BOOOK_Kiadó  KU Boook


Könyvek 100

Piroch Gábor: Hollywoodland
Kerek Brigitta: Otthon, piték, napsütés
Petrik Adrien: Szemérmetlenül jól
Cserháti Tamara: Yalla! Tarts velem!
Náray Tamás: A trilógia ízei
Csalár Bence: A fenntartható divat kézikönyve
Zümmögés erdőn-mezőn
Vass Gergely: Altatómese a kerek erdőből
Andrejszky Zoltán: Halimádók konyhája
Gáspár Bea: Bea konyhája 3.

Karcok 22

BOOOK_Kiadó KU>!
Nyerj könyvet!

Az ünnepnél már csak az ünnepet megelőző időszakot szeretjük jobban: a várakozás, készülődés napjait. Reméljük, ti is így vagytok ezzel, ugyanis mi 24 ajándékkal készülünk nektek.

Advent ideje alatt minden nap megnyerhetitek egy könyvünket, és ehhez nem kell mást tennetek, csak a napi kérdésünkre válaszolnotok Facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/BoookKiado/

ÜNNEPELJ VELÜNK!

BOOOK_Kiadó KU>!
Akciós könyvek

MEGJELENT BEREZNAY TAMÁS: EGYSERPENYŐS RECEPTEK CÍMŰ KÖNYV!

Mi kell ahhoz, hogy jóízű ételeket készítsünk egy serpenyőben? Elsősorban nyilván egy jó serpenyő, vágódeszka, kés, no meg ötven ínycsiklandó recept, mindez Bereznay Tamás séf, a BOOOK Kiadó gasztronómiai tanácsadójának, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetőjének, a Hentesek című főzőműsor házigazdájának, és számos, hazánkban, de külföldön is ismert szakácskönyv szerzőjének tálalásában.

A séf megint biztosra megy, nem számít, hogy tétova kezdők, netán szuperhaladók vagyunk a konyhában, a hagyományos vagy a különleges étkekre esküszünk. Legújabb kötetében éppúgy megtalálhatók a férfiak ízlelőbimbóit kényeztető vagány, könnyen elkészíthető fogások, mint a vendégváró háziasszonyok visszautasíthatatlan finomságai – mindezek étvágygerjesztő fotókkal fűszerezve.

Kapcsolódó könyvek: Bereznay Tamás: Egyserpenyős receptek

Bereznay Tamás: Egyserpenyős receptek

Kapcsolódó alkotók: Bereznay Tamás

BOOOK_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

25% kedvezménnyel ELŐRENDELHETŐ Varga Judit – Juditu: DEKOR.ÁLOM című könyve!

Kapcsolódó könyvek: Varga Judit: Dekor.álom

Varga Judit: Dekor.álom

Kapcsolódó alkotók: Varga Judit

BOOOK_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Előrendelhető 25% kedvezménnyel Kollár Borbála, Kollár Franciska: Inspiráció természetesen- Találj rá a kreativitásodra! című könyv!

A szerzőpáros nem csupán kreatív ötleteket osztanak meg könyvükben, de fontos szemléletformáló gondolatokat is. Legfőbb céljuk, hogy saját példáikon keresztül másokat is arra ösztönözzenek, hogy merjenek rátalálni kreativitásukra!

Ez a könyv nem lexikon, sokkal inkább használati tárgy, amelyet nap mint nap fogathat a tulajdonosa. Bámulatos, tiszta képeket, nyugodt tereket, lélegzetelállító hazai tájakat és rengeteg hasznos ötletet találsz majd benne.

Előrendelés: http://www.boook.hu/hu/kollar-borbala-kollar-franciska-…

Kapcsolódó könyvek: Kollár Borbála – Kollár Franciska: Inspiráció természetesen

Kollár Borbála – Kollár Franciska: Inspiráció természetesen
BOOOK_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Örömmel jelentjük be, hogy előrendelhető Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes 2. című könyve, 25% kedvezménnyel!

A 2016-ban kiadott, első Mindenmentes kötet hazai olvasói sikere után – melyet 2017-ben egy rangos nemzetközi versenyen, a Gourmand World Cookbook Awards-on a vegán és a diétás könyvek kategóriájában elért két harmadik helyezés koronázott meg – a második kötet is azt szeretné bemutatni, hogy a „mindenmentes” korántsem az ízek, a zamatok hiányát, hanem a teljes értékű, egészséges és tápláló alapanyagokból készült ételeket jelenti a mindennapokban.

