéből?

Kapcsolódó könyvek: Ann Mah: A szőlőskert titka

Ann Mah: A szőlőskert titka

Kapcsolódó alkotók: Ann Mah

Central_Könyvek KU>!
Akciós könyvek

AKCIÓ! Kattintsatok a kedvezményekért: https://animuscentral.hu/akcio/tortenetek-teli-bekuckozashoz

Egy picit még várnunk kell a tavaszra, addig pedig van még egy kis idő bekuckózni egy-egy jó könyvvel és olvasni! Kiválogattuk néhány kedvencünket, amiket most 30-60% kedvezménnyel tudtok megvásárolni. Az akcióban részt vesznek testvérkiadónk, az Animus Könyvek könyvei is!

(Az akció 02. 24-ig vagy a készlet erejéig tart.)

Central_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Rhys Bowen: A toszkán gyermek

Fordító: Ács Eleonóra
Tervezett megjelenés: március 4.
Előrendelhető: https://animuscentral.hu/konyv/a-toszkan-gyermek

A New York Times sikerszerzőjének lebilincselő regénye egy bátor fiatal nőről, aki a múlt titkainak nyomába ered…

1944. A brit pilóta, Hugo Langley ejtőernyővel kiugrik találatot kapott gépéből, és a németek által megszállt Toscanában ér földet. A súlyosan sebesült férfi egy kolostor romjai és a gyönyörű Sofia Bartoli mellett talál menedéket. Ám kibontakozó szerelmüknek egy árulás vet véget…
1973. Hugo elhidegült lánya, Joanna hazatér vidéki otthonukba, hogy intézkedjen apja temetése felől. A férfi személyes holmijának rendezgetése közben felbontatlan levelet talál, amelyet egy bizonyos Sofiának címeztek. Miután elolvassa, Joanna Toscanába utazik, hogy megismerje apja rejtélyes múltját – és önmagát.

Rhys Bowen regényét olvasva szinte ott érezzük magunkat a zöldellő olajfák árnyékában, orrunkat kényezteti a toszkán konyha ínycsiklandó illata, és fülünkbe cseng az olasz nyelv semmihez sem fogható dallamossága.

Kapcsolódó könyvek: Rhys Bowen: A toszkán gyermek

Rhys Bowen: A toszkán gyermek