Central_Könyvek  KU Central Könyvek


Kiadói sorozatok

Lenge Mini · Teknős könyvek · Ikonikus nők · Desszertleckék · Összes sorozat »

Könyvek 174

Lisa Scottoline: Örök
Maria Nikolai: A csokoládévilla – Aranyévek
Stiller Tamás: Parázs és füst
Emily Henry: Nyáron a párom
Anne Jacobs: Az úriház
Naomi Krupitsky: A Család
Jane Goodall – Douglas Abrams: A remény könyve
Thomas Erikson: Narcisztikusokkal körülvéve
Corina Bomann: Sophia reménye
Ellin Carsta: Új idők

Karcok 54

Central_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Maria Nikolai: A csokoládévilla – Aranyévek

Folytatódik a sorozat, amely minden érzékünkre hat, akár a legfinomabb csokoládé!

Fordító: Almássy Ágnes
Tervezett megjelenés: 2022. július 26.
Előrendelhető: https://animuscentral.hu/konyv/a-csokoladevilla-aranyevek

Stuttgart, 1926.
A fiatal Serafina Berlinből a féltestvére, Victor előkelő házába költözik, amit mindenki csak „csokoládévillának” nevez. Rothmannék messze földön híresek különleges édességeikről, készülnek a korra jellemző csokoládé-hanglemezek és különféle desszertek. Hamarosan Serafina is enged a finomságok csábításának, és amikor megismeri a jóképű Antont, fülig szerelmes lesz. A férfi azonban éppen egy másik lányt készül eljegyezni. Mindeközben a múlt ott kísért a falak között. Az egyre vészjóslóbb események a csokoládégyár létét fenyegetik. A tét komoly, és nem csupán a céget, a családot is meg kell védeni.

Maria Nikolai regényfolyamának második része a húszas évekbe kalauzol bennünket, ahol egy újabb generáció különleges ötletekkel próbálja átalakítani Stuttgart első számú csokoládégyárát, miközben a modern művészek városának pezsgő forgatagában mindenki megtalálja a maga boldogságát, és a szerelmet, amiért a legtöbbször kegyetlen harcot kell vívni.

A Downton Abbey és az Anne Jacobs-regények rajongóinak különösen ajánljuk.

Kapcsolódó könyvek: Maria Nikolai: A csokoládévilla – Aranyévek

Maria Nikolai: A csokoládévilla – Aranyévek
Central_Könyvek KU>!
Akciós könyvek

⛔ 50% kedvezmény a Central könyveire! ⛔

» https://animuscentral.hu/akcio/minden-konyv-felaron «

Kezdjétek a tavaszt egy jó könyvvel, webshopunkban összeválogattunk nektek romantikus könyveket, krimiket, történelmi regényeket, gyerek- és gasztrokönyveket, amiket most féláron vásárolhattok meg!

Az akciót a testvérkiadónkkal, az @Animus Kiadóval közösen indítottuk, a kedvezmény csak az akcióban résztvevő könyvekre vonatkozik!

Az akció 2022. május 24-ig, vagy a készlet erejéig tart!

Central_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Emily Henry: Nyáron a párom

A nagysikerű New York Times bestseller, a Strandkönyv szerzőjének új könyve!

Fordító: Szieberth Ádám
Tervezett megjelenés: 2022. május 30.
Előrendelhető: https://animuscentral.hu/konyv/nyaron-a-parom

