Blogturné_Klub  UUtolsó karc

>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

David Attenborough neve nem ismeretlen a hazai természetkedvelők körében, de főleg a felnőttkori munkái révén. A Park kiadó viszont bemutatja a híres természettudós fiatalkori éveit, amikor még az ismeretlen szigeteken és területeken segítette az állatkertek munkáit különlegesebbnél különlegesebb állatok begyűjtésével és az ott lakók életének bemutatásával.
Tartsatok a Blogturné Klub 4 bloggerével, akik bemutatják ezt az izgalmas kalandot, ha pedig velünk játszotok, akkor a könyv egyik példánya is a tiétek lehet!

|blogturnéklub |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2019/03/david-attenborough…

Kapcsolódó könyvek: David Attenborough: Egy ifjú természettudós történetei

David Attenborough: Egy ifjú természettudós történetei
8 hozzászólás

Utolsó blogbejegyzés

>!
Blogturné_Klub U

David Attenborough: Egy ifjú természettudós történetei

Kiadó: Park Könyvkiadó Fordító: Makovecz Benjamin Műfaj: ismeretterjesztő Terjedelem: 376 oldal 1954-ben az ifjú David Attenborough-nak káprázatos alkalmat kínált az élet: világ körüli útra indulhatott, hogy ritka és különleges állatokat gyűjtsön a Londoni Állatkert számára, és minderről filmeket készítsen – a BBC új, Állatkerti gyűjtőutak című sorozatát. Ez a könyv három ilyen utazás története. Társaival a helybeli őslakosokkal együtt kutatott az akkori Brit Guyanában óriáshangyászok,…


Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.