byBB 50Kedvenc könyvek 69

Luca Di Fulvio: Álmok bandája
V. C. Andrews: Virágok a padláson
Francine Rivers: Hang a szélben
Francine Rivers: Skarlátvörös fonal
Luca Di Fulvio: A fiú, aki éjjel meglátta a napot
Daniel Glattauer: Gyógyír északi szélre
Fredrik Backman: Itt járt Britt-Marie
Marek Halter: Sára könyve
Ashley Carrigan: Két lépésre a mennyországtól
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Antoinette May: Pilátus felesége
Bernhard Schlink: A felolvasó

Kedvenc sorozatok: A csudálatos Mary Poppins, Az oroszlán jele, Bába, Bridgerton család, Chicago Stars, Dollanganger saga, Én és ők, Eredendő bűnösök, Fekete Tőr Testvériség, Festett testek, Gyógyír, Harry Potter, Kisasszonyok, Narnia Krónikái, Róma, Wynette, Texas

Kedvenc alkotók: Belinda Alexandra, Brunella Gasperini, Charles Dickens, Fabio Volo, Francine Rivers, Guy de Maupassant, Jane Austen, Janikovszky Éva, Jojo Moyes, Julia Quinn, L. M. Montgomery, Louisa May Alcott, Luca Di Fulvio, Marek Halter, Milly Johnson, Nicholas Sparks, Rachel Gibson, Susan Elizabeth Phillips

Kedvenc kiadók: Alexandra, General Press, Harmat, I.P.C., Lazi

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Borsa Brown: Gyalázat és hit
Catrin Collier: Az utolsó nyár
Barbara Claypole White: Félúton
Baráth Viktória: A főnök

Borsa Brown: Gyalázat és hit Vonzalom és viszály a hit kapujában

>!
2018. október 21., 19:55
>!
2018. szeptember 25., 17:42
>!
2018. augusztus 25., 17:20
>!
2018. június 3., 07:36
Hirdetés

Utolsó karc

>!
byBB
AjándékoZóna

Drága Filippa! @Filippino
Kalandos utakon, de végül is megérkezett hozzám a csomagod, melyet az „Antikvár ajándékozás 5” esemény alkalmából küldtél nekem! (Az esemény szervezését ezúttal is köszönjük @Janina13-nak!)
Gyönyörű őszi színeket válogattál össze, ami azért is külön öröm számomra, mert kedvenc évszakom! Ma kint voltunk a családdal a kis hétvégi „parasztházunknál”, diót szedtünk a kertben, sütött a nap és rugdostuk lábunkkal az őszi avart, nem győztünk ámulni: micsoda színorgia, ami minket ilyenkor körülvesz!!! Ezer köszönet a József Attila versért, ha tőle olvasok, mindig elfelhősödik a szemem, ezzel az alkotásával még nem is találkoztam!
A könyvről: egy regényt olvastam Mary Kay Andrews írónőtől, de annyira beleszerettem a stílusába, hogy elhatároztam, minden könyvét megszerzem, így a választásod tökéletes! :)))
A körömlakk igazán különleges, még nincs ilyen szín a kelléktáramban, ki is próbáltam egy pasztell rózsaszínnel, nagyon szuper! Felváltva használjuk majd a lányommal. :)
A kézkrém és a mandulás testpermet isteni illatú, a teák és a kávék fincsik lesznek. Kitérnék még az egyedi, saját készítésű könyvjelzőkre, nagyon cukik, az üdvözlőlapon ugráló kisróka nemkülönben… :))))
Köszönök mindent, szerintem még fogunk „találkozni”!
http://keptarhely.eu/view.php…

Kapcsolódó könyvek: Mary Kay Andrews: A nyaraló

Mary Kay Andrews: A nyaraló
2 hozzászólás