Két jóbarát, tíz nyári utazás, és egy utolsó esély a szerelemre

Poppy és Alex. Két ember, akiben semmi közös nincs. Poppy vagány, belevaló csaj, Alex keki nadrágban jár. Poppy nyughatatlan világvándor, Alex jobban szeret otthon üldögélni egy könyvvel. Valamiért mégis jó, sőt, legjobb barátok lettek, mióta az első év végén Alex vitte haza az egyetemről Poppyt. A végzetes autóút óta sok minden történt, és messzire sodródtak egymástól (Poppy New Yorkban él, Alex pedig közös ohiói szülővárosukban), mégis minden nyáron együtt töltöttek egy csoda szép hetet.
Egészen tavalyelőttig, amikor is minden összeomlott, és azóta nem beszéltek egymással.
Poppynak megvan mindene, amire vágyott, mégis úgy érzi, hogy beleragadt a megszokott kerékvágásba. És amikor megkérdezik tőle, mikor volt utoljára igazán boldog, egyből tudja a választ: azon a bizonyos, balul végződött nyaraláson. Elhatározza, hogy ráveszi a legjobb barátját egy utolsó közös vakációra, ahol tiszta vizet önthetnek a pohárba, és rendbe jöhet minden. És Alex, valami csoda folytán, igent mond.
Poppynak tehát egy hete van arra, hogy helyrehozza, amit elrontott. Ehhez azonban szembe kell néznie egy nagy igazsággal, amely szép csöndben mindig is ott állt a zökkenőmentesnek tűnő baráti kapcsolatuk útjában…

A Nyáron a párom egy könnyed és szórakoztató szerelmes regény, amelyet különösen ajánlunk a Harry és Sally és az Egy nap rajongóinak.

Kapcsolódó könyvek: Emily Henry: Nyáron a párom

Emily Henry: Nyáron a párom

Kapcsolódó alkotók: Emily Henry

8 hozzászólás
Central_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Anne Jacobs: Az úriház
Ragyogó idők

Fordító: Péntek Eszter
Tervezett megjelenés: 2022. május 30.
Előrendelhető: https://animuscentral.hu/konyv/az-urihaz

1939. A Dranitz család gondtalanul él mecklenburgi birtokán egészen addig, amíg ki nem tör a második világháború, amely miatt hamarosan menekülniük kell. A gyönyörű fiatal bárókisasszony, Franziska von Dranitz beleszeret a jóvágású Walter Iversenbe, ám fogalma sincs az őrnagy titkáról és háborús szerepvállalásáról. 1990. Az idősödő Franziska visszatér Nyugat-Németországból szülőhelyére, hogy a megmaradt romokból újjáépítse egykori impozáns otthonát, az úriházat, és kiderítse az igazságot húga, Elfriede rejtélyes haláláról. Az elegáns bárónő a keleti határon túl egy olyan világba csöppen, ahol csupán megvetett arisztokrata lehet. Rég nem látott unokája, a temperamentumos Jenny egy mindent elsöprő szerelmet maga mögött hagyva felkeresi nagyanyját, hogy a segítségére legyen.
De vajon mennyire nehéz szembenézni a múlttal, amikor nem tudjuk, hogy kiben bízhatunk? Franziska a birtokon rátalál egykori szolgálójára, Minére, aki valamit régóta rejteget előle. A kastély falai számtalan titkot őriznek…

Anne Jacobs lebilincselő új trilógiájának első része egy arisztokrata család drámája és egy minden veszélyt bátran vállaló bárónő megható története.

Kapcsolódó könyvek: Anne Jacobs: Az úriház

Anne Jacobs: Az úriház

Kapcsolódó alkotók: Anne Jacobs

Central_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Naomi Krupitsky: A Család

Fordító: Novák Petra
Tervezett megjelenés: 2022. május 16.
Előrendelhető: https://animuscentral.hu/konyv/a-csalad

Két fiatal lány. Két család. És egy elkerülhetetlen végzet. Sofia Colicchio szabadon és öntörvényűen éli az életét. Antonia Russo megfontoltan, csendes megfigyelőként szemléli a világot maga körül. A két lány, akik születésük óta szívbéli jó barátnők, apáik titokzatos közösségének, a Családnak az árnyékában élnek.

A hagyományos vasárnapi vacsorák alkalmával a famíliák tagjai összegyűlnek, hogy a bőséges lakoma mellett üzletről tárgyaljanak, és újra meg újra megerősítsék a vérből és szeretetből táplálkozó szoros köteléket. Ám egy nap Antonia apja hirtelen eltűnik, és onnantól minden megváltozik. Sofia és Antonia hamarosan fiatal nővé serdül. Feleségként, anyaként és a Családban betöltött szerepük szerint igyekeznek helytállni a felnőttek világában. A brooklyni hétköznapok során egyre elszántabban feszegetik a határaikat, amelyeket a társadalmi elvárások kényszerítenek rájuk, és közben minden erejükkel azon vannak, hogy megőrizzék a barátságukat, amely nélkül létezni sem tudnak.

