buktabarbara 0


Összes kitüntetés 38


Kedvenc könyvek 1

Victoria Aveyard: Vörös királynő

Kedvenc sorozatok: Cat és Bones, Fixed, Hot girl, True Blood

Kedvenc szereplők: Brian Oliver (Cinder), Ellamara Valentina Rodriguez, Grayson Kennedy, Hudson Pierce, Jordan Woods, Sam Henry, Simon Parker, Spencer Holiday, VII. Tiberias Calore (Cal), Will Cooper

Kedvenc alkotók: C. J. Roberts, Jamie McGuire, Kelly Oram, Lauren Blakely, Victoria Aveyard

Kedvenc kiadók: Könyvmolyképző, Maxim, Ulpius-ház


Aktuális olvasmányok

Ruta Sepetys: Tengerbe veszett könnyek
>!
2017. szeptember 25., 21:19

Utolsó karc

>!
buktabarbara
Mit olvassak?

Elolvastam életem első Bram Stoker díjas könyvét, a Szellemek a fejben című horrort. Kívánságlistám élére ugrottak azok a könyvek, melyek a lúdbőr kiváltói lehetnek. Itt van például Dan Walls Nem vagyok sorozatgyilkos 6. legjobb krimi 25. legjobb fantasy regénye. Vagy a Szellemek a fejben regényben felrémlő Lovecraft. Megigézet Stephan King Halálsoron című regény alapján készült film adaptáció, melyben az elítélt rabot hittel és reménnyel vezetik végig a halálsoron. Felkavaró, megható és csodálatos. A könyv ezerszer jobb lehet.
Edgar Allan Poe A holló, vagy az Elbeszélések. Polanski féle Rosemary gyermeke, amit Ira Levin írása alapján filmesítettek meg 1967-ben, Oscar díjat is nyert. Madarak a dobozban, vagy a Falka.

Szóval ha van olyan, amit szerintetek érdemes lenne elolvasni, utána pedig napokig nem aludni, írjátok meg nekem! Most vevő vagyok rá!

13 hozzászólás