Buzánszky_Vírus_Dávid 3
Kedvenc könyvek 51

Philip K. Dick: VALIS
Jeff Noon: Vurt
Dan Simmons: Hyperion
Dan Simmons: Ílion
Ray Bradbury: Marsbéli krónikák
Orson Scott Card: A Holtak Szószólója
China Miéville: Patkánykirály
Feldmár András: A tudatállapotok szivárványa
Weöres Sándor: A teljesség felé
Richard Bach: Illúziók
Brandon Hackett: A poszthumán döntés
Philip K. Dick: Szabad Albemuth Rádió

Kedvenc sorozatok: A háromtest-trilógia, Alapítvány-Birodalom-Robot univerzum, Hyperioni énekek, Ílion-duológia, Kultúra, Sandman: Az álmok fejedelme, VALIS-trilógia

Kedvenc szereplők: Kiva Lagos, Mahnmut, Martin Silenus, Marvin

Kedvenc alkotók: Adrian Tchaikovsky, Arthur C. Clarke, Brandon Hackett, Chuck Palahniuk, Dan Simmons, Fodor Ákos, Hamvas Béla, Isaac Asimov, Kurt Vonnegut, Neil Gaiman, Philip K. Dick, Ray Bradbury, Richard Bach

Kedvenc kiadók: Agave Könyvek, Fumax


Aktuális olvasmányok

Hamvas Béla: Patmosz I-II.
Stanisław Lem: Stanisław Lem teljes science-fiction univerzuma I.
Friedrich Nietzsche: Friedrich Nietzsche válogatott írásai
>!
2022. október 26., 04:04

Utolsó karc

Buzánszky_Vírus_Dávid>!
Pécsiek gyülekezete

Sziasztok!

Pénteken (2022.11.04.) várunk titeket a megújult molyklubban!
Biztosan a torkotokban dobog a szívetek az izgalomtól és a kíváncsiságtól, hogy részt vehessetek és megtudjátok, mily módon újult meg városunk méltán elhíresült könyves találkozója, ezért pár dolgot elárulok erről.

Először is, minden hónapban lesz egy kiemelt témánk. Egyelőre a novemberit tárom elétek, ami a horror lesz. Beszélgetünk a témába illő filmekről, élményekről, érzésekről, de főleg könyvekről. Mivel ez az első alkalom, ezért közös olvasást most nem terveztünk be, viszont lesz rémes tárgyak csereberéje, vagy csak megmutatása a többieknek.
Nagyon szellemes lesz.

Másodszor pedig a „molytali” nevet „molyklubra” cseréltük, ezzel is szemléltetve a szellemi felfrissülést. Derült égből villámcsapás ez a hír, tudom, de majd megszokjuk.

Hogy ne legyen túlságosan hosszú ez a post, most szüneteltetem a rengeteg újdonság és ötlet felsorolását. Gyertek el, tapasztaljátok meg a Molyklub varázsát!
A következő témákat valószínűleg a helyszínen beszéljük meg.

A részvételhez semmilyen követelménynek nem kell megfelelni. Ha közös olvasás is lesz, de te nem olvastad el az adott novellát, regényt, akkor is szívesen látunk, hisz ez csak egy szelete lesz a találkozónak. Nem kell x év molytagsággal rendelkezned, nem kell pécsi lakcímkártya, nem kell semmi egyéb, mint a jelenléted. Gyere egyedül, baráttal, barátnővel, szülővel, haverral, vagy ahogy jól érzed magad. Nincs korhatár.
Van könyvcsere polcunk is. Hozz te is könyvet, vagy csak vidd el, ami érdekel.
Szoktunk hozni rágcsát, hörpintenivalót, alkalomadtán pedig egyes tagjaink a saját süteményeikkel gyönyörködtetik a résztvevők ízlelőbimbóit.

Szóval, tökre érdemes eljönni! =)

A következő esemény linkje:
https://moly.hu/esemenyek/novemberi-molyklub-pecsen

2 hozzászólás