Egy végzetes estén azonban a sors próbára teszi a hűségüket egymás és a Család iránt. És csak az egyikük húzhatja meg a ravaszt, mielőtt túl késő lenne.

A 20. század első felében játszódó történelmi családregény nem pusztán két, mindenre elszánt fiatal nő küzdelmét, de a maffia könyörtelen törvényeit is kegyetlen őszinteséggel mutatja be.

Kapcsolódó könyvek: Naomi Krupitsky: A Család

Naomi Krupitsky: A Család

Kapcsolódó alkotók: Naomi Krupitsky

Central_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Jane Goodall · Douglas Abrams: A remény könyve

Fordító: N. Kiss Zsuzsa
Tervezett megjelenés: 2022. május 10.
Előrendelhető: https://animuscentral.hu/konyv/a-remeny-konyve

Egy legendás környezetvédő. Egy életen át tartó küzdelem a természetért. Egy létfontosságú üzenet a reményről. Jane Goodall világhírű természettudós több mint fél évszázada emeli fel szavát bolygónkért. A fiatal korában Gombe erdeiben csimpánzokkal együtt élve tett úttörő felfedezéseivel és a kilencvenedik életévéhez közeledve is fáradhatatlan környezetvédő munkájával Jane egy szebb, reménytelibb világ mellett elkötelezett nemzedék felnevelésében vállal tevékeny szerepet.

A remény könyvében a természetnek szentelt életútján szerzett tapasztalatait osztja meg velünk, és beavat minket abba is, hogy miért rendületlen a természet világába és az emberiségbe vetett hite. A könyv társszerzőjével, Douglas Abramsszel folytatott beszélgetései felelevenítik utazásai és aktivista tevékenysége megannyi epizódját, új megvilágításba helyezve korunk nagy krízisét, az éghajlatváltozást. A világunknak sosem volt még ekkora szüksége a reményre. Korunk egyik legszeretettebb emberének a könyve megmutatja, hogy hatalmas problémáink ellenére is reményt meríthetünk az emberi természetből és magából a természetből.

Kapcsolódó könyvek: Jane Goodall – Douglas Abrams: A remény könyve

Jane Goodall – Douglas Abrams: A remény könyve

Kapcsolódó alkotók: Jane Goodall

Central_Könyvek KU>!
Akciós könyvek

HATALMAS GYEREKKÖNYVVÁSÁR!
Minden gyerekkönyv 20-90% kedvezménnyel!

https://animuscentral.hu/akcio/husveti-gyerekkonyv-akcio

Berg Judit, Gryllus Vilmos, Bajzáth Marcsi és még sok más külföldi és magyar szerző gyerekkönyve, most óriási kedvezményekkel!

– 1 éves kortól a kamaszokig, minden korosztálynak!
– Ismeretterjesztő, vicces vagy épp olvasmányos könyvek, esti mesék és kalandtörténetek!
– Minden könyvre 20-90% kedvezmény!

Kattintsatok a kedvezményekért! ➡ https://animuscentral.hu/akcio/husveti-gyerekkonyv-akcio

Az akció április 14-ig, vagy a készlet erejéig tart!

Central_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Thomas Erikson: Narcisztikusokkal körülvéve
Így kezeld az önimádókat!

Fordító: Annus Ildikó
Tervezett megjelenés: 2022. április 30.
Előrendelhető: https://animuscentral.hu/konyv/narcisztikusokkal-korulveve

Az Idiótákkal körülvéve címmel indított, nagy sikerű könyvsorozat újabb darabja!

A világszerte ismert svéd bestsellerszerző, Thomas Erikson beavat minket annak titkába, miként kezelhetjük a mindennapok narcisztikusait.

