byBB 48


Összes kitüntetés 41


Kedvenc könyvek 67

Luca Di Fulvio: Álmok bandája
V. C. Andrews: Virágok a padláson
Francine Rivers: Hang a szélben
Francine Rivers: Skarlátvörös fonal
Luca Di Fulvio: A fiú, aki éjjel meglátta a napot
Daniel Glattauer: Gyógyír északi szélre
Fredrik Backman: Itt járt Britt-Marie
Marek Halter: Sára könyve
Ashley Carrigan: Két lépésre a mennyországtól
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Antoinette May: Pilátus felesége
Bernhard Schlink: A felolvasó

Kedvenc sorozatok: A csudálatos Mary Poppins, Az oroszlán jele, Bába, Bridgerton család, Chicago Stars, Dollanganger saga, Én és ők, Eredendő bűnösök, Fekete Tőr Testvériség, Festett testek, Gyógyír, Harry Potter, Kisasszonyok, Narnia Krónikái, Róma, Wynette, Texas

Kedvenc alkotók: Belinda Alexandra, Brunella Gasperini, Charles Dickens, Fabio Volo, Francine Rivers, Guy de Maupassant, Jane Austen, Janikovszky Éva, Jojo Moyes, Julia Quinn, L. M. Montgomery, Louisa May Alcott, Luca Di Fulvio, Marek Halter, Milly Johnson, Nicholas Sparks, Rachel Gibson, Susan Elizabeth Phillips

Kedvenc kiadók: Alexandra, General Press, Harmat, I.P.C., Lazi

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Gail Carson Levine: Elátkozott Ella
Baráth Viktória: A főnök
>!
2018. június 17., 21:34
>!
2018. június 3., 07:36
Hirdetés

Utolsó karc

>!
byBB 
AjándékoZóna

Kedves Vivien! @B_Vivien_Kitti!
Sajnos nem emlékeztem pontosan az ÜKH esemény szabályaira, ezért pénteken felbontottam az általad küldött csomagot. Miután @Biry korrekt módon figyelmeztetett, (és én alaposan el is szégyelltem magam) fotózás után feltettem a szekrény tettjére és csak szombaton vettem újra elő.
Hát..ha nem ültem volna, biztos le kellett volna ülnöm, annyira meglepődtem a szépséges ajándékok láttán!!
Rengeteg mindent küldtél: bájos könyvjelzőket, trendi körömlakkot, illatos tusfürdőt és kézkrémet, finom és egészséges nassikat!! Külön köszönöm, hogy a Kinderrel és a Maoam-mal a gyerkőcömre is gondoltál!
A kalitkás mécsestartó gyönyörűséges, most nyáron-úgy döntöttem- a fedett teraszunk alá akasztom ki, van ott egy kis asztalka padokkal, meleg estéken kint ülünk a családdal, pizzázunk, fagyizunk, remek hangulatot fog árasztani. :)
Imádom a dobozkákat…teljesen igazad van, ezek nemcsak szép, de hasznos holmik is, mindig jól jönnek, mivel kiskamasz lányomnak és nekem is sok-sok ékszerünk, csecsebecsénk van.
A könyvről: gyűjtöm a Nicholas Sparks műveket, és ezt a könyvét nagyon szeretem, ez az új borító pedig csodás, örülök, hogy ilyen szépséggel gazdagodott a gyűjteményem!
Az egész összeállítás nagyon csajos és vintage stílusú, amit én is nagyon szeretek, úgy érzem az én összeállításom most jóval alulmaradt. (de bízom benne, azért szerénysége ellenére is tetszeni fog.)
Köszönöm szépen, hogy ilyen csupa-szív, szépséges dolgokat szántál nekem!
Betti
http://kepkuldes.com/images/52af075f299b8f47d8108921b18…
http://kepkuldes.com/images/b00b22c3d42ab914de7bd218b74…

Kapcsolódó könyvek: Nicholas Sparks: Menedék

Nicholas Sparks: Menedék
3 hozzászólás