Blue_Nadine 5Kedvenc sorozatok: A Court of Thorns and Roses, A halál szépséges szolgálólányai, A Lőpormágus-trilógia, A mediátor, A Széthullott Birodalom, Akkordél Akadémia, Alien Huntress, Anna, Bow-Street Runners, Brooklyn Bruisers, Enigma, Fall Away, Grad Night, Guild Hunter, Hatalom, Hathaways, Hereafter, Ice Planet Barbarians, Immortals After Dark, Imperia, Keeper of the Lost Cities, Királyforrás, Legenda, Percy Jackson and the Olympians, Psy-Changeling, Reckoners, Red Rising, Sea Breeze, Strange the Dreamer, Tales of an Extraordinary Girl, Temeraire, The Chronicles of Ixia, Throne of Glass, WAGs, Warcross, White Rabbit Chronicles

Kedvenc alkotók: Brandon Sanderson, Gena Showalter, Jennifer L. Armentrout, Kati Wilde, Kresley Cole, Lisa Kleypas, Marie Lu, Mark Lawrence, Meg Cabot, Nalini Singh, Naomi Novik, Penelope Douglas, Pierce Brown, Rick Riordan, Ruby Dixon, Sarah J. Maas, Sarina Bowen, Tessa Bailey

Kedvenc kiadók: Fumax, Gollancz, Hodder & Stoughton, Hot Key Books, Katherine Tegen Books


Aktuális olvasmányok

Nalini Singh: Branded by Fire
Amie Kaufman – Jay Kristoff: Aurora's End
>!
2022. május 10., 07:13
>!
Gollancz, UK, 2011
368 oldal · ISBN: 9780575100053
>!
2021. november 17., 16:49
>!
Knopf, New York, 2021
384 oldal · ASIN: B08YMTM29L
13 hozzászólás

Utolsó karc

Blue_Nadine>!
Subscription Boxes

Sziasztok!
Nos… eljött az idő. Végre összeszedtem magam és megcsináltam ezt a retkes mappát az eladó dolgaimmal (különböző dobozokból, de leginkább Fairyloot), amiket az utóbbi években gyűjtöttem össze és én nem szeretném megtartani. Több, mint 50 item. Egy pár disclaimer mielőtt a linkre mentek:
1. A legtöbb képre ráírtam, hogy mi van rajta – amelyiken nincs „magyarázat”, ott gondoltam egyértelmű, hogy mi látható a képen (vagy rá is van írva a cuccra). Ha mégis lenne ezzel kapcsolatban kérdés, nyugodtan írjatok. :)
2. A tárgyak nem voltak használva, csak a fiókomban összegyűjtve vártak a sorsukra.
3. A Fairyloot-os Monthly Spoiler Card-okhoz nem írtam árat, mert túl sok volt belőle és már addigra eléggé ki voltam xd, szóval itt közlöm, hogy áruk 200 ft/db.
4. A Fairyloot Tarot kártyák ára 1100 ft/pár vagy a fele, ha valaki megbont egy párt, bár azt nélkülözném, ha lehet.
5. Az árak nem abszolút, kőbe vésett meghatározások. Lehet alkudni rajtuk, főleg, ha valaki több dolgot is szeretne vásárolni nálam. (Bár lesznek olyan dolgok, amikből valszeg nem engedek.) (Akár össze lehet vonni könyvvásárlással is. ;))
6. Személyesen Budapesten lehet megoldani az átadásukat. Ha az nem jó, szívesen postázok/küldök foxposttal is, amennyiben azt a vevő állja és előre utalja az árat.
7. Akár itt kommentben vagy privát üzenetben lehet nálam jelentkezni értük. Igyekszem majd minél gyorsabban frissíteni a mappát.

Jó böngészést kívánok! ^-^

https://drive.google.com/drive/folders/1OCHTuefeD4eLDHV…

29 hozzászólás