Szerzője, az eredetileg gyógyszerész és kutató dr. Andrási Nóra, a Nóri mindenmentes konyhája blog írója újabb 70 receptet gyűjtött össze, amelyek beilleszthetők cukor-, glutén-, tejtermék- és tojásmentes, valamint a 160 gramm szénhidrátos diétába. A receptek a házilag készült pékáruk és vegán tejtermékek mellett könnyen elkészíthető útravalókat, hétköznapi és hétvégére való főételeket, illetve desszerteket sorakoztatnak fel.
Az egymást kiegészítő, személyes példán alapuló Mindenmentes szakácskönyvek nemcsak azoknak segítenek, akiknek száműzniük kell az étrendjükből bizonyos alapanyagokat, élelmiszer-összetevőket, ám örömmel, kockázatok nélkül szeretnének alkotni a konyhában.

A receptek olyan olvasóknak is inspirációként szolgálnak, akiket szerencsés módon nem érint a táplálékallergia vagy az inzulinrezisztencia-étrend, de szeretnének egészségesebben, tudatosabban táplálkozni.

4990 Forint helyett 3750 Forint

Kapcsolódó könyvek: Andrási Nóra: Mindenmentes 2.

Andrási Nóra: Mindenmentes 2.

Kapcsolódó alkotók: Andrási Nóra

BOOOK_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Előrendelhető Török Eszter: Viszlát, cukor és fehér liszt című könyv!

Különösen ajánlott inzulinrezisztencia, PCOS és cukorbetegség esetén.

A szénhidrát nem az ördögtől való – de egyáltalán nem mindegy, mikor, mennyit és milyent fogyasztunk belőle. A helytelen táplálkozás rontja a közérzetünket és teljesítőképességünket, ráadásul a rossz étkezési szokások miatt a lakosság felénél kimutatható az inzulinrezisztencia – ez pedig már a cukorbetegség előszobája. Az ezzel összefüggő PCOS a magyar nők közel egyötödét érinti, és ez ma a meddőség legfőbb oka. Dietetikai szaktudása és széleskörű tapasztalatai révén Török Eszter olyan jól használható szakácskönyvet állított össze, amellyel könnyűvé válik az egészséges táplálkozás, a vércukorszint egyenletesen tartása, a megfelelő minőségű és mennyiségű szénhidrát bevitele.

Előrendelni az alábbi linken tudjátok:
http://www.boook.hu/hu/torok-eszter-viszlat-cukor-es-fe…

Kapcsolódó könyvek: Török Eszter: Viszlát, cukor és fehér liszt!

Török Eszter: Viszlát, cukor és fehér liszt!

Kapcsolódó alkotók: Török Eszter

4 hozzászólás
BOOOK_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Örömmel jelentjük be, hogy jövő hét kedden jelenik meg két előrendelhető könyvünk: Nagy Zita: Mit eszik a vega gyerek? és Maha Magunak: Te és a megvilágosodás című könyvek. Még nem késő, hogy kedvezményes áron előrendeld valamelyiket:
http://www.boook.hu/hu/maha-magunam-te-es-megvilagosodas/
http://www.boook.hu/hu/nagy-zita-mit-eszik-vega-gyerek/

Márk Szonja Főzz be és süss című könyve pedig június eleji megjelenéssel érkezik a polcokra. Előrendelni az alábbi linken tudjátok:
http://www.boook.hu/hu/mark-szonja-fozz-es-suss/

Kapcsolódó könyvek: Maha Magunam: Te és a megvilágosodás · Nagy Zita: Mit eszik a vega gyerek? · Márk Szonja: Főzz be és süss!

Maha Magunam: Te és a megvilágosodás
Nagy Zita: Mit eszik a vega gyerek?
Márk Szonja: Főzz be és süss!

Kapcsolódó alkotók: Nagy Zita · Márk Szonja · Maha Magunam

BOOOK_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

A fontos belső kérdésekre választ adó kötet négy fejezetre és egy glosszáriumra tagolódik, az ősi hagyományon alapuló tanítások mester és tanítvány életszerű példákkal fűszerezett, bölcs és szellemes párbeszédén keresztül jutnak el az olvasóhoz.

Itt rendelhetitek elő 25%-os kedvezménnyel:http://www.boook.hu/hu/maha-magunam-te-es-megvilagosodas/

Kapcsolódó könyvek: Maha Magunam: Te és a megvilágosodás

Maha Magunam: Te és a megvilágosodás

Kapcsolódó alkotók: Maha Magunam

BOOOK_Kiadó KU>!
Megjelenésre várva

Nem rég volt a gépindulás, 29-én érkezik is hozzánk frissen és ropogósan.

Itt rendelhetitek elő: http://www.boook.hu/hu/nagy-zita-mit-eszik-vega-gyerek/

Kapcsolódó könyvek: Nagy Zita: Mit eszik a vega gyerek?

Nagy Zita: Mit eszik a vega gyerek?

Kapcsolódó alkotók: Nagy Zita