A te életedet is megkeserítik az önimádók? Kikészültél már attól, hogy állandóan a figyelmedet követelik? Hogy sziklaszilárdan meg vannak győződve az igazukról, még akkor is, ha nyilvánvalóan tévednek? Hogy megingathatatlanul eltökéltek? Hogy a következmények figyelembevétele nélkül megtesznek bármit, amit szeretnének? Hogy mindent és mindenkit kontrollálni akarnak a környezetükben?

Thomas Erikson provokatív, életmentő könyvében segít megérteni a narcisztikusok indítékait, és legfőképpen azt, hogyan tudod kezelni őket anélkül, hogy bekattannál. A szerző az Idiótákkal körülvéve című kötetből híressé vált egyszerű, négy színen alapuló viselkedésmodell segítségével olyan eszközöket ad a kezedbe, amelyekkel képes leszel kezelni az ilyen személyiségeket. Nem csupán a környezetedben ólálkodókat, de a napjainkban oly népszerű közösségimédia-felületeken hemzsegőket is.

A Narcisztikusokkal körülvéve lebilincselő, gyakorlati tanácsokkal alaposan teletűzdelt útmutató, amely segít abban, hogy megszabadulj a körülötted mozgó manipulátorok mérgező hatásától, és boldogabb, teljesebb és sikeresebb életet élhess.

Kapcsolódó könyvek: Thomas Erikson: Idiótákkal körülvéve · Thomas Erikson: Pocsék főnökök · Thomas Erikson: Narcisztikusokkal körülvéve

Thomas Erikson: Idiótákkal körülvéve
Thomas Erikson: Pocsék főnökök
Thomas Erikson: Narcisztikusokkal körülvéve

Kapcsolódó alkotók: Thomas Erikson

1 hozzászólás
Central_Könyvek KU>!
Akciós könyvek

20-90% kedvezmény minden gyerekkönyvünkre!
https://animuscentral.hu/akcio/husveti-gyerekkonyv-akcio…

Ha szeretnétek, hogy a húsvéti nyuszi gyerekkönyveket is hozzon, akkor itt az ideje bevásárolni az akciónkban, mert most az összes gyerekkönyvüket kedvezményesen vásárolhatjátok meg! Berg Judit, Gryllus Vilmos, Bajzáth Marcsi és még sok más külföldi és magyar szerző könyvét.

1 éves kortól a kamaszokig, minden korosztálynak!
Ismeretterjesztő, vicces vagy épp olvasmányos könyvek, esti mesék és kalandtörténetek!
Minden könyvre 20-90% kedvezmény!

Az akció április 14-ig, vagy a készlet erejéig tart!

2 hozzászólás
Central_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Corina Bomann: Sophia reménye

Fordító: Péntek Eszter
Tervezett megjelenés: 2022. április 18.
Előrendelhető: https://animuscentral.hu/konyv/sophia-remenye

Berlin, 1926. Sophia az egyetemi kémiai tanulmányai során beleszeret a professzorába, és hamarosan rájön, hogy ez a szerelem fenekestül felforgatta az életét. A szülői házban nincs többé maradása: Párizsba utazik a legjobb barátnőjével, ahol új lehetőségek tárulnak fel előtte.

Tudja, hogy család és férj híján egyedül kell kézbe vennie a sorsát. Krémeket kever, házalni kezd velük, és pillanatok alatt lenyűgözi a nagy illatszermágust, Helena Rubinsteint, aki egy különös feltétellel állást ajánl neki New York-i szépségbirodalmában. Vajon Sophia meg tudja hódítani az Újvilágot? Helyt tud állni a világ egyik legerősebb asszonya mellett? Képes elfogadni az új kihívásokat akkor is, ha minden romba dől körülötte? Corina Bomann regénye a szerelem, a karrier és a kitartás története egy olyan korban, amikor a rátermett nőknek is folyvást bizonyítaniuk kellett.

A lebilincselő, korhű kötetben, amely egy trilógia első része, egy tehetséges fiatal lány kontinenseken átívelő, rögös útját kísérhetjük végig.

Kapcsolódó könyvek: Corina Bomann: Sophia reménye

Corina Bomann: Sophia reménye

Kapcsolódó alkotók: Corina Bomann